Gå til innhold

zawyer90_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zawyer90_InnleggNO

  1. Crowd Control er tilbake, derfor er det vanskeligere ;)

    ble 83 igår, satser på 85 iløpet av helga

     

    Moro at det finnes et par boss abilitier som du dør insta av viss du feks ikke flytter deg. Klart hc blir lettere med bedre gear, det er jo uunngåelig. Men de er helt mye mer utfordrende enn wotlk. I tillegg er folk vant med å såve seg gjennom instancer så det blir et lite sjokk i starten.

     

    Jeg syns dette gjelder de fleste fights, med gear lvl slik det er nå så er det viktig at alle gjør det de kan for å ta minst mulig skade. Slik vil det jo ikke være i senere tiers. Men de aller fleste bossene krever en strategi og en viss forståelse av fighten for at man skal klare den, uansett gear, og det er dette jeg mener er den store forskjellen mellom cataclysm og wotlk heroics. Selv normal krever en viss strategi, men dog mindre krevende, naturlig nok. :) jeg føler at heroic bossene i cata et vanskeligere enn mange av raidbossene i wotlk. :)

  2. Speaking to a small conglomerate of various Alliance representatives, Mekkatorque pointed out that the time to strike is now. After all, Thermaplugg has eluded death for years to keep his reign over Gnomeregan; and with the fall of the Lich King, the last great threat to the citizens of Azeroth, the chance of any cataclysmic event taking place in the foreseeable future is "less than 12.7%," Mekkatorque's leading combat medical advisor Doc Cogspin purported.

     

     

    Likte denne blue posten som kom før press releasen :) legg merke til prosenten :))

     

     

    Wallin, hvorfor tror du det er en beta? Har prøvd den selv og gleder meg mer enn noen gang :)

  3. Ser ikke store vitsen med en fortynna beta når nesten ingenting på betaen er nytt... men er nå min mening.

     

    Du kan jo ikke være helt glup?

     

    Det er IKKE en beta i det hele tatt. Det er en PTR. Det vil si de tester content som skal slippes på live servers nå snart. As we speak, er til og med 4.0.1 patchen klar for background download for live klienten. Det er ikke meningen at all cataclysm content skal komme FØR cataclysm er sluppet. De gjør som med alle andre expansions, har en liten patch på forhånd hvor nye talents osv blir lagt inn. Deretter, rett før launch av cataclysm, vil patch 4.0.3 komme og world changes blir lagt til for alle (Classic, TBC, WotLK). Så kommer cataclysm ut og man kan starte å lvle goblin / worgen og 5 nye lvls.

  4. Er forsåvidt enig her jeg også! Har nå fått tilgang på NFS World betaen, og jeg må si; kjørefølelsen og fysikken er grusom! Hvordan er det mulig?

     

    Jeg har meget stor tro på TDU2 ihvertfall! Dette blir morro.. Er vel nesten et av få spill man kan forhåndsbestille siden man er sikker på at det blir bra, akkurat som Forza 3!

     

    Syns det blir litt rart å kreve allverden av et spill som faktisk er gratis. :)

  5. De har selv sagt at Pandaren aldri kommer til å dukke opp i WoW universet.

     

    Goblins har jeg forøvrig vanskelig for å tro at blir en playable race av en viktig grunn, de er nøytrale.

     

    Worgen joiner alliance ? Give me a break will ya?

     

    EDIT:

    Dette med at tauren blir paladins og orc får mage, dwarf får shaman osv osv. kommer heller ikke til å skje. Det strider mot alt av warcraft lore.

     

    Det som kan kunne skjedd med trolls er at de kanskje får witchdoctors, men ellers kan ikke troll være mer enn det de er nå.

     

     

    # Human Hunter

    Plausible. Mennesker som jakter er ikke uaktuelt.

     

    # Orc Mage

    Skjer ikke, strider mot lore og alt som har med orc å gjøre imo.

     

    # Night Elf Mage

    Det er for destruktivt for Nelfs, det passer ikke overrens med deres respekt for natur.

     

    # Dwarf Mage

    Thats just wrong :p

     

    # Blood Elf Warrior

    Mye mulig.

     

    # Dwarf Shaman

    Er jo bare HELT feil i forhold til lore og hvordan de lever.

     

    # Undead Hunter

    Tviler.

     

    # Tauren Paladin

    skjer ikke.

     

    # Tauren Priest

    skjer ikke.

     

    # Gnome Priest

    mulig.

     

    # Troll Druid

    Tviler sterkt, its not the troll way.

     

    Liker at du ikke har fortstått at det faktisk er Blizzard som LAGER loren. DE bestemmer hva som skjer med forskjellige races. Krever ikke mye å finne opp litt ekstra lore til hvorfor Goblins ble med horde eller at Dwarfs lærte å bli shamans.

     

    Jeg er derimot kritisk til at de fullstendig fjerner stats som MP5, Spellpower, Attack Power, Armor Penetration, Block og Defense Rating. (Fra blizzcon).

×
×
  • Opprett ny...