Gå til innhold

Rootality

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rootality

  1. Dette var en grei oppsummerende artikkel, men den sier lite om PvP delen av spillet.

     

    Balansen mellom klassene er ganske bra nå, men det har tatt ekstremt lang tid for Funcom å gjøre noe. Diverse klasser er fått lov til å springe rundt opplagt "overpowered" i månedsvis, det er ikke før denne 1.5 oppdateringen at spillet er noe som kan minne om å være balansert. Ca. 1 år etter lansering.

     

    Konsekvenssystemet er ikke lett å bli klok på, og oppførselen til npc vakter (som skal beskytte spillere) oppleves som veldig tilfeldig. Noe som er ganske irriterende. Konsekvenssystemet er også lett å utnytte.Dette hadde ikke vært så gale, hvis det faktisk var et sted der man kunne PvPe uten vakter. Funcoms forsøk på å tilby dette er Border Kingdoms (som artikkelen nevner), er et totalt dødt sted uten spillere. Grunnen for dette er at det er absolutt ingen grunn for en spiller å være der. Sonen er stor og kjedelig fra et pvp perspektiv, og spillere foretrekker derfor PvP i questsonene. "End game pvp" i AoC er i praksis 2 respads (i hver sin sone), omringet av NPC vakter.

     

    Massive PvP/Sieges er fremdeles nesten uspillbart pga. ekstrem lag. I tillegg så introduserte 1.5 oppdateringen en bug som gjør at en siege kan kræsje og kansellere når som helst. En siege inneholder 96 spillere totalt som har satt minst 2 timer til side for kampen, og Funcom har enda ikke klart å gjøre de spillbare. Tvert om: de har faktisk blitt verre og all markedsføring av spillet som bruker "massive pvp" som et argument er en direkte løgn. Selvom resten av spillet er ganske bra nå, er sieges fremdeles i et betastadie.

     

    Ønsker ikke å svartmale AoC (jeg spiller det tross alt fremdeles), men følte at dette var et viktig moment som artikkelen ikke berørte.

×
×
  • Opprett ny...