Gå til innhold

Gyldenstiern

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gyldenstiern

  1. Syntes det så ut som den "kameraflippen" i toppen på fronten dekket over deler av det som skjedde på skjermen.

     

    Både på videoavspilling og demoen av AR-spillet var dette ganske synlig.

     

    Håper i så tilfelle at man kan endre dette i innstillinger så fullskjerm-apper bruker et rektangulært område på utsiden av denne flippen. ? De resterende områdene på sidene av flippen kan da bare være til klokke, batteriprosent osv..

  2. Vi var en guttegjeng på 4 som var innom Los Angeles i januar. Var siste etappe etter en tur i San Francisco og til CES-messa i Las Vegas, så selve besøket i LA ble ikke så langt som vi kunne ønske.

    Det er en stoor by, så det er nok masse å få med seg! Ikke dumt med leiebil da det er store avstander.

     

    Santa Monica 3rd street som nevnt over her (samt Santa Monica pier) er absolutt verdt å få med seg! Mange bra butikker, og fint område.

     

    Ellers spørs det jo hva interessene er. For vår del var et besøk på Universal Studios Hollywood vel verdt pengene. VIP-omvisningen var super.

    Griffith Observatory er et sted som bør besøkes etter min mening. Selve observatoriet har jo fokus på astronomi, så ikke sikkert det faller i smak for alle. Men utenom det får man en super utsikt over byen herfra.

     

    Hollywood walk of fame var en gedigen skuffelse. Nedslitt og ødelagt fortau på store deler av promenaden gir ikke akkurat noe stjernepreg. I tillegg maser folk om å ha deg med på omvisning i buss for å se hus til filmstjerne for hver 5. meter du går.

     

    Vi var mye ute og gikk på kveldene, og den første dagen var vi veldig skeptisk. Rusa folk og uteliggere stort sett over alt. Men vi så ofte unge jenter som var ute og jogget alene sent på kvelden, så vi konkluderte med at folk lot hverandre være i fred ;)

     

    Utesteder og sånt ble det ikke så mye av i LA, da vi fikk kvota vår i Vegas, så der kan jeg ikke hjelpe ;)

  3. Bumper denne. 

     

    Skal søke via Visa Waiver programmet og har spørsmål til det som skal fylles inn om arbeidsgiver. Jobber innen et større konsern, skal jeg da skrive adressen til hovedkontoret, eller adressen for der jeg faktisk jobber? Sikkert ikke krise uansett hva jeg skriver, men greit å gjøre det helt riktig.

     

    Jeg skrev adressen til "lokalkontoret". Funket fint :)

  4. Har ikke vært borti gruppefunksjonen på Esta, men tror nok den kan brukes. Den er opprettet mest for å forenkle betalingen, og det stod ikke noen nedre grense på hvor mange man måtte være så vidt jeg kunne se.

     

    Pass på at dere bruker den offisielle ESTA-siden. Finnes mange sider der ute som tar dyre ekstragebyrer.

     

    https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

     

    Vår erfaring med USA-turen vi hadde for en måned siden var at jo mindre norske tegn man brukte, jo bedre. :) En kamerat brukte OE fremfor Ø i stedsnavnet på søknaden, og det gikk fint.

     

    Vet ikke om de er så pirkete at de har en sjekke med hotellet om dere har reservert. Men vi førte opp adressen (hadde reservasjon). Ble også spurt i sikkerhetskontrollen når vi landet om hvor vi skulle bo.

    • Liker 1
  5. 7500 kroner og den har DØDE PIXLER!!!!

     

    Jeg tror egentlig ikke den har døde piksler.

    Skjermen har en visuell funksjon nederst på venstre side for å vise oppdateringsfrekvensen.

    Regner med at det er den som har stått på, og de ikke har visst hva den er.

     

    (Den er nevnt i OSD Menu-kapitlet på TFTcentral sin test)

×
×
  • Opprett ny...