Gå til innhold

Murgel

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Murgel

  1. Kupp og kupp ja. Sier som mange andre. Venter jeg til det kommer på steam eller GOG.. 

     

    Ser mange sier at det er bra at steam for konkurranse. Det jeg lurer på er om de tro steam er gratis. Ja det koster å lage spill. Men tro nå det koster en del å ha servere klare for oss å laste ned spill fra når som helst. I ja mange år etter man har gitt ut et spill etc.. 

     

    Så er spent på hvor lenge Epic kan klare seg med å kun ta en så liten andel av hvert salg. For å overleve på en mindre fortjeneste må man selge sykt mye mer. Enkel matematikk. For regner jo med at  å drive spill siden er like dyrt for både steam og Epic.

     

    Nok et spill jeg må vente litt på, men ja nok av annet å spille.

    • Liker 1
  2. Akkurat nå som dette pre eventet går. Så får man god xp fra å ja bare være i en sone der en invasjon går. Slik jeg tar opp et par alter nå. Bare får de til der en av invasjonene er. Og finner på noe annet i 20 minutters tid. He he. Får jeg kister som gir items på mitt lvl. Og ja nesten et level i xp.

     

    Er mulig det blir endret, mengden med xp man får fra invasjonene.

     

    Og de to kistene man får fra en slik invasjon kan man fint spare til man blir level 100. De scaler etter hva level man er når man åpner de. Så venter man til 100. Så får man ting med ilvl 700 fra de.

  3. Ja vist man sjekker workshop så er det en haug med mods som fjerner eller gir deg mer tid på tidsmissionsene. Vist det er det som er det meste negative.. Syntes selv så langt at det går bra selv om med tidsfristen der.. 

     

    Og vil selv si at det med tidsvindu virker litt mer ja normalt med settingen. Driver man geriljakrig så er det jo raskt inn og ut som teller. 

  4. JacEr du kan på hver side sortere tingene som du har eller ja som er i boksen, i de undermenyene som er i inventoriet på pipboyen. Du altså kun få opp våpen på deg selv eller i boksen etc. Armor. misc , junk etc. Se etter noen piler helt øverst på menyene som åpner seg når du enten åpner en boks, eller skal handel etc. Så kan du bla der mellom det forskjellige.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...