Gå til innhold

Joarn

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joarn

  1. Bumper denne tråden igjen.

    Fikk bestilt denne modellen til en knallpris nå nylig.

    Hadde i utgangspunktet ikke lyst på en kurvet TV, men med tanke på hvor bra denne modellen er og i forhold til prisen kunne jeg ikke la vær.

     

    Dette blir min første smart TV og i den forbindelse lurer jeg på om det er vits å la butikken kalibrere denne, eller kan jeg bruke innstillingene som er nevnt i testen?

    Er det store forskjeller på de individuelle modellene som kommer fra fabrikk?

    Hva slags utstyr benytter de store elektrokjedene når de kalibrerer TVer?

  2. Fikk ikke inntrykk av at det var så mye revolusjonerende innenfor mmo sjangeren. Ikke at det nødvendigvis er en dårlig ting, men det hadde vært fint om et selskap som er så stort som NCsoft hadde våget å prøve noe nytt.

     

    Gir noen andre spill deg muligheten til å sloss i lufta?? Men utenom det så er det ikke så mye nytt. Uansett liker jeg spillet utrolig godt.

     

    Hørtes ut som Lineage 2 all over again, bare med vinger :S

     

    Det inntrykket fikk jeg også.

  3. Den værste buggen jeg fant var vel når vi skulle klatre opp på et stort kraftverk av noe slag og stenge pipene for å overopphete den så den skulle gå i lufta, og når vi hadde stengt dem, så skjedde det INGENTING, og vi leste i objectives at vi skulle "get to the generator" som vi akkurat hadde vært oppå. Det endte med at vi løp rundt i nesten en time for å finne ut hva vi skulle gjøre, før spillet klikka og vi måtte begynne brettet på nytt. Da virka det heldigvis og det kom en ny cutscene etter at vi stengte pipene. Ble småirritert da gitt.

     

    Samme buggen hadde jeg på min gjennomspilling. Kikket på nettet etter en walkthrough og fant omsider ut at det skulle komme en cutscene på toppen av generatoren. Tok ikke så lang tid å fikse da vi lastet forrige checkpoint, sprang opp til toppen, og lot kun 1 spiller trekke i alle spakene :)

  4. Har nettopp rundet spillet på PC (coop mode). Med tanke på hvor få spill det er som har skikkelig coop mode (der du spiller campaign med venner) er dette verdt ihvertfall 1 gjennomspilling. Jeg syns at mange av designfeilene i spillet gjorde det litt morsomt (les: så dårlig at det blir bra (uten å være gamebreaking))

×
×
  • Opprett ny...