Gå til innhold

Arrow_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arrow_InnleggNO

  1. jaja jeg er i hvertfall tom for quester, da jeg kom til lvl 19

    Prøvd og grinde men jeg blir trøtt, ser på en film og snakker på MSN på min andre PC

    Til slutt er min character AFK og jeg ser på min andre film for kvelden mens jeg enten

    Snakker på MSN, babler i TLF eller spiller Wii med dama

     

    Men jeg har grinda en halv lvl på 1 uke

    tror ikke det her er for meg nei hehe

    Jeg er lvl 20 (selv om jeg har sluttet) har jeg massevis av quest igjen som må gjøres. Rekker ikke å gjøre alle før det dukker opp nye. Hvorfor du mangler quest vet jeg ikke.

  2. Da har jeg bestem meg for å gi aion en "pause".

    Spillet krever intens spilling (mener quest med andre). Har dessverre ikke muligheten til slikt mer. Savner teamplay som i guild wars, men situasjonen idag lar meg ikke gjøre det uten hindring. Noen ganger har jeg bare behov å logge av spillet med en gang, det lar seg ikke gjøre her. (Logge av uten å ødelegge for andre). Blir derfor ingen abonnement fra meg:) Ellers flott spill!

     

    Have fun alle sammen!

  3. I flere tilfeller er det blitt rapportert at Aion fører til at nettet blir frakoblet sånn uten videre, (les Aion forum). Opplevde det nå nettopp. Rare greier! Stopper ikke meg for å si det sånn. Igår kveld spilte jeg i flere timer uten dc.

     

    Edit: Kanskje det er altibox sin håpløse ruter som er problemet, gleder meg til jeg får brukt min egen dlink ruter.

     

    Til posten over og over der igjen osv..

    Lvl 50 - Uff! Jeg nyter spillet, ingen hastverk:)

  4. Jeg merker både lag og DC de siste dagene.

     

    Jeg blir oppgitt når jeg blar gjennom technical support for spillet. Har lest at den gangen WOW startet opp var problemene mye verre, men tror nok at GMs svarer på "support ticket" eller i spillets forum for WOW.

     

    Her, Aion, er det ikke en sjel.

     

    User agreements før spillet er godt skrevet. De fratar vel alt ansvar som tildigere nevnt her.

  5. Jeg har laget en char på nye ENG serveren, katrun eller noe. Der spiller jeg som priest og skal bli cleric. Husker jeg var flink som healer i guild wars :p

    Server-status viser High, men kommer likevel inn uten kø, vet ikke helt hvordan det utvikler seg uken som kommer.

     

    Jeg har likevel

    så langt gitt opp min lvl 13 SM grunnet køer. Spiritmaster gjør god skade på fiender så langt, med spirits som kan "tanke". Gøy å spille med. Lett å gå solo. SM har ca 50k + coins eller hva det kalles i spillet, og bare MysticoN befinner seg på Gorgos... ^^

     

    Jeg skjønner meg på MadRos. Helt enig i han/hun?. Jeg er heller ikke den typen som kan vente i et par timer for å spille. Det er ikke alltid jeg har tid, har heller ingen faste spilletider. Det er det som gjør venting vanskelig for meg. Prøver jeg å spille litt etter kl.2000 kan jeg bare glemme det. Er jeg heldig kommer jeg inn plutselig etter f.eks. 15min som nevnt tidligere her. :D

     

    Får satse på at den nye serveren ikke gir massive køer.

    Har midlertidig kansellert min abonnement, nekter å betale penger for å stå i kø, (hvis noen i neste mnd). Jeg har store forventninger og håper at NCSoft fikser dette ganske fort. Vet at det er for spillets beste, men blir dette utbedret vil jeg definitivt komme tilbake selv etter noen måneders "pause".

  6. har klart å gå litt lei av AION. bare questing deluxe. Ikke særlig "morsomme" quester heller. Eneste jeg syns er morsomt er å Glide med winger. har blitt lvl 15. Også alle de svære cooldowns på angrep er provoserende. Men lvl 15 er lavt, kan hende det er masse flere angrep og den slags igjenn å lære. Og la oss ikke glemme de SYKE prisene for å lvle opp crafting skill.

     

    Jeg kan være enig med deg. Lvl 13 spiritmaster kan være lavt, sikkert mer å lære og bedre gameplay etterhvert..

    Husker den gangen jeg spilte Guild Wars da det kom. Der var questene mye bedre gjennomført og man måtte ha en party, med og uten npc, for å fullføre en quest. Min mening er at Guild Wars ga et bedre førsteinntrykk enn Aion. Ok, nok om det. Slapp av folkens, Aion vil bli finpusset i tiden som kommer.

     

    Aion er offisielt lansert idag, så vi får se hvordan køene blir:)

  7. Hva gjør dere der? Den skandinaviske serveren er da Perento, den er full av svensker, dansker og nordmenn.

     

    Anyway, noen som er interessert i å lage norsk legion på Perento? Gladiator lvl 20 her.

     

    Vel, for meg prøver jeg å unngå for mange nordmenn, svensker og dansker. Jeg vet nå ikke kvaliteten på General chaten, så jeg vil ikke uttale meg.

     

    Jeg opplevde det slik:

    På Gorgos (channel 6?) var det magne barnslige folk, men å bytte til andre channel er det hovedsakelig voksne spillere og "kun" engelsk i general chat.

×
×
  • Opprett ny...