Gå til innhold

Gelith

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gelith

  1. Søppel youtubere.

    Alle de store suger.

    Anbefaler alle og heller støtte de mindre og gode youtuberne siden de store er helt ødelagt av penger.

     

    Det er sant! Ble subscriber med pewdiepie når han var på va 20.000 subs,fulgte med på alle videoene og digget han sånn han var da. Nå er jeg fortsatt en subscriber, men ser sjeldent en hel video. Han sier at det er motsatt, men jeg føler når det blir så mye penger så prøver han for mye..

  2. Hei folkens! :)

     

    Jeg lurer på en ting. jeg spilte Fifa 14 på ps3 for noen uker siden, å da fekk jeg med meg at menyene å de var på norsk. men på Fifa 14 på ps4 er de ikke norsk! :( er de noen som vet hvorfor?

     

    Flott at flere har lurt på det. Har spurt EA om dette, venter fortsatt på svar(De svarte at de skulle sjekke det ut) Men da vet jeg konkret at det faktisk var norsk på fifa 14 til PS3(Hadde ikke den selv)

  3. Heisann! Begynner å bli lei av varierende nett som blir gitt via router, og har søkt rundt om mulighetene for bedre nett, og kom over denne:

    http://www.komplett.no/k/kl.aspx?bn=10292

     

    Noen som har erfaring her? Spiller veldig mye å burde kunne stole på kraftig nett. Har Canal Digital sitt Super70. 70/10 mbps.

    Så jeg vil gjerne utnytte det så langt det går. Kan betale mye for en dings, men vil vite at den tar mye!

     

     

    Skrevet fra min GT-I9300

  4. Hvordan har folk lysstyrken på skjermen sin? Prøvde først med automatisk, men det synes jeg ble litt i mørkeste laget. Kunne jo ikke endre på dette heller. Har derfor skrudd automatisk av, men spørs hvordan det blir med batteritiden nå.

    Skrudd av automatisk på alt som må til, og har full rulle. Brukt telefonen litt når jeg skulle sove i lastebil. Den er på 21 timer uten lading nå.

  5. Hmm. Prøvd å finne poster om dette. Men til 0 hell..

     

    Hvilke apper er det som bugger til den talkback funksjonen?

    Plutselig idag så var det ei dame som dro "livskiten" ut av meg når jeg kjørte lastebilen. Plutselig snakket mobilen. wooah!

     

    Siste jeg kan huske som har blitt lagt inn er:

     

    AVG

    Beautiful widgets

     

    Har ikke LightFlow.

     

    Kjøremodus er jo flott å deaktivere da! Fikset det :)

  6. Hmm. Prøvd å finne poster om dette. Men til 0 hell..

     

    Hvilke apper er det som bugger til den talkback funksjonen?

    Plutselig idag så var det ei dame som dro "livskiten" ut av meg når jeg kjørte lastebilen. Plutselig snakket mobilen. wooah!

     

    Siste jeg kan huske som har blitt lagt inn er:

     

    AVG

    Beautiful widgets

     

    Har ikke LightFlow.

  7. Er det noen som får med bildene i kontakter over i meldingssenteret?? Det gjør ikke jeg. Får heller ikke opp smiley`s på innkomende meldinger. Baggateller, men det lukter nesten Bada, for en gammel wave eier.

     

    Noen tips... :hm:

    Får ikke opp noen bilder der jeg heller.

    Kunne også tenkt meg en widget`s som viste bilder fra f.eks facebook profiler, slik som min gamle desire HD.

     

    people.jpg

    Ingen som har klart og få profilbilder fra facebook inn i people widget`en?

    For ett MAS! Hver side ligger det quote på quote på quote på quote fra deg. Når ingen svarer vet ingen. google it, så er jeg sikker på at du får svar så snart det er svar på det. Sikkert før du får svar fra dette foraet.

     

    Vet tråden er for å spørre om hjelp. Men når du kommer med 4 quotes i samme post på samme spørsmål, blir det irriterende.

     

    Håper du forstår at jeg kom med denne litt kvasse posten til deg.

    • Liker 5
  8. Prøve å droppe Quote siden du er rett over

    @new_girl: Har ikke telefonen selv, men høres ut som at du har samme problem som en tidligere hadde. Mest sansynlig har du skrudd av det at telefonen skal vise varsler. Vet ikke hvor i settings du finner dette, men det er inne der. Sjekk oppi venstre hjørne om det er ett ikon der som ikke forsvinner. Det bekrefter vel at dette er på.

  9. Netshop viser forventet leveranse inkludert de som er forhåndsbestilt, i motsetning til Komplett som viser forventet leveranse etter at de som er forhåndsbestilt er levert. Svaret jeg fikk fra Netshop tidligere i dag var at alle de som eventuelt kommer denne uken allerede er reservert.

     

    Håpet ligger i at tilstrekkelig mange har bestilt flere steder, og at nå som CDON har levert blå så vil noen avbestille sin blå hos Netshop.Tviler egentlig på det og holder på plassen min i køen hos Netonnet neste uke. Med ett halvt øye til en del nettbutikker i tilfelle det skulle dukke opp på lager...

     

    Vel,Netshop må i det minste snart oppdatere datoen sin. Skal vi vedde på hva neste dato blir?(-:

     

    10 kr på 14/6 :-)

    Wow. Må i det minste bli endret til senere dato en gang itl da. La inn bestilling den 19/5 på netshop, og regner med at første levering allerede er kjøpt fra de. Kanskje jeg blir på første, men tenker det blir 2 utsending.

     

    baaaahhh.. komplett har enda ikke bekreftet 7/6 datoen for min blå s3.. Er det ikke litt rart at de ikke vet om de får telefonene i dag/morgen? Veldig irriterende når jeg hører at cdon har begynt å sende ut..

     

    :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

     

    De slår ikke Netshop som enda viser ubekreftet: 06.06 :0)

  10. Prøver igjen; Hvordan får jeg frem profilbildene til de jeg har som facebookkontakter? Og hva het programmet som kunne endre LED-lyset for de forskjellig type varslene?

     

    Nå er jeg virkelig stygg med deg, og det vet jeg. Men raskt søk på google gir deg alt, eller å bla tilbake.

    Kommer sikkert mye pepper på meg nå men:

    http://lmgtfy.com/?q...ing+app+android

     

    Der var første treff Light Flow gitt. = koster

    Eller Light Flow Lite = Gratis

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...