Gå til innhold

Amildur

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amildur

  1. Tips til nye Wildstar-spillere:

     

    1. Alt som er grønt er godt, alt som er rødt gjør vondt!

     

    2. Når en mob channeler en ability, så kan du bruke en stun, eller en "interupt" for å a) stoppe skaden og b) gjøre dobbelt skade på moben. Trust me, det går MYE raskere om dere gjør dette riktig

     

    3. I grupper, prøv å stå stille med mindre du står i rød telegraph. IKKE dodge ut av grønne telegraphs.

     

    4. Du KAN IKKE dodge basic attacks fra mobs. Take the pain, let the healer find you.

     

    5. Last ned et threat-meter og ikke gjør mobs så sinte.

     

    6. Om du er god så kan du spille mot mobs med høyere level, men da må du unngå alle telegraphs. Prøv å hold deg til quests og mobs på egen level for å få mest mulig cash og XP mtp tidsbruk.

     

    7. Mobs ute i verden med rød "aura" er ment for to eller flere spillere. Ikke kast bort tiden din på å gå solo LeRoy mot dem.

    • Liker 2
  2.  

     

    Der ble jeg lvl 20. Imorgen skal jeg prøve ut å være healer i en dungeon.

    Tipper det blir litt av en opplevelse :)

    Får du en god tank som faktisk har rett gear og specs så er det kjekt. Om ikke må du nok forberede deg på at folk flamer deg. Heh. Stort sett et flott commuinity i spillet, men av og til kan du møte på noen giftige folk.

     

    Jeg har samlet inn endel gear som skal hjelpe med å heale. Nå er det bare å vente på at jeg kommer meg i en gruppe.

    Om jeg gjør ting feil så har jeg ikke noe imot å få beskjed. Men om folk står i åpenbare røde steder og dør av det så tar jeg meg ikke så nær av det de sier.

     

    Synes flere folk burde gjøre litt research selv med tanke på å bli bedre kjent med spillet.

    F.eks se eller lese guides på dungeons før de går inn.

     

     

    Vel, jeg tror folk over-dodger av og til. I dungenons kan du for det meste stå rett opp og ned, og heller flytte deg når det kommer en rød sirkel/telegraph. Gjør jobben til en healer ubeskrivelig mye lettere iallefall. Hilsen en som HATER at folk skal "dodge" vanlige hits

  3. Brigaden har en Mumble-server oppe. Er folk som spiller en del BF4 der (Hovedsakelig etter jobbtid). Bare å hoppe inn og bli med.

    Ellers er det vel en del andre tilsvarende servere du kan hoppe inn i. Battlefield.no har vel en, tipper en del der spiller BF også.

     

    Kult! :) Spørs om jeg ikke tar turen innom der. Blir for det meste etter jobbtid for egen del også.

  4. Vel, nå har jeg bare prøvd AC explorable mode, men vi klarte oss fint uten tank eller healer.

     

    Når det gjelder tanking.. Du har forskjellige aktiverte abilities som lar deg unngå et angrep, de fleste av de fungerer på den måten at du må se et incoming angrep komme, og reagerer før det lander. Alle klasser har slike abilities, og alle klasser har en heal. I tillegg er aggro systemet litt random, så det er umulig å garantere at en mob er på deg hele tiden.

     

    Det er flere klasser som kan "heale" (rettere sagt, kaste regeneration på allies), men det kommer mer under "support" rolle, som går generelt på å kaste buffs / fjerne debuffs.

     

    Guardian er vel den mest "tanky" klassen, med mulighet for passiv damage reduction, og automatisk block hvert .. 4dje sekund? Pluss høy armor (samme som warrior), og en del skills som fokuserer på defense (f.eks standard heal, som blokker all incoming skade mens den kastes).

     

    Har sett folk spørre etter guardian for "tank", og har også sett folk som kaller de idioter for i det hele tatt å spørre. Har ikke nok erfaring med dungeons enda, så vet ikke om det er noe som trengs, noe som gjør ting lettere, eller bare folk som fremdeles tenker "old style" mmo spilling. Når vi var der så gikk det mest på aktiv evasion tanking / kiting utført av den som hadde aggro i øyenblikket. Det er forventet at man tar skade, og det er forventet at man går down, og at en annen på teamet tar seg tid til å få deg opp på beina igjen.

     

    Men nå det er sagt, så skjedde det et par ganger at gruppen ble wipet ut før vi fikk reagere (ene gangen, løp inn i et rom, 4 mobs av samme type som liker å kaste AoE trap ting på bakken, alle fire droppet en slik samtidig, og alle i gruppen ble truffet. Hver av de traps'a tok ca 2/3 av max HP på min char. Det var første instance, og "easy" mode).

     

    Men alle klasser har sine tricks som gjør at de kan overleve ting fint. Mesmer har decoy illusions (i teorien iallefall..), thief har så mange måter å flytte seg inn og ut av range og dodge at det er helt vilt, warrior har counters og interrupts.. Det kommer an på så mye, hvilke våpen man har, hvilken utility skills, traits...

     

    Akkurat nå er det veldig mange som har "glass cannon" builds, fordi det fungerer knall i vanlig PvE og events. Tror det vil bli balansert litt fremover, og tror folk blir mer vandt til kampsystemet. Akkurat nå prøver mange fremdeles å finne ut av spillet.

     

    Også :

     

    Jeg har en guardian, en thief og en engineer. Guardian kan i mye større grad "stå der" og ta skaden, men jeg opplever ikke at jeg kan tanke. Kan sikkert ta ett eller to slag mer enn medium armor, men feks første bossen i 70-dungeonene 1-shottet hele partyet med en "spin2win", alt fra mesmer til guardian.

     

    Eneste stedet hvor jeg føler meg skikkelig tanky er i PvP. xD

  5. Noen som har prøvd å spille BARE WvW og se hvor fort man lvl opp?:p

    lurer på om man lvl like fort eller om det tar lengre tid.

     

    Tror du får en del mindre xp/min for WvW kontra effektiv questing. Men det viktigste når man spiller GW2 er å ha det gøy :)

     

    Selv sparer jeg WvWvW til jeg er 80 med godt utstyr og alle traits. :-)

     

    sPvP levles separat.

  6. Herlig spill, angrer litt på at jeg kjøpte det tho, må kombinere skole og jobb i tillegg.

     

    Det er dessverre slikt med mye i livet...

     

    Men, selv om det er vanskelig, bare husk at spillet ikke går noen steder og kan kun bli bedre med tiden. :)

     

    Spillet har overgått alle mine forventninger og jeg merker at jeg sliter allerede med abstinenser når jeg ikke spiller. Har full jobb og trener generelt mer enn gjennomsnittet (4-5 ganger i uken), men siden lørdag har jeg ikke helt fungert på jobb og det har vært lite trening. :confused:

     

    Hey! Det er jo mitt liv jo! :p

     

    Begynner å angre på valget av ranger nå, når jeg tenker meg om, virker jo warrior mye kulere. Trodde ranger var eneste med long bow, men warrior kan jo også fly rundt med det, har jo ikke pet men det er ikke verdens undergang.

     

    Jeg har en warrior og de gjør ganske sykt mye damage med greatsword. I tillegg så bruker jeg også 'rifle' men har ikke prøvd long bow.

     

    Ja, lurer på om jeg ikke må rerolle gitt, hehe.

     

     

    Er det noen norske guilds på Far Shiverpeaks som fortsatt rekrutterer?

     

    Vi har et kompis-guild for veldig casual gaming. Kan høre om vi skal hente inn folk utenfra.

  7. Edit: Overflow kan 'lagge' noen ganger.

     

    Det var vel å si det mildt...

     

    Det var ekstrem lagg tidligere i går. Men, dersom en ser bort fra det så forekommer laggen kun noen veldig sjeldne ganger for meg. Det er som regelt fin flyt eller så er det kun litt 'mild' lagg, en liten delay fra når jeg trykker på noe til spillet registrerer det.

     

    På det verste kan jeg gå bort til en mob, trykke en, vente en 10 sek, få alle tallene + død mob, på en gang, og så bevege meg videre til neste :p

×
×
  • Opprett ny...