Gå til innhold

Prottis_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prottis_InnleggNO

  1. Shite .. okei jeg laget ikke denne tråden for at folk skulle krangle i den;) så bare stopp her og nå ikke noe vits i å starte enn krangel.

     

    Uansett tror det var konstruktiv kritikk og ikke ment som noe slemt selv om det var litt harskt og brutalt så burde det bare gå sin gang.

     

    Dessuten ingenting er perfekt ved startup og spillet har jo ikke hatt release enda så er jo bare en start fase for å få folk interresert en ny og bedre side, burde komme opp i mine øyne med litt mer tema fra spillet og ordentlig setup, men vi har da ett forum og jeg er veldig fornøyd med den jobben som er lagt ned til nå.

     

    VT og Forum det er ganske bra start for ett spill som ikke har hatt release enda. Og jeg støtter alt som blir gjort og vil veldig gjerne ha en spot i mod section eller lignende i guilden :)

  2. hva var ditt inntrykk av spillet? jeg så litt på trailerne og classene, fikk veldig wow intrykk. ikke at det er feil.

    Håper bare at de lager litt ordentlig endgame raids, at det blir en bra community på tera og ingen spøkelse byere med 10 andre players løpende rundt.

    det er jeg litt redd for ettersom at sw:tor kommer ut i samme tidsrom

     

    Jeg digga det, vel hvordan er det mulig å ikke sammenligne noen mmorpg's med wow det gjøres hele tiden. Jeg har ikke fått med meg noe av endgame annet enn det jeg har lest som sagt. Så vet veldig lite om dette..

     

    Fikk bare første inntrykket av den start øya og litt utover, det er små boss quests og følelsen på øya er veldig komplett i mine øyne med forskjellige creeps lette zones som gjør at du blir vandt til motorikken og ingen pvp helt i starten før man forlater øya noe jeg synes er veldig okei duels er selvfølgelig lov.

     

    Likte stort sett hele feelingen har dog ikke fått prøvd ut noe særlig av crafting biten bortsett fra gathering som er utrolig lett og det ser ut som du samler det du samler, pluss at man ikke trenger å fylle bagen med masse ting som man bare bruker til det ene yrket ditt.

     

    Og wow aktig .. hum vet ikke helt det er jo ett mmorpg, men alt fra action basert til hvordan alt spiller sammen helhetsinntrykket er vel ja, men samtidig ett helt anna spill som jeg liker meget godt og alle vennene jeg har introdusert det til digger det! ;)

  3. var litt skeptisk til dette spillet i starten, syns classene så litt rare ut, men etter å ha gått litt grundigere ned i det har det blitt mer og mer spennende.

    jeg har bare et kjapt spørmsål.

    noen som vet sånn cirka når det kommer ut?

     

    Ingenting er sikkert enda bare å smøre seg med tålmodighet, men det kommer ut rett etter nyttår mest sannsynlig. Det har blitt en liten pushback de snakka om slutten av 2010 i starten, men i ettertid har de sagt at det mest sannsynlig blir dytta litt tilbake, så regner med starten av 2011 det vil si jan, feb eller mars. Blir det seinere tror jeg mange blir skuffet og hypen dør + dette spillet har vært oppe siden 2007 det er ganske mange år med development. Jeg har også spilt closed beta og tipper en open beta vil være oppe i oktober/nov. ihvertfall. Closed beta var såpass spillbart dog bare på low lvl, men de har alle basicsa de driver med balance og mere content til high lvls atm. Så er nok ikke så lenge til man ser open beta nei.

  4. Gleder meg til å se forumet selv ass. Noen som har tenkt på hvilken klasse de skal kjøre eller?

     

    For tiden har jeg tenkt Priest, archer eller warrior. Priest blir assist/healing archer er jo main ranged dps og Warrior er Dps/Dodge tank. Liker måten de lager warriors som tank på med at du må dodge mye for å holde deg i live. Blir nok helt sykt å drive å tanke som warrior. Med en lancer blir det jo mest å ta imot slag mot skjoldet og blocke mye, det virker fett men føler det er mye mer fleksibelt med warrior, litt hybrid og det liker jeg.

     

    Race: Aman/Castanic tenkte jeg:)

     

    Noen andre som har satt seg litt inn i hva de skal velge?

  5. Ugh jeg misliker MOBA navnet så hardt. Multiplayer Online Battle Arena? WTF? finnes det noen PvP spill som IKKE er det? MOBA beskriver ikke spillet engang.

     

    Her er min breakdown av LoL/HoN

     

     

    Felles ting:

     

    -kontroller en unit (få unntak)

    -NPC units fra hver side møtes i lanes

    -Kjøp items, bli bedre

    -stammer fra DotA

    -som oftest 5v5

    -tårn forsvarer basen

     

    HoN er i beta, det er ikke LoL. LoL er gratis, det er ikke HoN. LoL gir deg først adgang til alt innhold etter en del ca$h eller noe grinding, HoN er én betaling, alt innhold. HoN kjører bare på offesielle servere, LoL har en del lokale providers. HoN har trær, LoL har høyt gress. HoN lagrer antall leaves, LoL gir deg en liten tidsstraff. LoL har ikke denies, det har HoN.

     

    Det er en del forskjeller i grafikk og mekanismer, en del forskjell i skills og items.

     

    Det sies at LoL er mer ment for "casuals". Jeg er selv en casual og jeg foretrekker HoN, men dette evnet er så personlig og ender bare i trolling.

     

    Tror jeg fikk med de fleste forskjellene, ta alt som du vil, fordi det virker som om alle mener forskjellige ting om disse forskjellene (noen synes mangel på denies gir mer aggresiv laning, noen synes det fjerner et viktig mindgame).

     

    Må si meg ganske enig, og det med casual er smak og behag ja, men jeg føler at LoL krever mye mindre av deg, for det går så mye raskere i hon og man må alltid være "On the toes" for å få til noe uten at mye går i dass. Det som stort sett er forskjellen er at HoN krever mye mer av hver enkelt spiller enn det LoL gjør, fordi i HoN kan en spiller utgjøre all forskjellen ettersom han blir feedet eller ikke.

     

    I LoL trenger man ikke være den dårligste selv om man dør to ganger i starten av spillet.

  6. Syns spillervideoene er mye bedre enn traileren der. Tror ikke den hjalp så veldig på markedsføring dessverre. Viser jo ingenting av det som gjør slåssingen spennende og kult.

     

    Nei er nok sant det du, det viser lite gameplay og for de som er opptatt av det er jo denne videoen verdiløs. Uansett ville bare posten den ettersom den er ny og er ikke kommet ut noen andre gameplay videoer enda. Det har jo ikke vært noen ny beta.

  7. Spiller det faktisk selv.. det er ganske lunt =) Jeg og noen kompiser er vel lvl 12 eller noe. Og har fått kjøpt noen heroes vurderer å gå for fiddlesticks han er ganske awesome. Eller så har det jo kommet en del nye hereoes og det kommer stadig flere noe jeg synes er positivt og de driver stadig å balanserer her.

     

    HoN har fucka community og alle whiner + det er copy cat fra dota, men bortsett fra det så har det også ganske nice gameplay og det er en smule vanskeligere i mine øyne. Det er bygd opp veldig på hero kills og det er vanskelig å komme seg tilbake hvis man først dør ett par ganger LoL er lagd mer for folk som spiller casual og konkurranse instinktet kicker ikke så inn heller og lager super dårlig stemning om du blir ganket:P

  8. Som sagt sjekk ut Tera når det kommer ut, spillet ser helt rått ut og er allerede i closed beta kommer nok open beta rett før jul tipper jeg. 2011 blir ett stort mmo år regner jeg med.

    Men om du må ha noe nå så burde du sjekke ut noen f2p MMO's bare for å ha noe å gjøre. I mine øyne så er det mye dødt kjøtt ute å går selv om du finner noen gode gamle MMO's men det er ikke så stor spillerbase igjen og som sagt MMO er til for å spilles med flere.

  9. okei vi har ikke game i denne mini byen er det noen som har sinnsykt lyst på å skaffe meg en key? :p bare skrive opp navent mitt liksom er så sinnsykt gira på å få spille men får ikke lønn før 10. mai. Så får ikke forhåndsbestilt heller. Og hører beta slutter 17 og 16 er jo vel.. helg og fest. anyone?

     

    Du kan forhåndsbestille SC2 hos cdon.no med faktura som betalingsmåte. Da får du key uten å måtte betale for spillet før du får det i posten (som er i 2010 engang i guess).

     

    Awesome win (i did it)

     

    WOoooot! Awesome win.. ^^, og takk for rådet skal gjøres asap mann;)

  10. Okei skjønner at folk ikke like death penalties .. men som sagt dette er bare en sjanse for å skje er ikke noe durability på gear som jeg har sett. Og det eneste man må stort sett passe på er jo staminan din i hjertet ditt som dropper over tid når man slåss. Denne må fylles opp ved campfires eller via forskjellige potions man kan kjøpe.

     

    Det at man mister sockets ved å dø synes jeg er helt okei ettersom disse dropper av alle monstre og var ikke så vanskelige å skaffe bedre enn repairs i mine øyne og denne såkalte ress sickness. Så fort man får nytt gear også kan man ta ut sockets og plassere dem i det nye gearet også så det er bare å store med seg noen av dem man vet er gode ved raids og bruke dem om man mister noen på noe av gearet sitt. Jeg synes det må være noen form for death penalties i ett sånt spill om man vil at økonomien skal være godt balansert og at man faktisk taper litt på å dø, spesielt ettersom man styrer mye av dette selv fordi du må fysisk dodge og gjøre slik at mobs misser på deg, også i pvp. Og du må treffe targeten din for å drepe den, ikke bare trykke vilt på skills knappene, det er mye timing og finesse i dette spillet og nettopp dette gjør at det er så sinnsykt kult!!

     

    Mer dere lurer på så spør i vei=)

     

    Jeg lurer på om det er pure hack'n'slash?

    pure som i: trykke på skill knappen mange ganger for å utføre angrep mens man "aimer" mot target.

    eller ikke pure som i: trykker på skill knappen en gang og aimer character mot target og venter på at det automatiske angrepet skal gjøre seg ferdig..

     

    Det er en god blanding vil jeg si noen angrep er combo attacks, mens andre er vanlige hack'n'slash angrep. Det kommer ann på classes også. Som jeg har forstått så utfører man combo attacks som melee og single attacks som caster.

    Og noen angrep krever også at man lader dem for at de skal få full effekt det vil si at man holder inne angreps knappen for å lade og slippe når baren under er helt rød. Morsomt konsept som gjør at man kan velge når man skal utløse ett angrep og hvor kraftig det skal være alt etter hvordan situasjonen er=)

  11. 2 kompiser var akkurat på GAME i trondheim for å forhåndsbestille, og alt de ville ha i bytte mot en beta key var navn og nummer. Ikke noe depositum i det hele tatt

    Bytur fort som bare det imorgen! Gjelder det også ved forhåndsbestilling av Limited Edition versjonen?

     

    Regner med at det gjelder den også ja .P ville vært rart om ikke.. du skal jo få ekstra mye snacks i den.. vil nå si at en beta key er ganske mye snacks i seg selv.

  12. Okei skjønner at folk ikke like death penalties .. men som sagt dette er bare en sjanse for å skje er ikke noe durability på gear som jeg har sett. Og det eneste man må stort sett passe på er jo staminan din i hjertet ditt som dropper over tid når man slåss. Denne må fylles opp ved campfires eller via forskjellige potions man kan kjøpe.

     

    Det at man mister sockets ved å dø synes jeg er helt okei ettersom disse dropper av alle monstre og var ikke så vanskelige å skaffe bedre enn repairs i mine øyne og denne såkalte ress sickness. Så fort man får nytt gear også kan man ta ut sockets og plassere dem i det nye gearet også så det er bare å store med seg noen av dem man vet er gode ved raids og bruke dem om man mister noen på noe av gearet sitt. Jeg synes det må være noen form for death penalties i ett sånt spill om man vil at økonomien skal være godt balansert og at man faktisk taper litt på å dø, spesielt ettersom man styrer mye av dette selv fordi du må fysisk dodge og gjøre slik at mobs misser på deg, også i pvp. Og du må treffe targeten din for å drepe den, ikke bare trykke vilt på skills knappene, det er mye timing og finesse i dette spillet og nettopp dette gjør at det er så sinnsykt kult!!

     

    Mer dere lurer på så spør i vei=)

  13. Tusen takk prottis! :D

    Dette høres bare bedre og bedre ut!

    Men jeg har 1 spørsmål som jeg kommer på i farta...er det instances slik som Age of Conan og Champions Online? Fordi jeg er ingen stor fan av detta, men skal vel klare og overleve hvis resten av spillet er awesome :)

     

    -TJ

     

    Vel hvis du tenker på at du ikke kan bevege deg overalt og at hver frickins zone er instance based.. så nei! :p det er ikke slik det er noen få instancer i spillet for å gjøre quests unike og bosser og loot tilgjengelig for flere. Utenom dette er det mye outoor bosses og åpne raids + instanced raids også. Det som er veldig kult i mine øyne er at alt gear, det vil si det beste gearet er craftable har ikke fått noe stor innsikt i hvordan gear crafting funker men materials finnes overalt og man har skills til alt. Du kan gathere alt og ingenting du finner på monster er trash loot som det kalles, det er alltids noe som kan brukes til noe, men man kan selvfølgelig vendore det fordi om. Dette er en effekt jeg ihvertfall synes er stilig.

     

    Angående gear og penalties også så er det sockets man mister på å dø eller kan miste. Vet ikke så mye mer enn dette utover death penalties, men sockets spiller en viktig rolle i hvilket gear som er best for deg og din class, disse kan man finne på alle monstre og sikkert mulige å lage. Jeg fikk meg aldri noe yrke så vet ikke hvordan det funker heller litt kjipt egentlig ettersom jeg var litt hypa på denne delen liker god crafting i games. Var bare så hinsides mye lagg og jeg lover dere den første byen velika er sinnsykt stor! Og krever enormt mye av pcn:) Og vi var få på serveren, hehe. Dette er ett spill som definitivt krever noe, men derimot ikke crysis 2 ^^, uansett min pc er ræva som sagt.

     

    Jeg kommer tilbake til dere skal wakeboarde nå ;)

  14. Har vært kjipt lenge borte gutta... sorry. Hatt mye å gjøre flytta hjem fra oslo til arendal og stressa rundt med det og finne jobb hjemme etc. Mye pes nå er ting på plass igjen og jeg er back:)

     

    Som sagt jeg var jo med i FGT2 ... pcn min var litt for dårlig aka prossesoren min suger og kjørte hardt på full guffe for å gnu meg gjennom så mye av spillet som den klarte.. jeg skal ha ny pc definitivt dog jeg fikk en god innsikt av hvordan Tera er og hvordan det kommer til å bli.

     

    Og av det jeg så så det sinnsykt lovende ut, synd jeg ikke fikk frapsa noe med ræv datan min. Men ihvertfall, dette er ett spill som definitivt skal kjøpes når det kommer ut. Det kjentes allerede nå ut som ett fullkomment spill i mine øyne. Det som mangler er jo noen av de forskjellige classes til alle + alle har enda ikke menn og damer som valg.

     

    Non-targeting systemet funket perfekt som både melee og ranged i mine øyne dog archers har veldig kort range håper de kommer til å gjøre noe med dette, mulig at det blir lenger range når man går opp i lvls som en slags passiv spell. 15 yards var grise lite, selv om det garantert har mye med balanse å gjøre.

     

    Dynamikken til mobs og vanskelighets graden er unik synes jeg alle har hver sin UI som opperer utifra hva du velger å gjøre. Man lærer jo til slutt ett slags mønster utifra dette, men man fighter jo ikke de samme mobsa heller hele tiden. Jeg fikk ikke prøvd meg på noen av dungeonsa ettersom fps'n min var noe laber. Og flere hadde problemer med dette lurer på om det er en slags bug for så folk med dårlig pc som kjørte det smuud og folk med gtx 200 og litt forskjellig snax kjørte med ræv fps. Vet ikke om de fant ut av problemet heller, dog prossesoren tror jeg er essensiel og hørte noe om at det var noe galt med hvordan den leste dual cores eller ett eller anna på noen prossesser og sånn, fikk ikke med meg alt der:P

     

    Skills funker optimalt også og grise gøy å gjøre noe anna en target og hack og slash uten noen videre mulighet for å kontrollere hva karakteren din gjør og om du unnviker et slag. Som sagt er jo alt opp til spilleren og tror det kommer til å få vekk de som man kaller no braines og også botter og viser også hvem som har mest skills og gjør det mindre gear basert også.

     

    Grafikk ja ... episk grafikk sinnsykt fete omgivelser og faktisk ganske god musikk selv om gaming musikk er noe man alltid går lei av, lydene til noen av monstrene var også ganske komiske og likte hvordan en liten horde av tullinger løp mot meg når jeg blafra løs med forskjellige skills for å slakte dem før de nådde fram til meg. Det er også lagt inn noe targeting men man må da scrolle over units f.eks en av archer sine lv. 4 abilites tror jeg det var hvor man scroller over 4 mobs som man da treffer automatisk etter en hvis tid eller ved å klikke skillen igjen. Digga også power up abilities som man ladet ved å holde skill knappen inne. Aim-FIRE!

     

    Quests og lore er ganske kompleks så liker du dette og føler ett spill må ha det for at du skal gidde å sette deg ned er det helt kanon og lese gjennom det som skjer rundt deg og hvorfor du har kommet dit. Det er også en grei vanskelighets grad om jeg ikke nevnte det og groups spiller en ganske viktig rolle i noen quests selv om man med litt effort kan gjøre mye solo også.

     

    Alle klassene er bygd greit opp med agnreps mekanismer og slagkraft slev healer og tank så lvling er ingen problem med disse hller. Selv om man er en lancer må man ikke få med seg en mage/archer eller en anna dps class for i det hele tatt å skade, man klarer det fint selv og lvlng går bra.

     

    Er forresten grise trøtt nå så skal gi ett litt bedre review av spillet imorgen det er ihvertfall litte grann oppstykket info her. så må dere bare komme med spørsmål også:)

     

    Og igjen beklager for sein update.

  15. Jeg har vært der lenge jeg da:P hehe men jeg skal se hva jeg får til av deling av materiale og sånn selv om jeg er under NDA så skal jeg se hvordan det ligger ann. Holder på å laste ned nå 9 % :p og det tar tid. Gleder meg som en unge til å teste det ut selv=)

  16. Hjelper vel heller lite å sitte på en kraftplugg hvis de interne testerne gjør det samme ;) (Regner ikke med de spiller på pentium 3 innomhus akkurat)

    Nei tror jo også de velger det de føler de trenger for å teste.

     

    For eksempel tidlig kan det kanskje hende det er lurt å ha noe kraftig, fordi engine ikke er optimized, senere kanskje mye rart for å se om det er noen rare feil som dukker opp.

     

    Jeg kan forøvrig konkludere med at man ikke får noe raskere key ved å sjekke kontoen sin hele tiden heller :)

     

    Hehe er der selv asså... sjekker daglig bnet.

     

    Herlig å høre at man ikke favoriserer veldig gode pc'r fikk bare følelsen siden noen nevnte at hardware hadde mye å si for å komme inn i beta. Trodde de da valgte de gode maskinene.

     

    Litt mye whine, men hører hvor gøy folk har det med spillet og vil gjerne få prøvd det ut selv og se hvordan det er iforhold til SC1. Ja det kommer jo forhåpentligvis en gang i juli eller august så jeg får bare vente tålmodig på retail:P

  17. Jeg hadde aldri før vært registrert på Battle.net (aldri spilt sc1), og jeg registrerte meg for to uker siden og fikk tilgang til beta før helga. :D Og spillet er jo helt genialt, bare å glede seg til å prøve!

     

    Anbefaler følgende to kanaler på youtube:

    http://www.youtube.com/user/HDstarcraft

    http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft

     

    Dette er bare urettferdig .. er dealen at den som har best pc på marketed kommer inn asap ..? skulle de ikke prøve det ut på flere forskjellig maskinvare da? okei pcn min er litt over ett år gammelt men den klarer å kjøre wow og hon på rimelig fult ut grafikk og SC2 kan ikke kreve så drøyt mye mer enn noen av dem vil jeg tro. Vet grafikken er bra men jeg for min del trenger den ikke perfekt for å spille...

     

    Jeg har vært regga siden i høst btw, og ikke sett snurten av noen betakey her nei + er wow subscriber og har gama aktivt sc1 lenge .. eller wow subscriber jeg har spilt spillet i 5 år slutta nå i høst. Wc3 fanatiker og alt... de skulle valgt folk som kunne lore og visste litt om spillet :p

     

    Jeg er bare sur fordi jeg ikke får beta /:

  18. Joda, grafikken er fin og alt det der.

     

    Men dette er fortsatt et PvE spill? Alle rasene på samme faksjon, med kun duels og kanskje BGs for PvP.

     

    /yawn

     

    Det kommer helt ann på hvordan du ser på det. Det skal jo bli lagd for alle å envher til å spille. Dette spillet er definitivt pvp rettet og det er jo tross alt ett pvpve spill og dette med at det er samme faksjon er jo gjort så det skal bli mer forskjellig pvp vil jeg tro + at man kan "ganke" de som snakker dritt i general til en og mocker deg. Blir ikke som i andre faction baserte spill. Du vil også ikke bare duelle ... dette er open world pvp og man utfordrer folk på pvp serverene men de kan ikke velge å ikke godta den og de dør også og ikke som en duell hvor den slutter etter at du når 1 i hp:)

     

     

    Ps: har super bakis skal komme med ett mer fornuftig argument utover dagen:)

×
×
  • Opprett ny...