Gå til innhold

Yuna_

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yuna_

  1. Heisann,

     

    Jeg skulle gjerne hatt kopi av nokia kontaktlisten min. Lar det seg gjøre å sende over kontaktene til outlook på noe vis? :) Har den usb kontakten liggende og har tatt backup via pc suite. Men det hjelper foreløpig ikke mye...

     

    Du synkroniserer telefonen med pcen via pc suite. Trykk på den rundingen det står synkroniser i PC Suite programet. Første gang kan du velge hva du vil synk. kontakter kalender osv og hvilket program du vil synke til.

     

    Åh... *blush*

    Hihi, visste jeg hadde gjort det før under test, men fikk jernteppe i dag.

    Takk skal du ha :)

  2. Takker for svar. :)

     

    Synes både archos 604 og iaudio d2 virket veldig ok.

     

    Men når alt kommer til alt kan jeg nok ofre litt harddisk plass for å oppnå høyere bilde/lyd kvalitet. Så da er kanskje iaudio d2 tingen?

    Hvis det er mulig å skaffe den?

     

    Har dere noen specs? Hvordan er de to spillerne størrelse/vektmessig i forhold til hverandre?

     

    Hvordan er det med formatstøtte på archos 604? Vil helst unngå langvarige konverteringsjobber for at de fleste TV-seriene/filmene mine skal kunne vises.

     

    Hvordan er batteritiden på archos 604?

     

    Takk igjen.

  3. Reiser 2 timer daglig med offentlig transport. Skulle derfor ha hatt en mulighet for å se film (divx, xvid, avi, m.m.), tv-serier og høre på musikk.

     

    Krav:

    * Må kunne vise film i opptil 2 timer sammenhengende

    * Min. 30GB HD

    * Ikke så tung å bære

    * Må ta opp forholdsvis liten plass (men stor nok til at filmtitting går greit - uten at det plager sidemannen på bussen:P)

    * Design er ikke så viktig men den kan gjerne være svart. ;)

     

    Har sett litt på komplett. Creative Zen vision kan kanskje være noe? Eller IPod..?

    Pris er ikke så viktig.

     

    Hva anbefaler folk? :)

  4. Har en laptop på jobb som trenger nytt batteri (da det forrige er forsvunnet). Sendte mail til komplett, men de hadde ingenting inne.

     

    Fant denne på clas ohlson. Men den gir bare ut 19v 3,5A, og den jeg trenger til krever 19v 3,64A.

     

    Noen som vet hvor jeg kan få tak i noe som er sterkt nok?

  5. Min gamle Agfa 780c ser ut til å fungere bra, får tatt bilder, sett forhåndsvisning, osv, men når jeg skal overføre bildene til pcen får jeg bare opp at "klarer ikke å koble til kameraet." Har testet med to ulike PCer, windows xp - skannere og kameraer, så det er ikke der problemet ligger. Funket fint for et par uker siden...

     

    Lurer på om det kan være kabelen som er ødelagt... Com-port koblet til PC, og noe som ligner på en minijack (men litt tynnere) i kameraet. Er dette noe som fortsatt selges? Eller vil det lønne seg bedre å gå til innkjøp av en kortleser?

  6. Har nettopp formatert harddisken til foreldrene mine, og nå mangler de programvare til digitalkameraet sitt... Jeg trenger noe som gjør at det er mulig å importere filer fra kameraet, for så å legge det inn på PCen. Det er også bra om det er mulig å se thumbnails av bildene som er overført.

     

    Var inne på agfa.com men der var det så mange ulike programmer at det var umulig å finne ut hva som var bra.

     

    Har dere noe å anbefale?

  7. Når jeg skal dele en mappe får jeg bare mulighet til å bestemme om den skal være delt eller ikke, og om andre skal få forandre på filene mine...

     

    Jeg vil helst ha mulighet til å bestemme hvilke brukere som skal ha hvilke rettigheter, og eventuelt hvem som ikke skal ha tilgang til delingene mine... Men hva skal jeg forandre på for at det skal bli en mulighet? Får ikke opp security valgene lenger.

×
×
  • Opprett ny...