Gå til innhold

kennyx

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kennyx

  1.  

     

     Til en inngangspris på 6400 kroner er HTC One M9 ingen billig telefon. Men den er heller ikke påfallende dyr til flaggskip å være.

     

    Er ikke mer enn et år siden jeg selv kjøpte telefon, men når jeg leste dette satte jeg kaffen i halsen. 6400 kroner for inngangsmodellen? Og jeg som synes det begynte å bli for drøyt når mobilene krøp opp under 5500. Et raskt søk viser at dere faktisk har rett, det er ikke så dyrt i forhold til andre toppmodeller. Som etter min mening er ganske skremmende.

     

    Jeg har tidligere vært en av de som alltid kjøper det nyeste og beste når jeg kjøper meg telefon, men det tror jeg ikke kommer til å fortsette nå som kvalitetsforskjellene mellom ny og gammel modell er mindre og mindre, og prisene likevel stiger og stiger. Mulig kronekursen har spilt inn her, men jeg kommer nok til å gå for hakket under flaggskipet neste gang, kanskje kjøpe en pent brukt telefon på finn.

    Prisen på nærmest alt av teknologi har økt i pris her i Norge pga valutaen i andre land har økt. I7-4790k kostet 2500 kr rundt lansering. Pga kursendringene i valuta, og olje, ligger den nå rundt 3200 kr.

  2. Er så trist og lese nyheter som dette. Hjemme hos meg kan jeg ikke ha mer enn 4mbit, og sånn har det vært her jeg bor i 13 år. Det som er leit er at jeg faktisk bor i et tettbygd strøk. Det er absolutt ingen grunn til og ikke oppgradere kablene i veiene her da det er nok av folk som bor her..sendte mail til telenor for noen år siden og spurte om de hadde planer om og oppgradere, da fikk jeg svar om at det ikke var planlagt. Latterlig at dette i det hele tatt er lov i Norge. Burde vært et krav på og ikke levere under 10 Mbit.. Vi er i 2015..

     

    4 mbit høres ut som en drøm... Bor i en liten skog, og får ikke mer enn 1,5 mbit. 4G på tlf går her da.

  3. Elsker at de ikke har/hadde autosave. Den mestringsfølelsen man får er gudelig.

    Vet ikke med dere, men første gang jeg rundet Mario til NES følte jeg meg som en gud.

    Å begynne med tre enkle liv, og gå igjennom åtte soner med vanskeligere nivåer i hver eneste sone var et lite helvete. Sinne, tårer, gi opp livet utallige ganger, bare for å kjenne den følelsen av mestring da du rundet spillet var unikt.

    • Liker 1
  4. Hadde aldri trodd at jeg skulle kjøpe noe fra HTC igjen (etter helt latterlig kundeservice når det gjelder oppdateringer), men når Google har kontroll over oppdateringene kan det hende jeg lar meg friste.

     

    Du vet at HTC er faktisk den som kommer kjappest ut med oppdateringer nå? Eneste som er kjappere enn dem nå er Google selv med Nexus telefonene. Det hjelper også at de stadig oppdaterer for eks på Twitter hvor langt den nyeste oppdateringen er på vei. Enda bedre er det at de nå også holder tidsfristen de har satt, i forhold til andre selskaper.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...