Gå til innhold

Rashaku

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rashaku

  1. Hallo :) Har begynt å streame på mixer under nicket:; https://mixer.com/Rashaku477

    hvis noen vil se "high" tier spill :) er top 100 NA med 46% winrating når jeg grindet leaderboards.

    nå driver jeg bare med faceit å viewergames hvis noen er interessert I litt grinding (FPP).
    piller hver dag (streamer) så har vært kjekt hvis noen har giddet å supporte meg litt ^_^ kansje jeg er din "fav" etterhvert? 
    PS: streamer mest på engelsk så jeg når et "wider" audience.

  2. Hei jeg heter Ivar aka Rashaku og er veldig ivrig på å lage et norsk esport lag til HoTS og trenger 2-3 spillere til for å fullføre rosteren vi vil fokusere på å bli Top 3 i EU med faste treningstider og div som medfølger. (eller at jeg og en annen spiller blir med i et annet norsk / skandinavisk lag) vi er 21 og 17 år



    Krav:



    • 15+
    • mikrofon
    • kan ta og motta kritikk (for å forbedre seg selv og de andre sammen)
    • motivasjon
    • kunne ta en tap eller to uten å ragequitte for så å reise seg å se hva vi kunne gjort anneledes for å ha vunnet
    • 5+ timer trening nesten hver dag (når vi har 5 blir vi å sette tidspunkt til treningstid)
    • mulighet til å flytte inn i spillhus når det kommer (blir lenge til - mest sannsynlig)


    kontakt meg på skype: Ivar_martinussen eller battlenet: Rashaku #2707


  3. Hey, jeg driver for tiden å streamer Strife MOBA, nytt MOBA av S2 Games, hvert kjekt om noen stakk innom å sa hallo eller noe :) kansje dere vil like det.

     

    www.twitch.tv/rashaku

     

    EDIT: Gir også ut closed beta keys når jeg når mine "followers" goals :)

  4. Man må jo huske på de flinkeste får lærlingsplass.Det er ikke sagt at alle kan få lærlingsplass om man styker i fag eller å har mye fravær.Husk at arbeidsplassen må bruke tid å lære opp nybegynner og det kan bli dyrt for bedrifter om de må læres opp en del og ikke kan gjøre jobben alene.Men det jeg er enig i det er lavere krav å få lærlingplass en jobb fordi lærlingsplass er mere opplærling en fagutdannet jobb.
    Det er helt riktig! Sist høst valgte vi å ikke ta inn lærling, da vi ikke fant noen kvalifiserte søkere. En ting er at lærlinger skal lære, men de må også vise at de har vilje til å lære. Er karakterene dårlige og fraværet høyt, så får man ikke plass hos oss. Årsaken er ganske enkelt at jeg som veileder ikke orker eller har tid å bruke på lærlinger som ikke viser at de har viljen eller interesse.

     

    Jeg her ganske mye fravær, må bare innrømme det, men store deler av det er fordi jeg har drevet å kjørt opp til lappen, å nå som jeg har den har fraværet mitt gått ned drastisk, selv om jeg har mye, men jeg vil skylde på det med at nesten alt vi gjør her er å skrive å lære oss Word, hvordan å drive med det, jeg vil mye heller lære meg om programmering og web-laging, har vi drevet med det på skolen ville jeg gjort mitt aller aller beste å vært her over tid tilogmed :)

  5. Gleder meg egentlig ikke, har enda mareritt etter Amnesia. Men det blir spilt igjennom uansett!
    Mareritt? .... really? Det merkelige dyret var vemmelig i begynnelsen, men beste måten jeg fant til å overkomme frykten var å bevisst gå og gi ham en klem, og kalle han "Mr. Flappyjaw". Og borte var all skrekk....

     

    Hva var vitsen med det da? det ødela jo hele spill opplevelsen din... Synes synd på deg.

×
×
  • Opprett ny...