Gå til innhold

retroarcade1.net

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av retroarcade1.net

  1. Har gledet meg stort til dette spillet, blir helt enormt å teste det selv. :D

     

    Skal teste spillet i kveld, gleder meg enormt. Er veldig stor fan av de tidligere spillene, men fikk litt blandede følelser etter demoen av FN4. Men får se etter å ha testa det skikkelig :)

     

     

    Musikken er også god, der det ikke overraskende går mest i R&B og Hip-hop.

     

    Der ble spillet uaktuelt for min del. Finnes det noen mulighet for å bruke egen muskk i dette?

     

    Har heller ikke sansen for så mye av denne musikken, så håper det er mulig å bytte ut med annen musikk ja :) eye of the tiger for eksepel. hehe.

  2. Har alltid lurt på om det fantes håndball spill, og syns det har vert litt merkelig at det ikke har kommet et håndball manager spill ala football manager. Men når det førts har kommet så virker det ikke som noe særlig til spill :)

     

    Men om alle ligaer hadde vert lisensiert, og spillet hadde vert like bra laget som football manager spillene så kunne det blitt bra tror eg, noen innspill?

  3. Nja, det ble innført i det vi nå kaller retro-tidsperioden, så selv om den fortsatt brukes er det fortsatt endel nostalgi i den hos de fleste. (For meg som er litt yngre husker jeg at den ble brukt på et eller annet spill jeg hadde en gang i tiden. Tror det var på PS1.)

     

    Og forresten, den Facebook featuren fungerer ikke lengre av en eller annen merkelig årsak. Flere nettsteder hvor konamikoden blir brukt er listet på linken jeg postet i OP.

     

     

    Den blir ivertfall brukt på Probotectors til Nes :) 30 ekstra liv tror eg det ble.

×
×
  • Opprett ny...