Gå til innhold

Isuldra

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Isuldra

  1. Jepp, Isuldra er gamer tag. Spilt smite siden closed alpha på PC. Ikke så ofte på nå med en 3 måneder gammel gutt, men det hender jeg får litt tid til overs på kveldstid.

     

    Edit: På både pc og xbox.

  2. Emerald Dream EU

     

    Isul - Pandaren - BrM Monk

    Isuldra - Draenei - Enhance/Resto Shaman

    Revenka - Night Elf - Prot Warrior/ fury

    Tourin - Dwarf - Disc/Holy Priest

    Isuldur - NE - Feral/ Guardian Druid

    Isuboom - NE - Boomking/Resto druid

     

    Grim Batol

    Isuldra - Human - Holy Paladin

     

     

    ++ warlock, mage og hunter på vei opp. Bare monken er lvl 90.

     

    Spilte ikke cataclysm.

  3. Jeg vil bare si, og dette har skjedd med meg, det er ikke bestandig du får tilbake gullet ditt nei. I noen tilfeller ja, men ikke bestandig...

     

     

    Da er det bare og klage videre til Account & billing så skal du få tilbake det som mangler, så lenge du skriver detaljert hva som mangler og skriver til de på en ordentlig måte.

  4. Det som skjer er at accounten din vil undergå en "investigation" noe som vanligvis ikke kommer noen sted. Men du vil få gearet ditt tilbake, men alt gold'et ditt derimot får du antakeligvis ikke tilbake.

     

    Dette her er tullprat, du vil få tilbake alt gullet ditt, og alt gearet ditt, så lenge du sier hva som ble borte, og hvor mye gull du mangler.

     

    Men ja, få tak i en Blizzard Authenticator, jeg vil også anbefale deg og lese denne tråden på WoW-europe, det er store sjangser for at du kanskje har en keylogger på pc'en din.

     

    Guide til og fjerne keylogger fra PC'en din HER

     

    Lykke til

  5. Niflheim sin Horde avdeling har hatt ulike rekrutteringsposter rundt om en stund, og selv om vi har fått noe folk gjennom disse begynner den evige kampen om å alltid måtte rekruttere folk å ta på, å finne noen som prater nordisk samtidig som de kan spillet har vært vanskeligere enn man skulle tro.

     

    Vi vurderer nå å forflytte oss til en server som gjerne har litt flere nordmenn, dansker og svensker i håp om at dette skal bedre rekrutteringen vår. Så for å komme til saken: Er det noen her inne som kan tipse meg om en eller flere servere hvor det er mange av oss nordiske?

     

    Eventuelt kanskje også et guild likende vårt eget (casualhardcore) som ville være interessert i diskusjoner om en potensiell merge? Les i så fall kjapt rekrutteringstråden vår og send meg en pm.

     

    http://www.niflheim.no/horde

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1144977

     

    Feil faction desverre, ellers minner det mye om www.kik-guild.com :)

     

    Jada, lagscale aka stormscale kryr av skandinavere, mest svensker dog. Er selv i et svært suksessfullt guild som bare består av 2 dansker, 30 svensker og 2 nordmenn. Vi gjør det fryktelig bra, og har gjort det siden beta :o Guildet mitt kan sees her Så joda, det er fullt mulig og få igang et guild med kun skandinaviske spillere, ellers kan jeg også anbefale Emerald Dream som en veldig god server med mange skandinavere.

     

    Isuldra,,

  6. SWP var en stor bløff imo

    Kan ikke si meg enig i akkurat dèt, men smaken er som baken!

    Digget selv SWP, bossene var vanskelige noe som gjorde det desto bedre og faktisk drepe de. Ja da, M'uru var et helvette, hadde nok ca 400 wipes før vi tok han, men vi tok han før den første nerfen og gud så gøy det var! Da var plutselig all hat omgjort til pur glede. KJ var litt enklere og det tok ikke så mange wipes til før han ble slengt tilbake til der han kom fra.

     

    Black Temple var stas en liten stund, men etter sikkert og ha drept Illidan vel 50 ganger ble man på en måte utrolig lei..

  7. Skal gi deg et aldri så lite tips til slike ''raidleaders''

    Om du tar deg bryet med og sjekke de på armory, har de stort sett selv elendig gear, de har gjerne ikke achivements heller. Så de starter en gruppe i håp om og bli båret igjennom hele raidet.

     

    Ser det har blitt sagt lenger opp her, men insister på at du har det som kreves, om det ikke er nok til og tilfredstille disse pixel kåte nerdene får du bare lage en gruppe selv.

     

    Men nå har du jo fått deg et guild ser jeg, og da blir ting straks veldig mye bedre :-)

    Ønsker deg lykke til videre hvor enn dere raider :-)

  8. Isuldra, du vet windfury har en intern cooldown?

     

    Jeg har heller ikke 2 våpen fra Anub, ikke 1 ett engang. Hvor mye dps gjør den shamanen i raids da? Og hvilket setup kjører dere?

     

    Jess, WF har 3 sekunder intern CD. Med en 36% proc sjangse ved dual wielding.

    Skal forklare deg med litt tall fra Elitist Jerks hvorfor Haste sees på som den absolutt beste staten du vil gemme for.

     

    Vi har noe som heter EP points (Enhancement Points) Dette er tall som kommer fra spreadsheets og simcrafts. Link Her

     

    Her er Hit Rating rangert som det høyeste, shamans krever 346 hitrating i et raid miljø - 420 uten hit debuff. Men Hit Rating skal helst unngås og gemmes for fordi dette kommer med gear, neste punkt på EP listen er Expertise, som har 2.6 EP, som da er det nest høyeste, men desto bedre gear du får, dess mindre vil du ha behov for og gemme expertise, cappen på expertise ligger på 214, men pga talents vil du kun trenge 140 expertise fra gear/gems.

     

    Så kommer vi til guleroten av dette.

     

    Haste rating vil direkte øke bidraget av såkalte ''white swings'' eller auto attacks med 1% pr prosentpoeng av haste. Men dette krever masse haste, jeg vil anbefale deg og leste linken jeg sendte deg lenger opp. Haste som jeg også nevnte tidligere vil gi deg muligheten til og få WF proc vært 3 sekund fordi jo kjappere våpenene dine treffer, jo oftere vil du kunne få WF.

     

    Ja jeg ser på din armory at du mangler en god del gear og det skal jeg så absolutt ikke dømme deg for:-)

     

    Det kommer stort sett ann på hvilken boss det er snakk om, er det en stillestående figth ligger han gjerne på rundt 6.5- 7.0k DPS. Vi passer altid på og ha stor raid synergi, dvs elemental shaman for 5% spell crit, demon lock for SP, warriors/paladins for melee crit + 3% ekstra haste. Så vi har alltid en optimal gruppe.

  9. Tar de bort etterhvert som jeg får upgrades, men haste? Vil ikke attack power gi mer bang for the buck?

     

    Niks, Haste er det eneste som duger for og sette fart på DPS'en, du kjører selvsagt berserking på våpnene. Haste er numero uno stat pga windfury, kjappere attacks, betyr oftere windfury procs, = mye høyere damage overall. Bare ta en titt på enhancement shamanen i mitt guild f.eks http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormscale&n=Coidan

     

    Ellers kan du sjekke hvordan det står til med enhancement shamans i de fleste andre topp guildsa i verden, i.e Ensidia, Pacificm etc. Alle disse gemmer for haste. Du kan også sjekke BiS (Best in Slot) Lista på www.elitistjerks.com (Den ligger under TTT, theorythinking think tank).

     

    Lykke til!

  10.  

    Hei! Ser du har fryktelig mye agilty gems etc, få de bort! Eneste du skal gemme for slik som enhancement shamaner er nå er følgende, Haste - Haste - Haste + Expertise om du ikke har expertise cap, alt annet kan du forkaste hva gemming angår :-) Jeg lover deg en stor DPS increase om du velger og gemme haste.

  11. http://www.wowhead.com/?talent#sVZqrzZVfbtbIuhdIfsu:a0Gcm0

     

    Der har du det som kalles ret paladinens Cookie Cutter raiding build, Divine Sacrifse i prot treet for raid survival når det pågår masse raid damage, i.e freya hardmode, mimiron firefighter etc.

     

    5 i holy for seals of the pure for 15% ekstra damage på seals, poengene i retribution sier seg i bunn og grunn selv, Seal of Command fordi i patch 3.2.2 blir det sealen man bruker på trash, da den vil treffe 2 ekstra targets vær gang du judger.

×
×
  • Opprett ny...