Gå til innhold

Carnifex_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Carnifex_InnleggNO

  1. Jeg er ikke uenig. Jeg syns også sex i endel bøker og mange filmer blir unødvendig og kleint. Det er de færreste som klarer å fremstille sex på en troverdig og naturlig måte og ofte ender man opp med scener man helst bare kunne spolt/bladd forbi. De gangene sex er nødvendig for handlingen og gjøres bra er selvsagt noe annet, men jeg ser ikke vitsen med å presse inn sexscener bare for å ha dem liksom.

     

    Når det gjelder Mass Effect er det kanskje det eneste spillet der jeg har følt at romance biten fungerer. De trenger ikke vise grafiske penetreringer, men når man skal leve seg inn i en historie er jo kjærlighet/sex en relativt viktig del av menneskers liv.

  2. Det jeg ikke forstår er mennesker som absolutt vil kommentere artikler de ikke har lyst å lese. Hva med å bare hoppe over det som er uinteressant og så heller kommentere der man har noe å komme med? Det virker som svært mange bruker Internett for å få ut frustrasjonene sine. Se bare dagbladet f.eks der bøttevis av folk skriver negativt om valg av innhold, skrivefeil og annen fullstendig unyttig informasjon.

     

    Jeg ser på dette som en morsom artikkel og ingenting annet.

     

    Når det er sagt må jeg velge meg en spillbabe og da går jeg for Ashley Williams fra ME. Flott og tøff. Akkurat som de bør være. ;)

  3. Dette kunne vært et fantastisk spill om det ikke hadde vært mmo. En tragedie at ingen så at dette fortjente bedre. Tenk å være så livredd for piratkopiering at de gjør slike ting og effektivt utelukker en stor del av spillerne. I tillegg forsøker de å presse så altfor mye inn i en spilleform der folk aldri vil sette pris på det.

  4. Jeg elsker den utrolige innsikten så mange har her. Må være deilig å kunne vite alt om motivasjon og grunnene folk har, bare sånn uten videre. :)

     

    Stå på, folkens! Fortsett å levere underholdning, selv om det for egen skyld kanskje burde vurdere hvem det går på bekostning av.

     

    Når du kommenterer slik er det alltid en fordel å referere ett eksempel eller to slik at man forstår hva spesifikt du reagerer på. Slik det står nå er det vanskelig å se hva du ønsker å ta opp, spesielt for de av oss som kanskje ikke har lest alle innleggene. ;)

  5. Forøvrig så var jeg tidligere klubbredaktør i nattguiden.no og man så det samme der og. Dersom et arragement fikk litt kritikk og at en dj ikke spilte så bra som forventet, kom alle fansa med en gang og klagde sin sure nød..

     

    SYkt mange patetiske mennesker her inne.. Jeg blir flau.

     

    Det er vel heller slik at dersom en anmeldelse strider sterkt i mot andres oppfattelse av et produkt så vil de gjerne bemerke dette. Jeg ser ikke noe galt i det. Enkelte anmeldere er jo også litt i utakt og vil fremprovosere mange reaksjoner.

  6. Du skal tro på alle sammen. Det finnes da ingen fasit. Ingen, uansett hvor erfarne eller hvor høy status de har, kan komme og si at "dette spillet er 9/10". Alle anmeldere har sin egen, subjektive mening, og alle disse meningene er riktige.

     

    Du har selvsagt rett. Likevel er det slik at man får ett inntrykk av ett spill utifra hva majoriteten sier om det. Selvsagt kan jeg ende opp med å være mer enig med gamer.no sin anmeldelse, men min erfaring tilsier at sannsynligheten er høy for at jeg vil like dette spillet godt.

     

    Nå vil det bety en utgift på mer enn bare selve spillet for meg da jeg ikke har ps3 enda, men kanskje er det Uncharted 2 som vipper meg over på sannsynlig kjøper siden.

×
×
  • Opprett ny...