Gå til innhold

Phasma

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phasma

  1.  

    En del gode klipp å hente her. Spennende komposisjon som dessverre faller litt flatt. En del hvitbalanse problemer og standard lyder fra Videocopilot om jeg ikke tar helt feil. 28 timer i strekk på denne filmen. Den må du nok lenger ut på landet med, er ikke noe avansert klippredigering her så dette ville nok kun tatt et par timer, men ellers enn det så er det et veldig godt produkt, dog litt urealistisk med unge skuespillere.

     

    Takk for svar og konstruktiv kritikk! :) Vi var for nærmt deadline til å jobbe skikkelig med lydbildet, så ja.. nærmest alt du hører i filmen er fra Video Copilot sin Pro Scores. Og grunnen til at det tok såpass lang tid var fordi vi jobbet på tvers av 3 PC'er og en Mac Pro som må ha vært fra helvete siden den klikket etter hvert eneste tastetrykk.. og du skulle bare visst hvilke komplikasjoner vi har hatt med råklippene.. Gruppen min hadde også store problemer med å komme til enighet, ergo det var ikke særlig gøy å jobbe med filmen, så det var lett for oss å velge de enkle løsningene. Når alt kom til alt var vi bare glad for å bli ferdig og da orket vi ikke å endre på noe.. Men som jeg har sagt til mange tidligere så vil mine neste produksjoner ha mer originale historier, mer utviklede karakterer, bedre lyssetting på sett og bedre redigering (både for lydbildet og det visuelle). Dette min første kortfilm, men jeg kan egentlig bare si at det vil komme bedre og mer komplette filmer fra meg i fremtiden..

  2. Et skoleprosjekt ved Akademiet videregående skole. Vi fikk 4 uker på oss til å lage en fiksjonsfilm på 5 min. Dette var da det vi kom opp med :) Er ikke helt hundre prosent fornøyd, men det var så bra det kunne bli utifra tiden vi hadde. Rakk såvidt deadline. Jeg satt i 28 timer i strekk, med bare én matpause, dagen før vi skulle levere. Men det lønnet seg ved at vi vant Akademiet Awards for Beste Film og Best Redigering.

     

    Her er da filmen, Enjoy:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=iHOTaDQuCHk

  3. Helt enig med det du sier. Jeg husker tilbake i mine yngre dager da jeg og min bror satt og spilte Zelda på vår Nintendo 64. Aldri har jeg fått den samme følelsen av å spille et spill som jeg fikk da.

     

    Men tingen er at det var ikke bare The Legend of Zelda: Ocarina of Time som ga meg gåsehud. En håndfull spill som blandt annet; Mario Kart, Super Mario 64, Majora's Mask, Mario Party, James Bond 007 osv. ga meg samme følelsen. Jeg føler at de fokuserte mye mer på gameplay før enn nå. Wii har også en del perler, men jeg savner Nintendo 64-tidene.

     

    Nyere spill fortsetter å skuffe meg. Jeg har fått litt sansen for CoD: MW2 nå, men det er bare online-delen, som ikke mangler gameplay. Jeg må si at jeg ble litt småskuffet av spill som for eksempel Uncharted 2. Jeg føler meg så limitert når jeg spiller det. Skate 2 er nok det spillet jeg har kost meg mest med i spillåret 2009, kanskje fordi jeg skater, men og fordi jeg får en utrolig følelse når jeg spiller det. Greit nok at det har mange bugs og feil, men det har gameplay til tusen. Jeg tror nok at folk flest også liker friheten med å spille i en åpen verden også. Det er tross alt en grunn til at jeg spiller wow..

     

    GAMEPLAY > GRAFIKK!

  4. Vanskelig å svare på dette, men mine tre beste spilløyeblikk må være:

     

    1. The Legend Of Zelda - Ocarina Of Time

    Det var bare en helt fantastisk følelse å slå Ganondorf, den siste bossen. Men det jeg husker mer enn noe annet er at jeg, min bror og en barndomsvenn (som vi desverre har mistet kontakt med nå) satt oppe en del netter og spilte dette på nintendo 64. Noen gode barndomsminner.

     

    2. World Of Warcraft

    Den samme vennen viste meg dette fantastiske spillet i 2005. Jeg har nok aldri spilt et spill så mye som jeg har spilt wow. Jeg husker spesielt den dagen jeg ble level 70. Jeg var på lan hos en av mine beste venner. Det var samme dagen jeg oppdaget hvor gøy raiding faktisk er.

     

    3. Super Smash Bros 64

    Denne var vanskelig, men jeg landet på Super Smash Bros på nintendo 64 fordi det er et av de spillene jeg har hatt størst glede av i barndommen. Jeg husker jeg spilte det veldig mye med venner når jeg var mindre. Jeg var selvfølgelig link mesteparten av tiden :)

  5. Vet ikke om det står noe om dette i tråden, men er det noen som har syyyke mengder lagg når de spiller? Det ødelegger spillet for min del. Jeg hopper frem og tilbake hele tiden. Jeg har spilt WoW i flere år og har ikke opplevd noe problemer med det eller nettet ellers, så nettverket mitt er sannsynligvis ikke problemet. Pcen kjører spillet fint, så er ikke den heller. :huh:

     

     

    Disable torrents :) Måten aion "lagger" på er annerledes enn i feks WoW.

     

    Men tingen er.. det lagger som oftest når jeg er rundt andre folk. Har ikke noe som helst oppe når jeg kjører Aion annet enn litt gamingmusikk kanskje.

  6. Vet ikke om det står noe om dette i tråden, men er det noen som har syyyke mengder lagg når de spiller? Det ødelegger spillet for min del. Jeg hopper frem og tilbake hele tiden. Jeg har spilt WoW i flere år og har ikke opplevd noe problemer med det eller nettet ellers, så nettverket mitt er sannsynligvis ikke problemet. Pcen kjører spillet fint, så er ikke den heller. :huh:

  7. Katastrofen inntreffer vel uansett om man har Cataclysm eller ikke, og questingen vil jo selvsagt foregå tilnærmet likt som før. Med unntak av enkelte soner (Azshara som jeg vet om) er det jo bare kosmetiske forandringer, samt kanskje noen ekstra hindringer som lavasprekker eller hva jeg skal kalle det.

     

    Og man skulle ikke kunne fly over alt i Azeroth?

     

    Ser heller ikke hvordan du kommer frem til at man ikke lenger skal kunne boostes..?

     

    Jeg har blitt fortalt at man kan fly overalt i Azeroth :)

    Og det jeg mente med boostingen og sånn var hvis forskjellige spillere opplevde verden annerledes, kunne de kanskje ikke møte hverandre. f.eks hvis en lvl 80 var i det nye azeroth og en lvl 18 var i det gamle, hadde det blitt ett problem at lvl 80'en boostet lvl 18'en i dm... Men hvis verden oppleves likt for alle er jo bare det flott, med mindre det skaper problemer for nybegynnere..

     

    Men da har vell jeg bare missforstått, gleder meg uansett veldig mye til dette :D

  8. Jeg lurer på en ting.. når Azeroth blir "ødelagt", hvordan blir det da for nybegynnerne? De kan jo ikke bruke flying.. kan de oppleve Azeroth som vanlig, mens spillere med høyt lvl opplever det som ødelagt? (ved å fullføre et quest, eller lignende). Men betyr det slutten på boosting av characters med lave lvler?

     

    Jeg gleder meg utrolig mye til denne ekstrapakken, men er veldig nyskjerrig på hvordan Blizzard velger å gjøre det. Får vell stole på at de gjør en skikkelig jobb.

×
×
  • Opprett ny...