Gå til innhold

Bjornar_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjornar_InnleggNO

  1. Jeg regner med at du tenker på EA DICE, men Sverige har jo også store studio som Starbreeze, Paradox' utviklergren, Avalanche Studios og Frictional Games. Da i tillegg til en veldig livlig indie-scene. GRIN var jo også svenske, selv om de er historie nå.

     

    Veldig morsomt at folk er så engasjert i Norsk spillutvikling, det trenger vi!

     

    Jeg må si med litt enig med Daymare om at det som deles ut er i minste laget, men for de aller minste utviklerne er faktisk 100.000 en del penger. Uten støtte ville vi for eksempel aldri se noe til en ferdig versjon av D-pad studios Owlboy eller sykkelspillet til TurboTabe Games (De fikk vel ca 500.000).

     

    Det er viktig at Indie Scenen i Norge støttes, både fra NFI og media.

     

    Angående svensk Indie-scenen så er nok den litt større en den norske, men den største forskjellen her er at i Sverige får inde-utviklere mer oppmerksomhet i nasjonale medier! I Norge for folk aldri hvite om hva som foregår på det området selv om Gamer.no har vært ganske flinke og skrive om studenter og indies, men de dekker på langt nær alt sammen som foregår. Det finnes for eksempel Norske indie/student prosjekter som har vært ”store” nok til at de har fått oppmerksomhet på Britisk TV, mens ikke et eneste fra Norge viste interesse på det tidspunktet

     

    Er det ikke interesse for indie utvikling blant nordmenn? Personlig hadde jeg syntes at en Indie-seksjon på gamer hadde vært utrolig kult. (Men nå driver jeg med Indie-utvikling selv så er kanskje farget av det)

     

    Jeg sporet litt av der, det her dreide seg vel i utgangspunktet om pengestøtte, summene fra NFI er som sagt i minste laget, MEN alle spillene må vel ikke være AAA og/eller MMO?

     

    Owlboy er etter min mening et av de mest spennende spillprosjektene i Norge akkurat nå av ALLE prosjektene og de hadde fortjent mye mer en 100.000!

    Er litt enig med @Duden at 14 personer er et veldig stort team og at man kommer langt med 4-5 personer, (Selv om han glemte spilldesignerne) men er det NFI sitt ansvar og støtte så store produksjoner som 14-mans team over et år og prosjekter som konkurrerer i AAA- sjiktet?

  2. ....det høres så SYKT awesome ut!!!

     

    huff no sitter eg å hopper fra om eg skal melde meg på eller ikke melde meg på. eg er jo lærling så eg skal vel få det for 200kr

     

    men så spørs det kor mye eg må ut med for å komme meg frem og tilbake mellom oslo og bergen. og eg må ta fri en dag fra jobb og. ganske dyr affære for 2 timers presentasjon :p

     

    finn miniprisbilletter :)

     

    det blir nok ganske kule ting som blir vist frem ja, så er helt sikkert verdt turen til Oslo:)

  3. Noen som har lyst på en eksklusiv titt på Funcoms kommende MMO?

     

    Registrer deg her: http://www.dataforeningen.no/index.php?id=4750449

     

    Du vil få møte noen av nøkkelpersonene bak spillet som vil gi deg et innblikk i spillets univers, design- og produksjonsmetoder

     

    Introduksjon til kvelden og spillprosjektet

    Anne Lise Waal, Producer,”The Secret World”

    Anne Lise Waal er Producer på ”The Secret World” og er i tillegg ansvarlig for Funcoms utviklingsprosesser. Hun har tidligere jobbet som Project Manager på ”Age of Conan”.

    Anne Lise gir en kort introduksjon til prosjektet og hva vi kan forvente oss av kveldes program

     

    Presentasjon av spillet

    Ragnar Tørnquist og Martin H Bruusgaard

    Ragnar Tørnquist er Senior Producer /Director på ”The Secret World”. Han har tidligere levert suksesspill som “The Longest Journey” og “Dreamfall”

    Martin H Bruusgaard er Lead Designer på ”The Secret World”, og har tidligere jobbet som Associate Producer på “Age of Conan”

    Ragnar og Martin gir deg et innblikk i universet ”The Secret World”. Hvordan kan du spille? Hva kan du spille? Hvem kan du møte?

     

    Hvordan blir en ”cinematic” film til?

    Cathrine Horn, Project Manager,”The Secret World”

    Cathrine Horn er Project Manager på ”The Secret World” med ansvar for all grafikkproduksjonen i Oslo og Beijing.

    En ”cinematic” er en filmsekvens inne i spillet som forteller en historie til spilleren. Cathrine forklarer hvordan en slik filmsekvens blir til fra innspilling av stemmer, motion capture av bevegelser, animasjon, teksting, til implementering inn i spillet.

     

    Dungeon Design 101

    Ole Herbjørnsen, Associate Producer,”The Secret World”

    Ole Herbjørnsen er Associate Producer på ”The Secret World” med ansvar for Dungeons, AI og PvP. Han har tidligere jobbet som Associate Producer på ”Age of Conan” og er også programansvarlig for Spilldesignutdanningen ved NITH.

    Ole vil holde en interaktiv presentasjon hvor han forklarer forklarer grunnleggende prinsipper for å lage spennende ”Dungeon” opplevelser i et MMO.

     

    Dato: Tirsdag 16. mars

    Tid: 17.00 – 19.00

    Sted: Funcom AS, Drammensveien 167.

     

    http://www.dataforeningen.no/index.php?id=4750449

     

    :D

×
×
  • Opprett ny...