Gå til innhold

Kaigero

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kaigero

  1. Faen er dette for en mentalitet?

     

    Er virkelig Esports folk bare ute etter å dyppe teposen sin i fjeset på folk?

     

    Skikkelig douchebag jocks dette her, men uten den fysiske formen og damene.

     

    Med din mentalitet kan man jo komme med utsagn som; "Er alle skigutta rassøl som drikker seg dritings for å sette seg i bilen sin og kjøre uten ett fnugg respekt for andres liv", men det vet jeg jo ikke er sant. Vi snakker om ganske mange du skjærer under samme kam som ikke har vært kjipe mot andre folk.

  2. Ikke verd å kjøpe, spilte bare igår men har allerede fått en diger liste med fundamentale feil/mangler. Var overraskende lite launch bugs, men det er vel sikkert fordi folk går lei etter et par timer med spilling. Kan nevne at kampsystemet er klumsete og kjedelig. Karakteranimasjonen ser ut som de bare har mocappa seg selv. Hadde jo håpet at Nord Nightbladen min var litt mer atletisk enn en svett nerd fra 2014. Jeg har ganske dårlig spenst, men jeg hopper lett høyere enn folka i spillet av en eller annen grunn.

     

    Veldig mye looting og springing generelt, ellers var voice actinga bra, og vannet så bra ut til og være en MMO. Alt i alt så var dette etter min smak, et skikkelig ræva spill.

  3. Har selv hatt mine problemer med dette spillet. Server browseren er så latterlig treig, ødelagt favorites liste, friends blir slettet, plutselig disconnects og umulig og koble tilbake til EA network. Det er tydelig at spillet har blitt released før det var klart, og jeg synes det er viktig at vi sier ifra og kan levere tilbake spill som ikke funker. Ellers så kommer press/sales/administrasjon i spillfirmaer til å tvinge utvikler til gi ut spill før de er ferdig.

     

    Dette har bare blitt verre opp igjennom årene og det kommer nok sikkert til å bli verre. Føles nesten som det eneste jeg kan stole på at er i godform out of the box, er Blizzard spill. Tror forresten Spaceworld er pliktig til å ta tilbake spillet, regner med at de må igjen ta kontakt med EA etter de har gitt deg tilbake pengene. Kan ikke se for meg at man er helt ansvarsløs etter man har bestemt seg for å være forhandler av et produkt.

  4. Kommet meg til level 30 nå. Imponerende character creation imo, bortsett fra litt få skjeggsveiser og hårsveiser. Klarte faktisk å lage meg selv ganske likt. :p

     

    Merket på lvl22 at jeg gikk tom for quester jeg faktisk kunne gjøre. Man har ca 25% repetable quests som gir fattig lite xp, og crappy rewards, som man kan gjøre 100 ganger. 25% til er gather quests som det virker som 9 av 10 ignorerer fordi rewardsa er fattig og det tar latterlig lang tid. Så har vi vel en 10% Spy quests som krever at man finner en rift som spawner random rundt i verden, der man blir sendt til fiendtlig territorium, der man blir ganka asap, havner i en plass der mobsa er sykt harde i forhold til deg, eller 20 minutter walk unna dit man skal gjøre questene. Ja og noen av riftene stenger deg inne i fiendlige byer. 10% er Group Quester som forsåvdit er ganske kule hitill, og resten er "vanlige" quester.

     

    Jeg får veldig smak av ubalanse i opplevelingen, og uferdige områder.

     

    Spiller Chanter så jeg kan nesten ikke utale meg om andre klasser, men i PvP og PvE er alt så sabla lett, alt går på autopilot og jeg trenger ikke bruke hjernen i det hele tatt. Har nesten ingen skills og de fleste skillsa man kunne trenge å time er random proccs. Nå er vel ikke spillet lagd for 1v1 PvP, men det vises tydelig. Templars og clerics får ikke ut nok dps til å drepe meg. Jeg kan heller ikke drepe clerics tho. Rangers har bare valget mellom å dø veldig sakte pga av at jeg blir kita eller så kan de stikke av. Sorcs kan jo twoshotte de fleste classes med litt flaks også.

     

    Synes også chainskills blir utrolig likt AoC der man spammer samme rekka med skills inn i evigheten, og man har bare 1 dps rotation som man er stuck med, og skillsa har seff lang cd så man må sitte å se på autoattack endel.

     

    Har bare vært i en instance hitill, men den var ikke så verst. Veldig tank n spank men det bør vel første instance være. Litt skuff at av 3 bosser har bare sistebossen mulighet til å droppe loot. Har vært der 3 ganger uten at noe droppet i det hele tatt.

     

    Hadde gledet meg skikkelig til The Abyss men når jeg kom dit var jo egentlig det bare en uferdig versjon av Outland med masse ganke grupper.

     

    Skal vel attune meg til Sky Temple idag og se hvordan det fungerer, men Aion må virkelig skjerpe seg for å ha en sjanse.

×
×
  • Opprett ny...