Gå til innhold

Mightyers

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mightyers

  1.  

     

    Det er helt sykt at 10 millioner betaler for en uferdig tjeneste. Sier alt om hvor hjernevaska Apple-markedet er.

    Kan du ikke gå å hate på Apple på ett eller annet hat forum og la artiklene her være fri fra kommentarer som dine, som ikke tilfører noe annet enn Apple VS verden fanboy hat?

     

    Du har jo åpenbart monopol på å ha rett, og de 10 millioner brukerne som betaler for Apple Music må jo ha feil, ettersom du tydeligvis ikke likte tjensten?

     

     

    Burde vel egentlig ikke bite på, men hvor påstår jeg noe som helst om monopol? Det er åpenbart at du føler deg støtt over at jeg ikke er fornøyd med tjenesten og påstår at det er sykt at 10 millioner kan betale for noe slikt. Nå vet jeg for så vidt at mange betaler for ting som ikke har noe fotfeste, men hva jeg karakteriserer som latterlig eller ei blir vel opp til meg. At slike folk som deg skal komme til angrep fordi de er uenig for så være. Jeg har ikke sagt noe annet enn at mange Apple-tilhengere er hjernevasket, men det er tross alt ingen hemmelighet. 

     

    Bare se hvor Apple beveger seg med iPhone 7 grunnet de VET den vil selge uansett om den kommer med 3.5mm headphone utgang eller ei. Slike ting ville aldri funket om Samsung eller Sony var først ute. Dette er uansett en påstand og du burde ikke ha et behov for å føle deg støtt eller legge deg ned å gråte fordi jeg og du ikke deler samme mening.

    På hvilke måte har jeg lagt meg ned for å gråte for vi ikke deler samme mening? Hvordan vet du at min mening ang. apple music ikke er lik din? Jeg kommenterte bare på din kommentar som kommer med påstander om at "Apple kjøpere er hjernevasket", og forklarte hva jeg syntes om det og den holdningen du viste med innlegget, og som du igjen viser i svaret ditt. Jeg referer bare til mitt tideligere svar, som svar på det andre du skriver.

  2. Det er helt sykt at 10 millioner betaler for en uferdig tjeneste. Sier alt om hvor hjernevaska Apple-markedet er.

     

    Kan du ikke gå å hate på Apple på ett eller annet hat forum og la artiklene her være fri fra kommentarer som dine, som ikke tilfører noe annet enn Apple VS verden fanboy hat?

     

    Du har jo åpenbart monopol på å ha rett, og de 10 millioner brukerne som betaler for Apple Music må jo ha feil, ettersom du tydeligvis ikke likte tjensten?

  3.  

     

     

    Glad jeg ikke er Star Wars fanatiker, må gjøre vondt å få stukket en fullvoksen kaktus opp i rævva av EA.

    Høres ut som om du allerede har fått noe stort og ubehagelig opp baki der ?

     

    Syns dette var velig underholdende jeg da, er selvsagt Star Wars fan men føler ikke meg særlig sår og øm i fiseringen når sant skal sies :)

     

    Han sier det nøyaktig som det er. Alle oppegående mennesker vet godt at de ikke skal kjøpe noe skvip fra EA (og Ubisoft, for den saks skyld) og drikke fra giftbegeret.

     

    Sitat

    "EA continues this because the Battlefield franchise is profitable; we as players have taught them that we'll buy anyway, and continue to support games that don't work at launch. To quote terrible daytime television therapy: We've taught EA how to treat us, and this is the result."

     

    Calendar year-to-date, FIFA 14, Titanfall and Battlefield 4 were three of the top five best-selling titles across all platforms in the Western World, the company's earnings report stated in May 2014. Why ship working products when the market says you don't need to do so in order to succeed?"

     

     

    Noen av oss vil sette pris på innovasjon i spill som No Mans Sky, kunst i spill som Child of Light og Valiant Hearts, og historien i spill som The Last of Us. La idioter bruke pengene på premiumavtaler, mikrotransaksjoner og pre-order bonuser. La dem klage år etter år når EAs fryktelig billige server-infrastruktur oversvømmes under vekten av 13 år gamle banneutspyttende tenåringer som er sinte over at de hadde "baller til å nerfe HK416" (som "helt klart ikke var OP!"). Selv om man er en die-hard kompetitiv skytespill-entusiast, er det nok av andre gode alternativer på både konsoll og PC. Jeg er ferdig med å klage på CoD, Battlefield og alt annet som uten tvil er drittprodukt dekket i grådighet og innpakket i en boks av antikonsumerisme.

     

     

    De spillseriene er for lengst døde. La oss bare snakke om hva som er genuint spennende og som ikke allerede råtner på innsiden. Og da mener jeg ikke Bad Company 3 eller Battlefront 3. De er fortsatt produsert av de samme utviklerne -- navnendring gjør ikke et spill bedre.

    ISSz1Sz.jpg

    Det var som en kamerat fortalte meg for 1 år siden, når den første Battlefront-traileren ble sluppet:

     

     

    Sitat

    Vi må bare innse at folk flest er dumme nok til å kjøpe, spille, se, høre og ete det som er dårlig, da de er et lelt byte for reklame og har vokst opp hele livet med simple alternativer. BF og CoD tjener i bøtter og spann slik den nye Transformers filmen tjener i bøtter og spann, slik iPhone tjener i bøtter og spann.

    Og når Battlefront 3 kommer: tror dere virkelig spillet ikke kommer til å bli blant de bestselgende det året? Og når EA lanserer Battlefront 4 et år senere, eller Battlefront: Hardline -- tror dere ikke de kommer til å selge som bare det?

     

     

    Men bare drikk fra giftbegeret, du.

    Bare fordi andre ikke har ett problem med EA sin foretningsmodell, så er de dumme? Så vi som kjøper Battlefront og har kjøpt BF4 har vokst opp hele livet med simple alternativer? Snakk om å generalisere.

     

    Her dreper du dine egne argumenter med å virke som en bitter kjerring. Spill Child of light du, kos deg med Minecraft eller hva nå du spiller, men hvorfor skal du pisse på andres spillglede, og dra fram ett sitat fra en "kompis" som kaller folk dum, kun fordi de kjøper ett spill publisert av EA? Gå å ta dere en bolle.

    • Liker 2
  4. Hvem er det som egentlig kjøper disse spillene fortsatt? Jeg har helt kuttet ut alt som har Ubisoft afiliert med seg, rett og slett fordi spillene deres kunne vært så mye mer hvis det ikke var Ubisoft som hadde dem.

     

    Har ikke kjøpt ett Assassins creed spill siden black flag, og alle buggene jeg opplevde der. Jeg vurderte unity, men etter jeg så Totalbiscuit´s video om spillet, styrte jeg klart unna.

    • Liker 1
  5. Dette blir litt for desperat for min del, men er jo en god ting for personer i Nord-Amerika som skal bytte fra akkurat Iphone til WP i guess..

     

    Det jeg savner med kjøp av mobil i dag er innbytte av gammel mobil. Jeg bytter hvert eneste år, og skulle likt å få en enkelre måte å selge den gamle på. Apple annonserte vell noe lignende i Nord-Amerika for litt siden? Hvor en kunne bytte inn en gammel Iphone og så få penger for den. En slik løsning er i mine øyne genial, for det er ikke alltids like lett å selge en ripete telefon på Finn.no etc..

  6. Hva

     

     

    #dislike

    Fordi?

    Man kan bruke mUSB i flere telefoner og nettbrett.

    Har du 2 telefoner og 8 nettbrett trenger man bare en mUSB. Så jo det er nok bedre. Kvaliteten vinner nok Apple på.

    Er vell ikke Apple sin feil at produsenter av Android utstyr har samlet seg rundt en underlegen standard. Hvorfor skal Apple bli tvunget til å nedgradere sine ladeplugger, når det egentlig er Android produsenter som burde innovere på feltet?

    • Liker 6
  7.  

     

     

    Og hva tilbyr nye Windows Phone og Android telefoner annet enn evolusjonering av maskinvaren?

    Nesten like lite. Men der slipper man i det minste den enorme opphausingen. Nettmedia har jo stått på hodet i flere måneder med rykter opp og i mente for iphone. Når den nye iphone nå kommer, er altså de store nyhetene at man får en plast-iphone og en iphone med fingeravtrykksleser og 64-bit-prosessor.

    Var det ikke akkurat dette ryktene gikk ut på da? Er vell heller ikke Apple sin feil at folk slavisk leser alt av rykter om nye Iphones. Det er totalt urealistisk å forvente at Apple gjenopfinner telefonen hvert år.

  8. Panasonic LED selger ihvertfall der jeg jobber UFATTELIG dårlig! Greit nok at de har god bildekvalitet, men det er de ikke alene om. Smart-TV delen til Panasonic er en vits, og det samme er økosystemet rundt produktene deres.

     

    Jeg hadde aldri betalt like mye for en Panasonic som jeg hadde for en god Phillips eller LG TV pr. dags dato. Dog håper jeg virkelig at de kan forbedre seg i framtiden, og gleder meg veldig til å se hva Panasonic og Sony kan få til sammen med OLED samarbeidet sitt.

×
×
  • Opprett ny...