Gå til innhold

Slettet-P4UHS

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slettet-P4UHS

  1. Blitt ett par timer på demonen her også :D .

    Begynte først som Alien, det var morro, men litt vanskelig i starten..

    Deretter har jeg bare vært predator, ikke prøvd marine.

    Får lyst på dette spillet må jeg si, men som flere nevner. free for all deathmatch var en dårlig ide for å vise spillet.

    Håper de har en modus hvor 1 er alien, 1 er predator også kanskje 4-6 som er mennesker :D + stort kart da.

     

    har noe sånt. 1 som er predator mens 6-7 er marines :p

    husker søren ikke navnet. var slik at den som drepte predatoren ble ....vel predatoren.

     

    bare pred som kan få poeng såklart :p

  2. argh dette er jo døden. spillet ser ekstremt kult ut, men så kommer jo heavy rain og dante's inferno også ut i februar så har verken penger eller tid for alle sammen.

     

    blir det noe online CO-OP i spillet foressten? og i så fall hvordan blir den?

     

    Blir co-op mot AI.

     

     

    for aa bare fortelle litt mer, saa er det altsaa survival det er snakk om :p 4 marines mot uendelige mengder av aliens :p

     

    gleder meg saaa mye tell spillet her :D

  3. vel, det kommer ann på spillet, men om det er engasjerende så leter jeg såklart etter det meste :p

     

    det jeg IKKE gidder derimot er f.eks å samle 30 emblems på Resident Evil 5, siden jeg ikke får så mye verdifult for det x)

     

    mass effect derimot, spiller jeg gjennom alle sidequests jeg finner og er stort sett en nysgjerrig kar (jeg husker søren ikke hvordan det staves x)

     

    så, de fleste actionspill gir jeg blanke i, mens rpg, eller spill som zelda etc setter jeg meg gjerne mer inn i så lenge det er engasjerende :p

  4. nå er det slik at jeg lenge har vært pc frelst. har holdt på med spill, programmer og alt mulig rart i flere år og gang på gang viser interessen seg å bygge eller skifte ut deler på en pc.

     

    det er bare et problem, aner ikke hvordan. noen søk på google gjorde at jeg fant ut hvordan man skiftet ut enkeltkomponenter, men bare om jeg hadde kunnskap om enkelte ting fra før av x)

     

    nå er det dessverre slik at når det kommer til fysiske løsninger, så er jeg steike dum. jeg må ha det hamret inn i hodet med en hammer og være SIKKER på at jeg kan stole på instrukser, eller så ramler hodet sammen og nekter å fungerer....eller noe i den retningen.

     

    poenget er det samme:

     

    jeg har ikke peil på hardware.

    er det en plass jeg kan lære dette GRUNDIG?

     

     

    vil MEGET gjerne lære å bytte ut stort sett alt i maskinen (behovet kan jo komme en dag i stedet for å kjøpe en ny hele tiden...)

     

     

    så om noen har linker eller noe sånt som kan hjelpe med dette,hadde det vært fantastisk :)

  5. Jeg synes det er litt lol med folka som kaller seg en gamer og hvis du spør hva slags spill de spiller får du en hel oppramsing av alle de drittspillene på Fjesboka, som er utelukkende det eneste de spiller.

     

     

    enig....de er ikke skikkelige spill....mer bare som en slags....tidssløser...

     

    nå ER jeg klar over at det forsåvidt er definisjonen på alle spill, men er vel litt vanskelig å forklare med mindre man har mitt synspunkt x)

  6. vel jeg kunne se tallkoden, men tror jeg fant løsningen.

    ifølge en kamerat var grafikk kortet kjent for å ha ei elendig vifte. spilte gta 4 i 40 min uten stans så tror rett og slett det var varmen på kortet som gjorde det. hva blåskjermer anngår, så ble det fiksa etter noen formateringer.

     

    alt i orden folkens, takk for hjelp

  7. Enig, men når folk setter seg ved siden av meg på t-banestasjonen når det er over hundre meter med ledige benker og klager på meg, da blir jeg rimelig oppgitt og ganske ofte litt sur. Blir ofte en ekstra røyk da.

    Da røyker du ikke en ekstra en, da stumper du den i trynet på fyren. Finnes det andre ledige benker osv. er det naturlig å velge en fordømt annen benk. Folk skal da ha litt vett i skallen. Mitt poeng var mer rettet mot plasser hvor man har relativt lite "valg" når det kommer til å gå forbi og slikt. :)

     

    kjent med denne dessverre. er mange som sitter ved siden av meg og kameraten min mens han røyker og attpåtil klager over det...er det rart han røyker :p

  8. Vet ikke hvilken versjon jeg skal velge :(

    Men siden Bioshock 2 skal ha en onlinedel så til nå så velger jeg det til PS3 der jeg kan spille online ;), men viss det blir bedre grafikk, da mener jeg "sånn Bayonetta port type" så kjøper det til 360 ;)

     

    meh bare ta normal kamerat :p multiplayer mayhem blir det UANSETT :p ville egentlig anbefalt pc siden det er fps også da, men DET skal jeg absolutt ikke påtvinge :p

  9. Neste blir vell hvor man putter den trådløse kontrollen inn ;)

    Ei venninde av meg brukte faktisk PS3 kontrollen som en trådet kontroller. Hun satt der med 1,5m(?) USB kabel i kontrollen sin hele tiden.

    Hun hadde heldigvis ikke brukt den til mer enn DVD/BD spiller, så hun fikk sette seg i sofaen når hun ikke navigerte i menyer etc. :D

     

     

    hahahah kan tenke meg at hun hadde frika ut om ledningen datt ut :p også tro det var magi når den fortsatt funka XD :p

  10. Podcast ftw!

    Du kan gå inn på iTunes store, søke etter Radioresepsjonen og du vil finne tonnevis av opptak som du kan laste direkte ned i iTunes (gratis). Det er enkelt, det går glatt og hvis du har en iPod/iPhone kan du ved hjelp av noen få tastetrykk få podcasten på MP3-spilleren.

     

    (iPod touch og iPhone har faktisk iTunes store innebygd, så du kan laste ned direkte ned til telefonen. Men, husk å være på wi-fi, ellers blir det blodig dyrt!)

     

    Av andre podcaster kan jeg anbefale:

    P.I.L.S. for folk som liker musikk fra 60-90 tallet (programlederne forteller masse rart om det som har skjedd i musikkuniverset og de spiller en hel del bra musikk). Jeg er faktisk ikke helt sikker på om de fortsatt sender.

    Popquiz hvis du liker populærmusikk fra 60-90 tallet (to personer må svare på spørsmål angående musikk, og det spilles også musikk fra de ulike periodene. Den som vinner går videre og møter en ny person.)

    20 spørsmål for, ehh, alle egentlig. Det er en spørrelek som de fleste sikkert er kjent med. Vil i alle fall anbefale alle å laste ned en episode å høre på den. Overraskende morsomt!

    Giant Bombcast for alle som er glade i spill (cheers!) Denne er det de pratsalige folka fra GiantBomb som står bak. Masse humor og nyttig informasjon - Super podcast!

     

     

    tjaaa nå har jeg dessverre ikke noe fancy radio for øyeblikket med emmpeetreee da :p

    men nice at det fortsatt går :D hver dag 10-12 altså? :D

     

    er for å høre i bilen btw :p <edit

  11. For å være helt sikker, kan du kanskje spørre selgeren på eBay? Saken er at det finnes et utall av slike adaptere. Selv har jeg brukt en Action Replay-kassett for å spille europeiske SNES-spill på amerikansk maskin, men finner dessverre ikke maken på eBay akkurat nå. Kanskje noen andre her har verdifull erfaring som kan deles i denne tråden?

     

    Merk forresten at det i visse tilfeller kan være kinkig å få nyere spill til å virke med slike adaptere, og at det kanskje - til syvende og sist - er like greit å kjøpe en billig europeisk SNES, hvis maskinen kjøpes som underholdsningsmakin og ikke samleobjekt. Lykke til i alle fall. :)

     

     

    tusen takk :) og takk igjen for all hjelp du har gitt. veldig nyttig =)

  12. Det har du helt rett i, beklager. Siden konsollen din er amerikansk, er det en slik adapter du trenger. Den lar deg spille japanske og europeiske spill på amerikansk SNES. :)

     

    Super Convertor lets you play JAPANESE Super Famicom games on your US Super Nintendo!

     

    men kan de da spille EU spill? o.O

  13. Hei. Som du sier, er det en del man må tenke over når man tar med en konsoll hjem fra USA. :)

     

    Adapter for europeiske spillkassetter: I SNES sitt tilfelle er den viktigste forskjellen mellom europeiske og amerikanske utgaver at de ikke benytter seg av samme type spillkasetter. Det vil si at du ikke uten videre kan bruke europeiske spillkassetter i en amerikansk SNES, og vice versa. Denne knuten kan du imidlertid løse med en adapter som denne. Adapteren fungerer som et ledd mellom den amerikanske SNES-en og europeiske spillkassetter, hvis dere i det hele tatt har planer om å spille europeiske utgivelser.

     

    Strømadapter: Strømadapteren på en amerikansk SNES passer ikke sammen med strømnettet vi bruker i Norge, men dette ordner du lett med en billig AC adapter fra f.eks. Clas Ohlson eller Biltema. Du trenger ikke gjøre noen form for inngrep i selve konsollen, bare skifte strømadapter.

     

    Lyd- og videokabler: Det burde ikke være noe problem å koble en amerikansk SNES opp mot en moderne TV kjøpt her i landet. Regner med at konsollen din kommer med RCA-kabler, og de passer sammen med de aller fleste TV-er. Om de ikke gjør det, har du minst to valg. Det første er å plugge RCA-kablene inn i en RCA->Scart-adapter, mens det andre er en RF-adapter, som lar deg koble konsollen opp mot antenneinngangen på TV-en.

     

    Produktene jeg linker til i denne posten er naturligvis ikke ment som reklame, men som veiledende eksempler.

     

    takker for svar, men bare et problem :p den første linken du sendte med snes game converter sier at man kan bruke US/JAP spill på en EU snes....men jeg har det jo nesten omvendt :p blir jo en amerikansk snes som må kunne spille eu spill....eller er det samme greia uansett?

×
×
  • Opprett ny...