Gå til innhold

Mr. Merry

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr. Merry

  1. Hater å mase her men nå har jeg strevd i en time for å få til en småting i tekkit:

    Hvordan i huleste får jeg pumpa ting ut av tanker?! Prøvd med alle slags rør og alle posisjoner men ingenting fungerer. Google hjelper heller lite, der finner jeg bare info om hvordan man fyller opp tankene :[

     

    Du trenger en wooden waterproof pipe http://minecraftbuildcraft.wikia.com/wiki/Wooden_Waterproof_Pipe#Wooden_Waterproof_Pipe

    • Liker 1
  2. Det var ikke et dårlig spill, men var kanskje ikke innovativ nok. Jeg må i alle fall si at leveling var mye gøyere enn i andre mmo jeg har spilt, selv om endgame kunne vært bedre. Historien og voice acting ga mer dybde til mmo-sjangeren, men det var kanskje bare underholdende den første gangen. Personlig sluttet jeg fordi vennene mine sluttet, lav populasjon på serveren og lite tid til spilling. Uansett har jeg ikke noe dårlig inntrykk av spillet.

  3. Jeg er en av de sjeldne spillentusiaster som ikke er så begeistret for actionspill. Jeg liker å stole på hjernen når jeg skal overvinne hindringer, og pleier ikke være fan av frenetisk knappetrykking. Derfor legger jeg som oftest min største elsk på rollespill, strategispill og massive onlinespill, hvor valgene du har tatt på forhånd veier tyngst når du skal overvinne utfordringer.

    Virker for meg som du ikke liker å stole på hjernen i det hele tatt. Frenetisk knappetrykking krever faktisk enorm hjernekapasitet.

     

    Med den definisjonen kan man si at alle ting som krever motoriske egenskaper krever enorm hjernekapasitet. Du kan ha rett i at man stoler mer på hjernen med frenetisk knappetrykking fordi man da velger å legge mer lit til det underbevisste. Det han mener er vel mer at han vil ta veloverveide valg (kan man se ut ifra sjangerne han foretrekker) og bruke god tid på disse valgene i stedet for å ta de kjapt i en situasjon som i et actionspill.

  4. Hei

     

    Som overskriften sier har jeg problemer med å få open NAT på Live. Jeg har en nettverksbro mellom en bærbar pc med xp og xboxen, men får kun strict nat.

    Jeg har lenge søkt på nettet for å finne en løsning på problemet og har prøvd masse forskjellig. Jeg har åpnet porter og satt xboxen på en fast IP, men får uansett strict NAT. En kompis har vært på besøk med sin xbox slim og han hadde ikke samme problemet.

    Er det noen som har erfaring med samme/lignende problem?

     

    Har forresten Linksys WRT54GL wireless router

     

    Takk på forhånd

  5. Men det er vel 18 års aldersgrense på Fear 3? Så hvorfor appellerer det til fjortiser?

     

    18 års aldersgrense har lite med det å gjøre. Når jeg var fjortis var 18 års aldersgrense et slags merke som betydde at dette inneholdt mye fett! Og jeg hadde løpt til butikken å kjøpt Sniper: Ghost warrior.

     

    Er for eksempel også 18 år på COD: MW2, men alle som har spilt det vet at den aldersgrensen i det store ikke ble overholdt.

  6. Dersom dere er like flink i spilldesign som i gramatikk, er dette et spill jeg blir å holde meg langt unna. Ærlig talt. Luft Pirater? Eventyr lystene spillere? utslipps dato? Ugle lærling?

     

    Dere burde få noen til å rettskrive diverse før dere publiserer det.

     

    Ellers: Lykke til.

     

    edit: Jeg registrerte meg til dette forumet kun fordi jeg ble provosert av OP, faktisk.

     

    Jeg hadde egentlig ikke lyst til å svare på dette innlegget, men vi har faktisk en viss standard på dette forumet.

     

     

    "Dersom dere er like flink i spilldesign som i gramatikk,"

     

    Her står adjektivet "flink" til pronomet dere. Alle kan da se at det i dette tilfellet skal være flertall, altså flinke. Dersom dette er nivået ditt i gramatikk burde du holde deg langt unna dette forumet.

     

     

    I henhold til samtalemne: Dette ser bra ut. Om dere får det lansert på Xbox Live så skal det nok testes ut. Lykke til videre

     

    Redigert: Jeg ble i et svakt øyeblikk påvirket av disse tendenser som har truffet forumet vårt og har derfor markert min feil som kan stå der til spott og spe.

×
×
  • Opprett ny...