Gå til innhold

Remnant

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Remnant

  1. Kjøpte BC2 for noen få dager siden, prøvde det i går. Starter med Single-player delen for å lære litt mer om weps osv. Foreløpig så er jeg ikke veldig imponert, ikke at jeg har kommet langt heller. Men det faktum at et stikk med en kniv ødelegger en hel dør satt meg ut. Skal gjerne finne realismen, med mindre de hjemmer en Nanosuit under klærne sine :p

     

    Skal fortsette med det senere, se hvordan det blir, for å så teste MP delen av spillet. Høres ut som det er der gleden ligger mest.

  2. Kommer til å bli helt rastløs hvis CoD 7 blir Vietnam, fordi jeg gleder meg til fortsettelsen av MW2. Hva skjer med Soap og Price, gleder meg til hvordan det blir ^^

     

    Håper inderlig at de fortsetter med Nazi Zombies.

     

    Nazi zombiene er faen meg skumle! Tørr ikke spille mot dem alene xD Akkurat som Juggernaut i Spec-Ops på MW2.

  3. Jeg gleder meg til Crysis 2 kommer ut, kommer til å kjøpe det så fort det kommer i hylla. Synes Crysis og Crysis Warhead var to awesome spill, runna dem vel tre ganger på hvert spill. Skal bli spennende å se hvordan Crysis 2 blir, men historie messig, så høres det lovende ut.

     

    Jeg er helt enig i at Crysis er ren kos, å være så sykt kraftig at man kan basicly eie alle som er i veien for deg. Finnes ikke noe mer morsomt enn å hoppe rundt, sprenge noen aliens der og kaste koreanere der.

  4. Men som ble skrevet tidligere, Spas-12 tar en stund å ta fram, og du burde treffe på første skudd for å ikke dø. Det balanserer den. Jeg har blitt glad i Spas jeg nå :D Men en shotgun som virkelig irriterer meg er AA-12. Ganske kraftig shotgunene nå, og siden den har raskere skuddhastighet.

  5. Jeg er litt enig med at man ender opp med å spille de store spillene, men man blir ikke kresen av den grunn. Jeg sitter gjerne å spiller de store spillene, spillene som jeg har spilt en god del, som har skapt en interesse hos meg. Men jeg kan bli litt lei noen ganger. Har runda Dragon Age 2 ganger nå, gjort alle startene og gjort 62/87 achievements, og nå har det blitt kjedelig, ikke noe særlig mer å gjøre (endrer seg forhåpentligvis når Awakening slippes ut).

     

    Men som sagt, det har vært mange gode spill gjennom tidene, Ocarina of Time (beste spillet ever) spiller jeg fortsatt.

     

    Back to the point. Selv om du spiller de aller største og spillene som er ''breathtaking'' så er du ikke bortskjemt, du har bare en god smak for store spill :p

  6. Jeg har hatt større problemer og irritasjon rundt folk som ambusher folk fra hjørner med kniv med overlegen range enn personer som har campet på ett sted. Å fly rundt med kniv, gjør deg ikke til en mann :p

     

    Ingenting gjør faktisk noe til en mann på CoD egentlig, men det som er mest ''manndig'' er å faktisk angripe med en assault rifle. Kjøre et standard løp uten eventuell camping eller ambushing.

  7. Demon Hunter er jo en mulig hero class, også hvis man tenker på deres historie. Forestill deg dette: Man kan starte i level 65 for eksempel, med tanke på bruk av phasing som slik de gjorde med death knight og bli level 68 når man er ferdig, akkurat nok til å levele videre i stedet jeg tror man i så fall burde starte, nemlig Shadowmoon Valley.

     

    Du trenes opp som Demon Hunter av de forskjellige demon hunter trainerne som faktisk er der nå for å jobbe for Illidan. Gjør forskjellige tasks for trenerne dine, går ut og kjemper mot noen demoner, så kommer det en fin plot twist (aner ikke hva slags det kunne vært) som gjør at du blir med Horde eller Alliance avhengig av rase.

     

    Det er en mulighet der, selv om det kommer til å trenge mer utdyping enn det jeg gjorde her:P Men bare et eksempel på en basic demon hunter story.

     

    Anyway, tilbake til saken. Når jeg tenker ut en hero class jeg skulle gjerne hatt, så tenker jeg tilbake til Warcraft 3 og heroene man kunne bruke der, som kunne blitt en bra class. Blademaster blir for lik warrior, Shadow Hunter, kunne kanskje ha funka, hvis man tar litt bort fra alle shaman kreftene de har. Problemet er å lage en class som har en bra historie, som samtidig ikke blir for lik andre classer. Difficulties, difficulties :p

  8. Det kan være litt slitsomt å vente så lenge, men det er fortsatt litt konkurranse med å være første kill på realmen, med tanke på at det kommer til å være et stort rush om hvem som går igjennom fortest og lærer seg taktikker fortest.

     

    Men det kommer ikke til å ta 3-4 måneder mellom hver wing i raidet, starten kan hende at tar litt tid, men jeg tror ikke de neste delene tar så lang tid. Cataclysm høres ut til å være nærmere enn vanlig mellomrom mellom expansions også. Tipper det tar 2 måneder kanskje med hele + en stund der man fortsetter med raidet og åpner heroic versjon, så kommer Cataclysm rundt, tja April/Mai =)

     

    Ps. Hadde lite med det faktum hele tråden ble startet om, men pytt pytt :p Men agreed, litt lang tid hvis det skal ta en måned mellom hver wing.

  9. Jeg synes systemet man har med å bruke Tactical Knife er helt greit. Noen synes jeg blir til tider litt for overpowered, men det er de folka som spesialiserer seg på det og er pro. Model 1887 er litt for kraftig for å være ærlig, men ikke umulig å drepe. Rask reaksjonsevne kan redde deg fra omtrent ennhver ting, untatt de irriterende aimbot cheaterne.

×
×
  • Opprett ny...