Gå til innhold

McSqueeze

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av McSqueeze

  1. 6 hours ago, Soppeldunk said:

    Er det noen her som har bestilt en ps5 på torsdag og fremdeles har statusen «reservert» på Elkjøp? Eller har dere fått de sendt ut allerede?

    Elkjøp sa at de skulle gå grundig gjennom ordrene for å passe på at ingen hadde lurt til seg flere enn en konsoll (pga. scalpers) så det er sikkert derfor det tar litt ekstra tid å få sendt dem ut.

    • Liker 1
  2. Vil direktivet ha noen betydning for vanlige mannen i gata, eller er det "bare nok et gjesp", slik som når de innførte direktivet om Personvern, som bare var kjedelige greier.

     

    Kan noen gi et praktisk dagligdags eksempel på hvordan dette copyright greiene vil ramme folk der ute? Mulig jeg ikke helt forstår de angivelige konsekvensene, men er villig til å revurdere holdning hvis noen bringer argumenter.

     

    Den største effekten for folk flest kan innebære mye mer filtrering av trafikk som går mot Europa fra store aktører som f.eks. Youtube. De nye EU lovene krever at de må innføre et innholdsfilter som vasker vekk alt materiale som noen kan ha opphavsrett til. Dette inkluderer ting som lastes opp til youtube og streames derfra.

     

    Youtube har allerede slike filtre, men de er ikke på langt nær så sofistikerte som denne loven krever, så mange frykter at Google tenker det er mer lønnsomt og trygt for dem å innføre et strengt filter som stopper 90% av opp- og nedlastingstrafikken fra Europa enn det vil være å utvikle et nytt og bedre content-ID filter som kanskje eller kanskje ikke fungerer til de kravene som er satt.

     

    I korte trekk, har du sett en feilmelding som er noe ala "This content is not available in your region"? Du kan i verste fall forvente å se mye mer av disse.

    • Liker 3
  3. Spilt det i 8 timer self, og jeg har hatt problemet. Det virker som det kun rammer brukere med Nvidia-grafikkort, spesielt GTX 700-serien. Det som skjer er at det får grafikkdriveren til å kræsje. Å sette lighting på low fungerte for meg.

     

    Her er den store Reddit-tråden for problemet:

    https://www.reddit.com/r/darksouls3/comments/4ed7hq/crash_reports/

     

    Jeg har sett det har vært en del klaging over de siste GeForce driverne. Spesielt versjon 364.74, som jeg tror er den nyeste. Selv har jeg GTX980 og bruker driver versjon 362.00.

  4. Importerte dette da det kom ut i USA. Absolutt verdt investeringen! Kjøper du Limited Edition versjonen får du også med 2 CDer med soundtracket og en Bluray (PS3) med informasjon, taktikker og komboer for hver character i spillet. :)

     

    Hørte også noen rykter om at den Europeiske utgivelsen skal ha ekstra characters og annet bonusinnhold som ikke er inkludert i den amerikanske utgivelsen, men vet ikke om det er sant eller ikke.

×
×
  • Opprett ny...