Gå til innhold

Novacrash

Medlemmer
  • Innlegg

    252
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Novacrash

  1. Smite må vel være min favoritt innen MOBA's. Dota 2 var litt for frustrerende for meg i lengden, samt jeg liker rett og slett ikke farming fokuset.. heller ikke denying. I Smite slipper man mye av dette, siden man fremdeles får penger om man er i nærheten om en creep dør uten å last-hitte den. Derimot, man får såklart bonus ved å nettopp last-hitte om folk vil gjøre det..

    Mine favoritter hittils tror jeg må være Xbalanque, Ao Kuang og muligens Hercules.

    Er ikke akkurat kjempegod i det enda, selvom jeg har spillt på et casual nivå siden beta startet, men det kommer seg.

  2. Joda, kommer vel ann på trafikken, tid på døgnet og hvilken video man ser på. Men var litt usikker om skylden bare skulle bare gå til Youtube og Googles sine sider nå. Snakket med NGT via dems live-chat, og det skulle ikke være noe problem fra dems side å se videos fra Youtube sa dem. Dem nevnte det muligens hadde noe med at jeg hadde en utdatert ruter. Så skulle få tilsendt en ny en da.

    Derimot, det er Inteno X5668 varianten som Pavllion har :p så vet ikke om det hjelper. Håper det gjør det ihvertfall

  3. Jeg har akkurat samme problem.

    Har 12 Mb/s linje fra NextGenTel, og det går irriterende tregt å se videos fra Youtube. Selvom jeg setter ned kvaliteten ned til 240p, så buffrer det like ille fordet. Hører forsåvidt at andre med en annen ISP ikke har like stort problem som meg her..

  4. - Borderlands 2.

    Aldri spilt det første spillet, men dette var desidert en av de bedre skytespillene jeg har vært borti på kjempelenge. Ble litt kjedelig å vandre rundt alene, men knall når man har en kompis å spille med.

     

    - Smite.

    Dette syntes jeg personlig bare er bedre enn LoL og Dota 2, grunnet at man slipper farmfest ved å fokusere altfor mye på det å last-hitte creeps. Det er der mer som en bonus, siden man fremdeles får penger når creeps dør når man er i nærheten, og får noe ekstra om man får last-hit..

    En annen ting er såklart at det er mer action basert. Man må for det meste sikte selv og man klikker ikke som en tulling rundt på mappet for å bevege seg, men tar ibruk WASD styring av figuren i TPS stil.

     

    - Chivalry: Medieval Warfare

    Hatt noen reale latterkuler blandt venner med dette spillet. All den skrikingen og halshuggingen.. Fantastisk!

  5. Klarer meg fint med Dawn of Sorrow, Portrait of Ruin og Order of Ecclesia jeg. :) Castlevania-serien er selvsagt best i 2D og det vil den alltid være!

     

    Enig i den. Datt helt ut av Castlevania serien etter det kom i 3D..

    Min personlige favoritt vil derimot fremdeles være Super Castlevania IV for SNES. Skulle ønske det kom en remake av det eller en etterfølger med lik stil og kontroll.

  6. Ettersom jeg har spilt LoL en god periode, så syntes jeg dette var en frisk pust innen sjangeren. Ja, jeg vet at LOCO har mer eller mindre samme konsept med 3rd person stil, men syntes egentlig Smite føltes mye mye bedre ut.. og for å ikke nevne det har norrønske guder med ;D Nå venter jeg bare på Freya, Fenrir og Loki.

    Virker utrolig lovende, så dette er noe jeg kommer til å fortsette å spille en del.

  7. Om deadpool er så barnslig som dette så er det nok et skip for meg ja.

     

    Har du ikke lest/sett Deadpool tegneseriene da? Han er da minst like frekk og "barnslig" der.. Er det som gjør han til den nøytralt vulgære karakteren han er.

     

    Han er egentlig en av Marvel figurene jeg egentlig liker best. En som er på kanten nesten hele tiden, kommer med teite kommentarer/puns og ikke er den stereotypiske onde eller snille personen man vanligvis ser i det universet.

  8. Kan ikke si SW:ToR er "søppel" som noen skal ha det til, men det er bare såpass mange ting som kunne vært bedre. Selvom storyen til mange av klassene er ganske bra og gjennonført (per min min mening ihvertfall) så ble det for høyt fokus på det.. som jeg fryktet fra de tidligere dager da det ble annonsert. Endgamet var ganske resirkulert fra tidligere MMO's som fikk meg lei veldig fort. Og at det bruker et utdatert kjedelig kampsystem hjelper ikke så mye heller.. Man ser jo at flere og flere MMO's disse dagene blir mer action orientert, noe jeg (og tydeligvis mange andre) liker meget godt, samt derfor jeg spiller Tera Online nå. Storylinen der er møkk, men det har godt gameplay som vi alle vet har mye å si.

×
×
  • Opprett ny...