Gå til innhold

Maladicte

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maladicte

  1. PersonalJeebus skrev:
    Maladicte skrev:
    Jeg leste IGNs anmeldelse rett før jeg leste denne, og må innrømme at jeg er litt fascinert av spriket mellom hvordan hovedfiguren mottas der og her. IGNs anmelder virker fra seg av beundring for ham, mens deres ser det som et av de største ankepunktene i spillet. Gleder meg til å se selv uansett 😊
    Jeg har lagt merke til at gamer.no ofte har litt andre meninger enn andre publikasjoner. Det er bra. De virker å se på spill med et helt eget perspektiv. Noen ganger føles det som om den internasjonale gamingpressen blåkopierer hverandre eller føler seg presset til å gi en type anmeldelse.
    Ja, man må jo heller aldri glemme at anmeldelser alltid hovedsakelig består av subjektive meninger, og jeg vet enda ikke hvilken jeg kommer til å være mest enig med. Vet av erfaring at FF-skaperne ofte har en tendens til å male seg inn i et hjørne ved å prøve å gjøre "alt" med hovedkarakteren. Den skal være velutviklet, men samtidig et mysterium, og sistnevnte fungerer vel bare av og til. Men syns nesten denne uenigheten med den andre anmeldelsen ble komisk, for det høres jo ut som de har spilt helt forskjellige spill.
  2.  

    Min pakke ble nå sendt. Vanlig edition fra elkjøp. Bor i oslo.

    Vet du hvor elkjøp og lefdal har lager? Ser de oppgir lang tid på brevpost og pakker. Samt at halve sendingsbekreftelsen står på svensk. Sendes de innad Norge eller fra Sverige?

     

    Med mindre det er gjort store endringer siden jeg jobbet der for noen år siden, har Elkjøp lager i Jönköping i Sverige.

  3. Vel skal vi ta en titt på de tekniske detaljene i spørsmålet ditt. Først så må det nevnes.... :rofl:

     

    Det handler vel mest om eksklusive titler og hvilken håndkontroll man foretrekker. Pga håndkontrollen så har jeg alltid valgt PS. Nå skal jo XB integreres bedre med Win10 så det er muligens noe å tenke på.

     

    Har kanskje noe å si med mediasenterfunksjoner også hvis du trenger det. Jeg har ikke noe god info om det, bruker alltid en PC til det formålet, men har ikke funnet store forskjeller på forrige generasjon hvertfall.

     

    Lykke til :)

    Bra, det var vel det som var å vente :)  Fryktet bare å sitte der med nyinnkjøpt PS4 for så å oppdage at XBox nå plutselig kommer med integrert minikjøleskap elns  :rofl: eller bare et sinnssykt kult spill som jeg bare MÅ ha..

     

    Oppdaget jo nå nettopp at Horizon Zero Dawn blir eksklusiv for Sony, og da er vel egentlig avgjørelsen tatt  ;)

     

    Takk for innspill!

    • Liker 1
  4. Jeg er av religionen PC Master Race :p , men pleier innimellom å anskaffe konsoller når det er kommet nok spill ut til de som ikke er tilgjengelig for PC. Hadde f.eks. både PS3 og XBox 360 +++

     

    Nå vurderer jeg å gå til anskaffelse av en ny konsoll, men må innrømme at jeg ikke har fulgt så nøye med på utviklingen siden de først kom ut på markedet. Status da var at PS4 helt klart stilte med de beste kortene på hånda, men for alt jeg vet så kan mye ha forandret seg siden da.. Så jeg fisker bare her etter input  :roll:

     

    Det er vel gjerne relevant hvilke spill jeg spiller også, ift hva som kommer ut fremover; jeg spiller primært spill som tilhører RPG-sjangeren i ymse varianter. Foretrekker vestlige RPG foran JRPG. Stor fan av Bethesdas spillserier, det være seg både Elder Scrolls, Fallout og Dishonored. Var tidligere blodfan av Final Fantasy, men misliker retningen serien har tatt...

    Jeg spiller veldig lite Actionspill og FPS, og overhodet ikke sportspill.

     

     

    Så, noen pointers?

    Konstruktive råd mottas med takk!

     

    PS: Helst bare objektive meninger i den grad det går an, og minst mulig teknisk prat  ;)

  5. KAn noen hjelpe meg med dette...

    En kompis started med Beta`en idag etter å ha lastet ned i hele går..

    Det merkelige er at vi ikke finner hverandre, jeg får ikke skrivd til han og når jeg prøver å lage en char med hans navn så står det at navnet er ledig..

    Kan han ha havnet i US beta eller noe?!

    Ja vi spiller på samme server og vi er samme rase...

     

    Problemet er sannsynligvis at dere er på forskjellige kanaler selv om dere er på samme server. Gå på Menu -> Support -> Change Channel.

×
×
  • Opprett ny...