Gå til innhold

Ollorca

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ollorca

  1. Jeg får søren meg ikke til å logge inn på Battlelog. Jævla møkkaopplegg altså.

     

    Over til slagmarken: Noen andre enn meg som synes Back to Karkand er dårlig? I tillegg kommer de 24/7 når jeg har en flott Conquest-session med venner. Operation Metro, Nohsahr Canal etc. er mye mer sjelden enn maps fra DLC'en er. Irriterer meg at Conquest Assault/Conquest spammer DLC mapsa mer enn nødvendig.

  2. Var så heldig å få et års abonnement på CoD Elite som førte med i Hardened Edition av en kompis. Han kjøpte det men spiller det så lite og jeg var da så heldig å få Elite medlemskapet hans.

     

    Prblemet er at jeg skrev inn koden på PSN osv, sjekka litt rundt på Elite. Etterpå spilte jeg med noen andre som sa at jeg ikke var Founder. Lurer bare på om jeg må gjøre noen ting for å få Founder, evt. titles & emblems osv. Orket ikke å sjekke det ut, stikker til sengs i stedet og skriver et kjapt innlegg her. Noen som har peil?

     

    Trenger folk med "Founders" status + Founders bonus for "klanen" min. Startet nettopp en klan : NorwegianRangers, hvor jeg spyttet i mine 500+XP (Klan lvl. 2) founders bonus.

     

    Om du har Founders Status, så er det bare til å joine klanen, slik at vi kan unlocke "Dobbel XP, Custom Titles samt gull klan tag", for bruk i MW3.

    Er med så lenge jeg får fiksa "Founder"-statusen.

  3. Har 25 kill streak. Vurderer å kjøpe meg et skikkelig headset så jeg kan begynne med Dead Silence/Sitrep Pro. Spawnsa i spillet er til å bli gale av noen ganger.

     

    Selv om spawnsa er skikkelig dårlig er det på den andre siden enklere å få utnyttet dem skikkelig da. Setter meg et mål om å ha over 3.00 KDr etter hver FFA runde. Holder ca. 3.05 for øyeblikket. Å vite spawnsa kan være dødelig, selv om du ikke kan høre personene.

×
×
  • Opprett ny...