Gå til innhold

Sachant

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sachant

  1. Har vært en Settlers fan i alle år, og har tenkt på å teste dette ut. Forventer selvfølgelig ikke at det blir helt som de gode gamle Settlers spillene men lurer litt på hvordan gameplayen funker.

     

    Er spillet satt opp slik at jeg kan faktisk sitte ett par timer i strekk og spille det,(som AoE online), eller blir det heller mye inn og ut da du venter på income etc.?

     

    Og selvfølgelig hvis det har litt av den gamle Settlers følelsen der, så er det vel egentlig ikke noe å tenke på en gang for meg :)

  2. Har starte med LoL ikke altfor nylig selv, og er nå lvl 17. Leaving og generell holdning bedrer seg ganske mye når du kommer deg opp over lvl 10 så hadde ikke vært altfor bekymret.

     

    Selvfølgelig finner du alltid noen som synest det er fryktelig morsomt å slenge dritt, og generelt være irriterende, men det bedrer seg mye etter hvert.

  3. Gleder meg som en unge til å få D3 nå, har og prøvd i flere måneder å få tak i en D3 betakey men har hatt maks uflaks og har ikke fått tak i en.

    Lurer derfor om det er noen som har en ekstra eller vet hvor det går an å få tak i en så jeg kan kose meg litt før det kommer ut? :p

  4. Spørs vel litt hva du mener med jenter som spiller.

     

    Bortimot alle jenter jeg kjenner med en android mobiltelefon spiller spill daglig på den. Kjenner også flere som spiller både WoW, Bf3, League of Legends og Starcraft 2.

     

    Dette er i alderen 20-24 år. Det eneste jeg har lagt merke til er at flere av disse sjelden går rundt og forteller at de spiller, noe som kanskje ikke er helt uvanlig blant de fleste.

×
×
  • Opprett ny...