Gå til innhold

Riboflavin'

Medlemmer
  • Innlegg

    1 166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Riboflavin'

  1. Heh, husker jeg splite demoen til Quake 2 om igjen og om igjen i software mode siden jeg ikke hadde noe skjermkort ennå. (Må vel ha vært i 97/98, og jeg hadde allerede spilt masse Q1 i software mode, sannsynligvis 320x200). Når jeg endelig fikk meg et Voodoo 3 kort var jeg tydeligvis mer opptatt av andre ting, siden jeg har begrensa minner om resten av Q2..

  2. Selv om jeg har et visst forhold til Tolkien klarte jeg aldri å opparbeide noen spesiell interesse for dette spillet. Når jeg ser gameplay fra det nå, føles det som et konsept som kunne vært noen sideoppdrag i et annet, større LoTR-spill. Et hvor man f.eks. har en shaky allianse med Gollum og man en sjelden gang styrer ham for å åpne porter, gjøre avledningsmanøvre osv.

    Men hvis anmelder mener musikken er bra, kan det jo hende jeg sjekker ut den ihvertfall.

  3. Jeg synes stort sett dette ser bra ut, men jeg blir også litt skeptisk til dette med 1000+ planeter. Kan bli kjedelig hvis planet nr 20 allerede føles ut som en blanding av planet 3 og 9, med de samme krabbe-vesenene fra planet 5.. Men kanskje de har funnet måter å unngå for mye sånt på.

    Jeg kjøper heller ikke helt dette med "land hvor du vil på planetene". Hvis hele planeter er spillbare, hvor store er disse kartene vs kartet til feks Skyrim? Jeg vil jo heller tro de blokker av 90% av planetene med hav, uoverkommelige fjell og andre triks, og at det i praksis er mindre områder man utforsker? Men det stemmer ikke så bra med "land hvor du vil"..

    • Liker 2
  4. Alan Wake er et av de (etterhvert mange) spillene jeg har hatt på Steam-kontoen i årevis som jeg alltid har hatt "planer om å spille", uten å helt noensinne ha kommet til det.. Jeg kommer ikke til å kjøpe en ny versjon pga 4k og kommentarspor, men hvis visuelle oppgraderinger ellers gjør det til en enda bedre førstegangsopplevelse i år 2020+ må det vel nesten vurderes.

  5. 11 hours ago, Aiven said:

    Wirtual er konge. Men da mister han jobben fordi han busta lagkameraten? Virker i så fall som en litt utakknemlig belønning fra Nordavind sin side til Wirtual når han viser integritet og avslører lagkameraten Riolu.

    Min forståelse er at Wirtual hadde avsluttet samarbeidet med Nordavind før rapporten kom ut, men det er ikke så lett å finne offisielle uttalelser på det, virker nesten som om det skjedde litt "i det stille". Men Wirtual hadde ikke Nordavind-logoer på Twitch og YT lenger. Har sett kommentarer om at det var fordi Wirtual har blitt så stor at han ikke trenger Nordavind lenger, så han fornya ikke kontrakten.. Mulig man kan gjette seg til at hele denne situasjonen er noe av grunnen, også?

    Uansett kjip sak. Trackmania er vel strengt tatt det eneste jeg ser på på Twitch og da først og fremst Wirtual og Riolu, kanskje enda oftere Riolu. Hvis jeg heia på noen i siste TMGL, var det han, så på analysene hans etterpå osv. Så å oppdage at han har løyet og juksa offline i 10 år og så ljuger til fansen i et siste desperat forsøk (jeg så streamen live), føles kjipt. Jeg er altfor casual til å bry meg så veldig om gamle rekorder osv, men selv en som meg føler seg jo litt bedratt når man har fått et visst forhold til en person som viser seg å holde på sånn. Virka som en chill og real fyr..

     

    • Liker 2
  6. Har spilt dette on/off fra ca februar 2020, da jeg oppdaget at det var tilgjengelig gjennom det billige abonnementet til EA. (Tenkte at 33kr var lite for å ihvertfall teste ut BF1 og 2 i en måned..) Så jeg kom inn på et tidspunkt hvor spillet virkelig hadde kommet seg med content osv. Liker at man får innhold fra alle tre triologiene. Må innrømme at det ble mye co-op for å levle opp klasser osv en god stund, følte også at det var en mer avslappende modus. Nå som det er masse nye folk er det kanskje på tide å prøve seg på mer galactic assault og capital supremacy.

  7. Video med direkte side-ved-side sammenligning mellom pc-versjonene av orginal og remaster.

    Grafikken ser for meg ut som en ganske jevn blanding av bedre og verre. Men noe av "ødeleggelsfysikken" er klart verre og mot slutten av videoen nevnes det blant annet at et helt brett er borte og at man ikke kan lene seg lenger..

    • Innsiktsfullt 1
  8. "Dette betyr at vi beveger oss bort fra regelmessige innholdsoppdateringer." Det får det jo nesten til å høres ut som om de fortsatt er åpne for "uregelmessige innholdsoppdateringer". Men det er vel kanskje ikke det de mener..

    Har bare spilt dette i et par måneder, etter at jeg oppdaget at det var tilgjengelig gjennom basic access på Origin, som bare er 33 kr i måneden. (Da var det ikke akkurat skummelt å ihvertfall prøve det ut.) Ble sittende mye med offline tingene og særlig coop, for å lære meg spillet og få levla opp klasser og våpen. Det er fortsatt hele gamemodes jeg ikke har testa en gang, så håper ikke spillet "dør" med det første. Men det tror jeg egentlig ikke det kommer til å gjøre, dette har nok en viss spillerbase til neste Star Wars multiplayer-spill dukker opp.

  9. Jeg har bare spilt demoen av det første foreløpig (men jeg har også fullversjonen ventende på Steam etter et salg.) Det jeg ikke var kjempefan av i det jeg spilte da var at spillet hele tiden la opp til "glory kills". Jeg synes det var litt repetetivt med disse animasjonene hele tiden, og at det ødela litt av flyten i spillet. Ofte hadde jeg ikke noe behov å ta en glory kill, men siden fiendene tilsynelatende fikk masse ekstra health når de sto og glødet, var det like slitsom å plaffe de ned også. Det er i hvertfall sånn jeg husker det nå, får se hva jeg synes når jeg kjører gjennom hele.

    • Liker 1
  10. Dette er en type spill jeg automatisk blir interessert i, men er er foreløpig ikke helt fan av den visuelle stilen. Den virker som en litt vel fargerik blanding av alt mulig rart, og skriker liksom bare "dataspill" istedet for en stliig, atmosfærisk verden med sin egen personlighet. Men mulig det funker når man først kommer inn i spillet..

×
×
  • Opprett ny...