Gå til innhold

simenovic

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simenovic

  1. Elsket 3'ern, har dog aldri spilt 2'ern. Trist, men det var før min tid som pc-gamer. Synes også at 4'ern får ufortjent mye hat. Greit nok at det ikke levde opp til forventningene, men de prøvde seg på nyvinninger som ikke slo ann. Da vet de i det minste til fremtidige spill hva de har gjort galt. Skal også innrømme at jeg har brukt relativt mange timer på 4'ern, og uhorvelig mange timer på 3'ern.

    Nr 5 var for min del en liten skuffelse. Det er for all del et bra spill, men at man måtte løpe rundt i 3D omgivelser føltes for meg helt unaturlig ut. Håper virkelig at 6'ern drar opp nivået på serien! Og 4 resurser trenger ikke være en dårlig ting heller, only time will show

  2. Hei.

     

    Det er bare å sette inn spillet, det er ingen luke der, den bare sklir inn.

    De 3 bipene indikerer at du prøver å ejecte når det ikke er noen plate i.

     

    Haha, takk skal du ha! Fant det ut ikke så lenge etter at jeg hadde skrevet innlegget. Hadde jeg ikke vært en slik en utålmodig sjel så kunne jeg vel sikkert klart å spare meg denne ydmykelsen :D

     

    Takker dog for svar

  3. Så da har jeg gått til innkjøp av den nye PS3 Slim. Og da jeg trodde alt var i orden og bare fryd og gammen tenkte jeg å spille litt Tekken, debutere på PS3 hjemme da for å si det på den måten. Slik gikk det ikke da tre bip ødela drømmen min. Problemet er som følger: Når jeg skal sette i spill trykker jeg på eject knappen på PS3'en. Dette ender i 3 bip og ingenting annet. Hva er problemet? Eller er det noe jeg har gjort feil?

    Takker for alle svar

  4. Alle FPS spill er bedre på PC, de som sier annerledes tar feil. FPS spill er laget for PC, selv spill som MW:2 som er konsollifisert er mye bedre å spille på pc, av den enkle grunn at man bruker mus og tastatur. Need I say more?

     

     

    Tull....

     

    Jeg har spillet til både PS3 og Pc. Jeg foretrekker PS3 utgaven LETT over pc versjonen..selv med sine skarpe textures og bedre pressisjon pga mus. Men jeg er bedre med kontrolleren og har mer kontroll på alle plan en jeg har med det gammle tastaturet.

     

    Need I say more?

     

    Prøver du å si at du er übernoob med pc eller hva er greia? Mus eier jo kontroller til konsoll LETT

  5. Det finnes Wallhack, Radar, Autoaim (HS), Autotrigger (skyter med en gang) ++ Har du alt dette kan du bare løpe rundt og hacken gjør resten.

     

    Sett folk med 150 på 0 med en slik hack. Med en gang noen er i Line of sight så er de død, om de er 2 meter unna eller 200, om de er forann eller back. Du ser det veldig godt siden musen hopper og ikke sklir slik som den gjør hos en legit player. Den skyter til og med igjennom vegger, og alle skudd blir headshots. Helt latterlig. Skulle gjerne linka, men vil ikke inspirer folk til å cheate, siden det er reklame for de som faktisk selger slike ting.

     

    Du må ihvertfall være en stor taper for å bruke slike ting. Noen av de er veldig lett å se, men å bevise at noen har wallhack og radar er litt vanskeligere, selv om det ikke er umulig.

     

    Om jeg ikke tar helt feil var denne tråden om hacking og bugs til konsoll, og hackene du ramset opp er utelukkende for pc.

  6. Jeg levler på en helt ny server og er atm level 66, med skinning og herbalism har jeg til nå tjent 3200g. Dual Spec i level 40, mount har i hvert fall ikke vært noe problem, skal innrømme at det er herbalism som har skaffet meg mest penger, bare å ta alt man finner og legge ut til en pris folk faktisk kjøper for.

    Go moneymaking! B)

  7. Takker for alle svar her!

     

    Achievement faking tror nok jeg ikke gidder :p

    Har nå kommet i en nokså god guild med mange aktive folk, nå gjelder det bare å imponere der, og få geara opp druiden så skal ting bli bra se.

    Flasks og slikt har jeg egentlig aldri brydd meg noe om, men det er nok på tide tenker jeg.

    Problemet mitt er at jeg ikke kan noen særlig taktikker I noen raids. Blir nok en del taktikk lesing fremover! :p

     

     

    Noen Ide om hvilke raid jeg bør se etter? Såvidt jeg forstår så er Naxxramas kanskje for "dårlig" for meg nå?

     

    Om du sliter med å komme inn i raids generelt bør du gjøre hvert raid du kommer inn i, spesielt 25-manns som fir deg gear med mye bedre score enn de fra 10-mann, med andre ord hjelper de deg med å fullføre Epic-achievmenten, om du ikke har den allerede da :)

  8. Noen som har en bra build til en Shaman Dranei ? Veit liksom ikke helt hvor jeg skal putte "talent" pointsene.

     

    Er du allerede level 80 eller lurer du på hva du skal velge for å levele? For å levele er enchancement definitivt det beste i alle fall frem til Outland, etter dette blir det mer likestilt med elemental. Personlig foretrakk jeg enchancement, men i end-game er elemental mye bedre enn enchancement, ettersom enchancement har blitt nerfa gang på gnag, patch etter patch av Blizzard. Om du vil se builds er det en del gode builds på guidene på www.wow-pro.com :)

  9. 1. Final Fantasy X - Kom som en åpenbaring for meg, og makan til følelse som jeg fikk når jeg runda det for første gang har jeg ikke hatt siden.

    2. Mario Tennis (64?) - Mario Tennis på nintendo 64 var bare herlig gøy, husker varme sommerdager som ble tilbrakt inne i skyggen med mario tennis og venner.

    3. Heroes of Might and Magic III - Dette enestående strategispilet åpnet sannsynligvis veien for meg inn i rollespillenes og MMO'enes verden. Storslått, dypt, og utrolig gøy.

  10. Om jeg går så langt som å faktisk kjøpe spillet er den skillen som ser mest fristende ut for øyeblikket Telekinetic (om det skrives sånn).

    Bare lurte på om det er noen som har/har hatt denne skillen og er lysten på litt feedback, er den for eksempel god i kombinasjon med andre skill?

    Takker og bukker for svar! :)

×
×
  • Opprett ny...