Gå til innhold

Theus Smythe

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Theus Smythe

  1. Det har lite å si hvor mange man er, såfremt det er like mange på hvert lag. Men uansett, jeg tror ikke det er DotA du har spilt, for jeg har aldri hørt om en DotA match some overgår to timer.

     

    Nei, jeg løper stort sett ikke frem og tilbake i det hele tatt, men greit nok. Ser ikke helt hvor du skulle få den idéen fra men. Bruker da alltids en TP ihvertfall én av veiene om det skulle være nødvendig å gå tilbake. Artefacts for man jo stort sett i feltet, så trenger ikke løpre tilbake for dem heller.

     

    Lv20 ja, ikke spilt så mye online (bare hos noen venner) for nettet mitt støtter ikke P2P, og egentlig er jeg generelt imot P2P. Men det er sjeldent jeg ikke blir Lv20, i helt vanlig modus, ikke noe sånn der kjip 'easy mode' med masse mer gull og XP. Nei takk.

     

    Godt å høre at du forstår, jeg kan gå med på at Demigod kan være ålreit for noen jeg óg. Hadde det nå bare ikke vært P2P, og dobbel game speed, og at nytt content kom litt oftere enn aldri, så skulle jeg nok ikke klaget så veldig.

     

    Uansett, hvis du liker DotA og Demigod, så kanskje Legue of Legends eller Heroes of Newerth er noe også? ;) Er ihvertfall veldig fornøyd med HoN selv.

  2. Sikkert sakt mange ganger allerede, men.. sant nok er idéen bak Demigod å lage DotA på nytt, men utførelsen ligner ikke, annet enn at det er to sider som prøver å ødelegge den andre ved hjelp av allied creeps og selv er spillerne heroes - altså RTS/RPG.

     

    Demigod er et fryktelig tregt spill, med meget lite innhold og mening. P2P serverer bunnen av brønnen. Matchene blir langtrekte, og når man går over fra Lv19 til Lv20 forandrer alt seg for da blir man tre-fire ganger så sterk. Kanskje det eneste spillet jeg har, som jeg angrer på å ha kjøpt selv om jeg fikk det for 250 spenn. Ville sansynligvis ikke tatt imot hvis du heiv det etter meg, vel å merke etter å ha prøvd det i noen dager (mot elendige bots siden jeg ikke kan spille P2P).

     

    Skal man ha noe som ligner på DotA så gå for Heroes of Newerth (som nærmest er en kopi, med visse balanserende tiltak og nytt innhold som styrker oplevelsen for folk som kjenner DotA heroesene ut og inn) eller eventuelt League of Legends - har ikke prøvd det, men det er jo laget av bl.a. Guinsoo så da er det helt klart håp.

     

    er dere dårlig i hodet eller?

     

    kjøp boots of speed eller den favor item som gir deg speed boost, DOTA var altfor stort, hvem orker å spille 4-8 timer for å bli ferdig? :S

     

    DotA tar 30-90min per match. Demigod tar fler timer per match. Hva snakker du om?

     

     

    ??? :S

     

    Hvilken DOta versjon er du har spilt?

    Det er vanskelig å si, i og med at jeg har spilt i flere år, og spilt veldig mange versjoner. Hvilken betydning har det uansett?

    Hvis man spiller 5-6 spillere så det tar det lang tid, demigod tar aldri flere timer, hva slags maps spiller du?, har aldri spilt mer enn 1,5 time på en 5 vs 5, og der var vi relativt like gode, så det tok lang tid.

    Ellers tar det 30 - 50 min.

    Det er omtrent det samme på alle mapsa, de tar like lang tid. Spesielt den mapen hvor 'lanen' snor seg rundt i en slags kringle.

     

     

    hæ, hæ, du føler demigod går treigt?

    Herreman, tror nesten vi har spilt HELT forskjellige DOTA, i dota var det hvert fall treigt, slutt å spille på store maps, spill på den derre fossefall map som er beregnet for 3 vs 3,

    Jeg forstår heller ikke hvordan det kunne vært annerledes, hva annet kan en spiller gjør når han har lav hp/mana, skaff deg noen regen items, og ikke løp inni alle creeps hele tiden.

     

    jeg blir også forvirret over ditt utsagn om det å bli lv 19-20, test det online, har spilt en del kamper nå, blir sjeldent høyere enn 15, vanligvis 13.

     

    At det er ikke nok i spillet til å få deg til å spille hele tiden, den ser jeg, eneste er vel hvis du vil oppnå alle achievements og/eller alle favor items, eller prøver å mestre alle demigod.

    At det går treigt har ingenting, absolutt ingenting, å gjøre med størrelsen på map. Skulle mye heller spilt en stor map, men det finnes ingen i Demigod. Anderledes på hvilken måte? Hvor har jeg sagt at jeg har problemer med å klare meg i Demigod? Det er jo umulig å dø. Jeg løper ikke inn i creeps, herregud, jeg er jo en DotA spiller, ta deg sammen, ikke en 10 åring som prøver å spille AoS for første gang.

     

    Det tar jo ikke lange tida å bli lv 20, så jeg fatter ikke hvordan folk ikke klarer det, gjerne 30min så har man lv 20, noen artefacts og topp warrank. Problemet er at når alle er lv 20 så går det ikke fremover for alle er udødelige.

     

    Mestre alle 8 Demigod er jo gjort over helga, de har bare en to-tre forskjellige builds som funker, så 3 matcher minimum per Demigod og så har du i grunn grepet på dem, så videreutvikler man og eksperimenterer selvfølgelig, men det er så lite å eksperimentere med.

     

    Når det gjelder antallet demigods, så synes jeg det er en fordel med relativt få demigods jeg, for hvis man skal bli god i spillet, så må man kjenne alle demigodsene ganske godt, og hvis det er 50 stk, så blir det ganske drøyt.

     

    Har du prøvd DotA? Over 90 heroes. Det er ikke noe problem å bli kjent med alle, det tar bare tid. Det er nesten litt få i DotA, så det er enda godt at det kommer et par-tre i halvåret (minst). Forestill det skuffelsen når man bare har 8 demigods å leke med, med tanke på spell-variasjonene kanskje vi kan si at det er 24 forskjellige, men det er fortsatt altfor få! Etter langt over 10000 DotA matcher, så kjenner jeg alle heroes ut og inn, med unntak av de to nyeste (som kom ut for ikk lenge siden, og jeg er på ferie og spiller ikke noe særlig) og en hero som jeg ikke liker konseptet på, og derfor boycotter jeg den.

  3. Etter å ha prøvd et par-tre matcher må jeg si jeg er imponert, men jeg mista ganske raskt følelsen av at det er DotA. Det mye som er anderledes, og interfacet er til tider kronglete. Ikke skjønt noe av det med å velge et par spells før kampen begynner, så det blir random hver gang. Litt ålreit å låse kameraet (slipper jo å flytte det med piltaster, og er da alltid klar for å bruke hotkeys), men det er for nærme kamera, så jeg ser jo ikke hva jeg angriper engang, :S

     

    Veldig orginale heroes, men stemme-klippene er vanskelig p forstå på noen av dem. Veldig fint at de ikke kommer hele tiden, som i de fleste andre RTS. Er det forresten mulig å 'selecte' andre champions for å se hav slags items de har, og hvor mye HP i tall de har? osv.. vanskelig å vite på forhånd hvor mye dmg% spells tar hvis ikke det er mulig.

  4. tribalwars.net - forløperen til Travian

    Strategispill som tar lang tid, og hvis du engasjerer deg mye blir det emr og mer å gjøre. Til tider stressende, så akkuratt nå har jeg pause mens jeg har en såkalt 'sitter' som passer på mine byer, tropper, tribe-engasjement og diplomatiske pakter. Det går ut på å krige tribes imellom (i begynnelsen ofte spillere 1 mot 1, da det er lite kraft i en tribe og synchroniserte angrep på det tidspunktet), man tar over landsbyer, knuser imperier, etc. Serverne restarter etter noen år, ettersom en allianse eller tribe dominerer kontinentet etterhvert (har ikke opplevd en restart på min server, har ikke spilt mer enn et par år.

     

    legendsofzork.com - GameStop har noen interresante tilbud her!

    RPG, man får utdelt en mengde 'turns' per 24t, man kan kjøpe fler om man vil for penger. Disse turns bruker man på å utforske området (og da kjempe kamper mot vile dyr, sloss med grupper av villmenn i småslag, finne vei ut av feller, labyrinter og diverse. Man får levels og lærer skills, penger som man kjøper items for og blir sterkere. Det er også en del quests og morsomme karakterer, kommentarer osv. morsom tidsfordriv som ikke krever så mye av dagen, man kan spare om turns ved å ikke spille en dag, og man kan spille lenger ved å kjøpe ekstra turns (noen begrensninger tror jeg). Litt utenom det vanlige.

     

    tibia.com

    Hvis du kunne tenke deg noe litt mer grafisk, eller levende da, så er et av mine favoritt spill Tibia, det er riktignok et spill man må laste ned, det er gratis og tar veldig lite plass- passer fint å ha på en USB Stick. Det er en MMORPG, i fantastisk 2D og blir oppdatert ihvertfall to ganger i året, sommer og jul, med nytt innhold. Det går an å betale for premium account og da få tilgang til en mengde mer innhold som områder, byer, spells, utseender, osv. Det er flere typer servere å velge mellom, om du vil være med på mye, litt eller ingen PvP - om du vil spille en gammel, veletablert server eller en relativt ny (det er ikke kommet så mye nye servere i de siste årene siden det er rett og slett veldig mange allerede og de er ikke helt fulle lenger. Det er dessverre en overveldende mengde brasilianere som har dårlig Engelsk på de amerikanske serverne, og på de tyske er det fullt av polakker som heller ikke snakker så godt Engelsk. Tibia har vært online siden 1998 og jag har selv spillt det i over 5 år, med mange avbrekk.

     

    Ellers har jeg prøvd mye forskjellig som også kan være gøy; travian.no, evony.com ..

  5. Hvis det er mulig å øke game speed i online games, ser jeg gjerne et klipp hvor noen har satt den på topp. Da kan det jo hende det faktisk blir litt fart i det, men alt jeg har hørt er at det går tregt "men du blir vant til det", og "kjøp items som øker speed" - selv med boots of speed, favour item med speed boost og jammen tror jeg at jeg fikset noe mer også som ga speed, men mulig det ikke stacker, og det gik fortsatt ufattelig treigt, hadde det ikke vært for FPSn hadde jeg trodd jeg hadde kraftig lag.. men som sagt, hvis et klipp med full game speed. Jeg har tross alt spillet, og hvis de skulle finne ut at P2P er håpløst på et tidspunkt, så kanskje jeg får litt ny interesse.

     

    Uansett, helt enig i at man ikke alltid kan sammenligne med 'starten' av sjangeren, nå er jo ikke DotA den første i denne sjangeren, bare den største og sannsynligvis best balanserte. Men, når de første opplysningene kom om spillet, så ga utgiver selv inntrykk av at det var DotA inspirert og de regnet med å trekke DotA spillere samt nye, uvitende gamere til sitt spill. Jeg kjenner ingen som har erfaring med DotA som liker Demigod, derimot en hel haug med folk som hater DotA som elsker Demigod. Demigod er et nybegynnerspill, ikke noe galt i det, men det er ikke innholdsrikt nok for et fullt spill.

     

    Som sagt, det eneste som er likt i DotA og Demigod er sjangeren, akkuratt som Unreal Tournament er samme sjanger som Army of Two. Så det jeg vil frem til er at Demigod egentlig ikke har noe med DotA å gjøre.

  6. Frost passer Norge, og er kort og greit. Før har jeg vært med i klaner som Nordic DotA Alliance, Nordic DotA Monkeys, Compact Gaming, Serious Gaming, uGotNuked osv.. synes de fleste blir litt for cliché eller for lange. Frost passer derfor meg utmerket. Non Plus Ultra er et annet språk, høres ut som et vaskeprodukt .. selvom det har en dypere mening er jeg ikke helt imponert ved det. :p

  7. Right! Ganske nettopp fått prøvd meg på HoN, spilte Axe, eller.. han heter Legionaire eller noe sånt i HoN da, men det er akkurat samme heroen bare med litt andre navn på abilities og ny look. Er litt uvant med alle de nye modellene og navna, og selvfølgelig nye heroes også, så det gikk ikke akkuratt glatt. Uansett! Veldig fornøyd med flyt og fart, for ikke å nevne grafikken. Tok litt tid før jeg fant ut hvor jeg lærte abilities (heh, sånn bitteliten meny over helsa..) og finne de rette itemsa tok også tid. Ålreit at receipene lar deg handle varene via receipen (ved mindre du må til en av field-shopsa). Tror det skal gå greit å venne seg til det.

     

    Positivt overasked med andre ord! Heter forresten Theus`Smythe in-game. Blir litt lite spilling i dag, bra vær etter stormen, hehe! Men får prøve å få spilt litt med folk herfra senere, evnt. en annen dag.

     

    En ting til: veldig imponert over performance selv med en ganske sliten 3 år gammel PC, med single-core 2.4GHz prosessor, 7600GT skjermkort og 1GB ram - spillet kjører smooth i full oppløsning (altså 1280x1024 som er skjermens maximum), men 'high' grafikk settings.

     

    Lurer på hvordan man får på slik at man alltid ser HP bar da, har ikke funnet det. Veldig stress å drive å trykke inn `-knappen.

     

     

    gå på controls, det er "toggel on screen info" som gjør det du ber om. Den er satt til quote knappen. l

     

    Quote knappen.. eh, Shift+2 ? Hvis du mener `-knappen (venstre for backspace), så er det ikke permanent på, det vises så lenge du holder den inne. Kan ikke teste akkurat nå, er på laptop et helt annet sted. :p

  8. Closed beta på Heroes of Newerth, ja. Hva har det å si på mitt argument rettet mot Demigod med grunnlag i DotA som jeg har spillt i flere år?

     

    Har ikke prøvd online, fordi det er umulig å spille online med P2P. Dessuten for man full oversikt over innhold via SP, og 8 Demigods er ikke akkurat imponerende. Dessuten går det treigt, tviler sterkt på at det er mulig å øke game speed i online hvis det ikke går i SP. Hva har jeg sagt som ikke kan støttes av at jeg har spilt SP og ikke online?

  9. Sikkert sakt mange ganger allerede, men.. sant nok er idéen bak Demigod å lage DotA på nytt, men utførelsen ligner ikke, annet enn at det er to sider som prøver å ødelegge den andre ved hjelp av allied creeps og selv er spillerne heroes - altså RTS/RPG.

     

    Demigod er et fryktelig tregt spill, med meget lite innhold og mening. P2P serverer bunnen av brønnen. Matchene blir langtrekte, og når man går over fra Lv19 til Lv20 forandrer alt seg for da blir man tre-fire ganger så sterk. Kanskje det eneste spillet jeg har, som jeg angrer på å ha kjøpt selv om jeg fikk det for 250 spenn. Ville sansynligvis ikke tatt imot hvis du heiv det etter meg, vel å merke etter å ha prøvd det i noen dager (mot elendige bots siden jeg ikke kan spille P2P).

     

    Skal man ha noe som ligner på DotA så gå for Heroes of Newerth (som nærmest er en kopi, med visse balanserende tiltak og nytt innhold som styrker oplevelsen for folk som kjenner DotA heroesene ut og inn) eller eventuelt League of Legends - har ikke prøvd det, men det er jo laget av bl.a. Guinsoo så da er det helt klart håp.

     

    er dere dårlig i hodet eller?

     

    kjøp boots of speed eller den favor item som gir deg speed boost, DOTA var altfor stort, hvem orker å spille 4-8 timer for å bli ferdig? :S

     

    DotA tar 30-90min per match. Demigod tar fler timer per match. Hva snakker du om?

  10. Right! Ganske nettopp fått prøvd meg på HoN, spilte Axe, eller.. han heter Legionaire eller noe sånt i HoN da, men det er akkurat samme heroen bare med litt andre navn på abilities og ny look. Er litt uvant med alle de nye modellene og navna, og selvfølgelig nye heroes også, så det gikk ikke akkuratt glatt. Uansett! Veldig fornøyd med flyt og fart, for ikke å nevne grafikken. Tok litt tid før jeg fant ut hvor jeg lærte abilities (heh, sånn bitteliten meny over helsa..) og finne de rette itemsa tok også tid. Ålreit at receipene lar deg handle varene via receipen (ved mindre du må til en av field-shopsa). Tror det skal gå greit å venne seg til det.

     

    Positivt overasked med andre ord! Heter forresten Theus`Smythe in-game. Blir litt lite spilling i dag, bra vær etter stormen, hehe! Men får prøve å få spilt litt med folk herfra senere, evnt. en annen dag.

     

    En ting til: veldig imponert over performance selv med en ganske sliten 3 år gammel PC, med single-core 2.4GHz prosessor, 7600GT skjermkort og 1GB ram - spillet kjører smooth i full oppløsning (altså 1280x1024 som er skjermens maximum), men 'high' grafikk settings.

     

    Lurer på hvordan man får på slik at man alltid ser HP bar da, har ikke funnet det. Veldig stress å drive å trykke inn `-knappen.

×
×
  • Opprett ny...