Gå til innhold

Ine_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ine_InnleggNO

  1. For en tulling!

     

    "(...)Ingen 20-åringer med selvrespekt sitter på et fly med en av disse konsollene."

     

    Hva i..? Jeg har selv både PSP og 3DS, og det er ingen tvil om hvilken konsoll som er overlegen. PSP-en får pluss for muligheten til å legge over videoer samt en noe bedre musikkavspiller, men når det kommer til det som faktisk betyr noe - spillene - er den underlegen 3DS til de grader. Som vanlig plasserer Sony venstre joystick under D-paden, noe som er ufattelig ubehagelig når det er stikken man bruker mest. Den er også så liten at den, for meg, blir nærmest ubrukelig.

     

    Nintendo har prestert å integrere en nøyaktig, stor og behagelig joystick som gir en mye bedre spillopplevelse, og touchscreen kan føre til ytterligere kontrollmuligheter. Med PSP er man dømt til autosikte og upresis gange. Nå skal det sies at PSP2 ser ut til å løse de fleste problemer jeg tar opp her, men slik det står akkurat nå ligger Nintendo langt foran Sony på det håndholdte markedet - både i salgstall og min personlige mening. Jeg ble for øvrig svært overrasket av 3DS' fantastiske 3D-effekt! Jeg kjøpte den bare fordi jeg savnet å kunne spille DS (solgte murstein-DS'en til fordel for PSP), men 3D-en er imponerende og et flott pluss.

     

    Når det kommer til de stasjonære konsollene... Vel, jeg skal ikke prøve å støtte nintendo her, for Wii var en skuffelse for å si det mildt. Middelmådig kontrollsystem og null harddisk (noe Tretton for øvrig påpeker). Håper nintendo går tilbake til noe à la Gamecube-kontrolleren; de har mange gode spillserier som ikke blir for fullt utnyttet på Wii. Selv har jeg alle sistegenereasjonskonsollene, så håper det bringer noe mer objektivitet til dette innlegget til tross for at det er ment subjektivt.

     

    Når det kommer til 360, så jeg egentlig ikke kritikken.

     

    "? De er i ferd med å gå tom for brensel når det gjelder å være relevante i 2011 og fremover."

     

    Var vel egentlig et veldig vagt utsagn med ingen spesifikk betydning. Personlig spiller jeg mest på 360 pga. kontrolleren (hvis den ikke er perfekt, vet ikke jeg), samt flere muligheter til multitasking med tanke på kommunikasjon mellom spillere, MSN osv. PS3 er likevel ikke en dårlig konsoll, og det er i bunn og grunn spillene som betyr noe. Jeg kan egentlig konkludere med at jeg er veldig fornøyd med alle konsollene mine; Zelda og Halo og Infamous er alle spill jeg er glad for at jeg har fått muligheten til å prøve.

  2. Klarer Wii-en de mest intense kampene? Jeg husker fra 1-ern at Wii-en lagget skikkelig når det var mange fiender på ett sted, som om den ikke taklet det. 1-ern har jeg ikke noe til overs for, men oppfølgeren virker som et mye, mye bedre spill.

     

    Btw, følger det med Wii Motion +?

  3. Det er flere spill som har en alternativ 3D-modus (Trackmania United(/Nations) Forever, Skate 2 osv.). Dette fungerer, som nevnt tidligere, ikke like bra som på kino, men PC-monitorer og TV-er klarer å vise en viss 3D-funksjon.

     

    Jeg regner med at GOTY-versjonen av Batman: AA har en slik alternativ 3D-versjon, dermed du sannsynligvis ikke spille i 3D dersom du ikke ønsker det. Men muligheten er der.

  4. Har selv A Link To The Past på GBA. Har ikke fått somlet meg til å fullføre det enda, men skal nok ta det opp igjen en dag. Merket straks at det var mye mer utfordrene dungeons enn de senere spillene.

  5. Veldig lenge siden jeg kjøpte OoT, men mener å huske at det kostet 1000 Nintendo points (eller Wii points som det het da). Ett kort har 2000 poeng, og koster rundt 250 kroner i butikk. Koster 10€ hvis du betaler med kort, tror jeg. Med andre ord kan du få begge spillene til 250 kroner.

     

    Edit: Må også legge til at hvis du er interessert i å spille flere Zelda-spill, er disse også tilgjengelige på Wii Shop Channel:

     

    The Legend of Zelda

    Zelda II: The Adventure of Link

    The Legend of Zelda: A Link to the Past

     

    De to første er NES-spill og koster 500 poeng, mens sistnevnte er et SNES-spill, og koster 800 poeng.

  6. Personlig synes jeg det fungerer bedre enn på Nintendo 64. Etter hva jeg vet er spillene helt like som originalversjonene, og kontrolleren er mye bedre (jeg bruker Gamecube-kontroller).

  7. Komplett selger Logitech gitaren sykt billig om dagen.

    Jeg bestilte akkurat nå en for kr.449 !!

     

    Den svarte (/oransje) strat'en som ifølge Logitech er laget av ekte gitardeler? O.o Link?

     

    Edit: Så det var gammelt innlegg >.< Damn.

×
×
  • Opprett ny...