Gå til innhold

eindude

Medlemmer
  • Innlegg

    249
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eindude

  1. Ser blant de aller fleste kommentarene her at fanboyism, naivitet, og det å forsvare spill som slippes i en håpløs tillstand har blitt normen blant gamere de siste par årene.

     

    Bare for å klarere et punkt som de fleste ser ut til å ikke ha fått med seg her, 22.05 er ikke dag en, men dag åtte. Den fulle versjonen av spillet har vært tilgjengelig for abonnenter i over en uke.

     

    6 år har gått siden dette spillets utvikling startet, og vi får et halvbakt spill bugget som pokker, en historie en førsteklasse elev kan gjøre bedre, loading screeen etter loading screen, etter loading screen og folk sitter og forsvarer dette etter 6 år utvikling. Helt latterlig hvor lav standard vi akspterer fra et fullpris spill disse dager,

     

    Den som har vært ute er ikke "release version"... men 50 timer inn så ser jeg frem til å teste release version imorgen for patchen kommer om et par timer. Sett over patch notes og det ser bra ut. Jeg personlig var ikke litt hypet til spillet engang. Men jeg stor koser meg med det. Ja er en grind. Men nå har jwg tross alt spilt alt ifra ultima 4 til diablo 3 og borderlands så var klar over hva jeg kommer til å måtte gjøre. Skal sies dog at spillet er kjedelig på normal og easy for da trenger du egentlig ikke å gjøre noe serlig for å "vinne"

  2.  

    Helt krise at man ikke kan kommunisere med tekst :p

     

    Akkurat dette er noe jeg ikke helt skjønner, flere lignende spill som har blitt sluppet uten muligheten til å kommunisere over tekst, hvorfor? 

    Tror det har med konsollene å gjøre. No keyboard å siden "alle spill skal se og være identisk" på alle platformer sånt sett så skipper dem det nok. Aner ikke tho. Men bruker alltid voice anyway å sliter ikke med det ^^

  3. Merkelig er vel helt klart beste måten å beskrive spillet på :p  edit: her kommer tydeligvis en vegg med tekst! 

     

    Mitt største problem/irritasjons moment til nå (bortsett fra at man enda ikke kan løpe i byen?!?) er at de har laget en stor verden, som er FANTASTISK fin. Man får virkelig lyst å utforske og lete i høyden og under vann, men det er jo ikke noe å finne. kun 5-6 forskjellige mats greier å sanke ellers ikke noe spennende. 

     

    Og spillet er nærmest lagt opp til at du ikke skal utforske verden. For å få mest xp og levels så må man ta oppdrag. Alle oppdrag starter fra byen. Fra man starter oppdraget til det er ferdig blir man holdt i handa om hvor man skal. Man får INGEN tilknytning til verden, man bare flyr dit man skal dreper det man skal drepe også blir du automatisk tatt ut av verden til XP screen. De fleste kontrakter og "side quests" tar mellom 8-12 minutter å fullføre så det føles ut som man sitter mer i loading og på xp skjermen enn man faktisk spiller.

     

    Jeg skulle så virkelig ønske at spillet var lagt opp slik at man hadde flere byer/acts slik at man først kom til Tarsis når man starter endgame. Da er det imo litt mer greit at alt går fra et sted. På den måten kunne man fått litt mer tilknytning til stedene på kartet. Det kunne vært NPC`er med quests rundt om kring og forskjellige encounters ala det man har i freeplay.  Slik det er nå føles spillet sabla oppstykket ut. 

     

    andre rare ting jeg har lagt merke til: 

     

    - på en eller annen level dukket det opp en butikk til i Tarsis. Denne heter noe annet enn Vanity store er typ rett over gata og selger av en eller annen grunn akkurat det samme. Hva er poenget? 

     

    - De har prøvd seg på sånn typiske bioware samtaler med alle rundt i Tarsis, men det er ekstremt begrenset hvor interessant det er å høre på hva vaktmesteren syns om ditt og datt. Og man har konsekvent kun 2 valg. positivt eller negativt. Virker som et ganske stort steg tilbake i forhold til hva man har vært vandt med. Har enda ikke opplevd mye som har noe form for konsekvens heller. 

     

    - Typ ikke noe cosmetics. Han vanity selgern snakker så mye om å gjøre Javelinen til din egen at han nærmer ber på sine knær om at du skal bruke penger på spillet, men det er jo knapt noe å kjøpe/unlocke. Det er det ene skin alternativet til hver javelin som var i Beta. også er det 1 ranger og 1 colossus i butikken til relativt stiv pris. 

     

    Klart jeg er bare level 14 eller noe. Kanskje det blir et helt annet spill på max level, men jeg er veeeeldig skeptisk giiittt..

     

    Er ikke mer cosmetics enn det som er i butikken og forge. Men når det endelig offisielt blir gitt ut nå på fredag så kan det jo hende det er mer. Atm spiller vi jo en pre release. Og "release patchen" kommer på fredag. Det som har blitt delt av fixes der ser lovende ut.

  4. Tror anthem ødla the div2 for meg jeg. Mulig at det er kjekkere med folk. Men anthem blir nok min looter shooter. Er bare rett å slett gøy uansett. Gammle builden vi fikk testet synes jeg også var bra så blir kjekt å se full versjonen neste torsdag. Testa bare "hard" dog men synes ikke fiendene var for stress å ta ut med unntak for et par av de forbanna "elite flying gattling gun" jævlene XD

  5.  

    Så man må ha forsikring på skipet sitt for ekte penger.... Hahehhehehahwuawaha

     

    Nei. Man kan forsikre skiper for ingame penger. Og er sannsyneligvis bare en symbolsk sum.

    Ikke alle som kan lese vettu ^^ pluss. Forsikring er noe man slutter med etter et visst punkt. Har ikke forsikra et eneste skip i EvE siden 2010 nuh. Er ikke behov mtp at man har råd til tapet anyway

  6.  

    Handler jo bare om penger. De kommer vel frem til ett forlik tenker jeg før saken noen gang ender opp i retten.

     

    handler vel også at man tar seg til rette uten samtykke :)

    han har jo sagt selv at han så... courtney cox tror jeg det var som danset i en springsteen video som han "stjal" og gjorde til "the charlton dance" i fresh prince. så jo. er nok bare penger ^^

    • Liker 1
  7. Folk bør seriøst sette seg inn i saken før de kommenterer. Etter de inførte en tydelig roadmap har de levert gang på gang og overholdt alle frister. Med den nåværende patchen ser man hvor langt arbeidet faktisk har kommet. Hvorfor noen tror at et selskap med over 500 ansatte i flere land, som overholder tidsfrister og innfrir spillerene sine ønsker er en scam, er intet mindre enn utrolig.

     

    Er som regel sånn. Verst er free flight tho. Kommer jo nå til helgen. Er såpass mye negativitet i chatten at den må bare skus av.

    Er temmelig kjekt å se at ting kommer på plass tho ^^

    Tror også folk ikke tenker på at alt er laget fra "scratch" og ikke bare reskinna modeller osv slik som de fleste etablerte spill pleier å være. Er på mobil så utdyper ikke noe serlig men satser på du forstår hva jeg mener o7

  8. Kan ha vært serveren som gjorde det når jeg tenker meg om, vi falt ut av online etter hver loading screen, kan ha vært litt ustabilt i går kveld.

     

    Meldte fra til Forza om en annen bug jeg fant, på Greendale Airstrip, driftet rundt der å da natten kom så jeg at lyktestolpene hadde jeg slått ned var borte men det lyst i lufta som de var der enda :p

    Det med å ikke være i convoy etter loading screens er også normalt. Etter man henger for lenge inne på festivalen eller etter løp for man blir konnekta til en session igjen :) er nok for at dem skal spare litt på server load eller noe
  9. Måtte sende inn bug report til Forza i dag, jeg og broren min har hatt problemer med at den som er convoy leder "kræsjer" med de andre på gruppa, vi og lederen kjører igjennom hverandre men lederen sier han mister all fart å det er som han kjører i en vegg da vi kjører igjennom han, testet ut med flere forskjellige folk som convoy leder å det samme skjer for alle.

    Flere som har opplevd dette?

    Jupp. Bare litt "lagg" til tider. No biggie

  10. Hvorfor bioware lager anthem?

    Fordi EA har fått for seg at det er denne typen spill folk vil ha. Så de beordret Bioware til å lage en looter shooter. Selv om deres spesialitet er single player RPG.

     

    Litt som å be Bethesda lage det nye fifa spillet.

     

    Tror dem så destiny salget. Begynte å lage dette. Tenker ikke at d2 døde sånn halveis og kjører på med sitt eget. Skal testes men tviler på kjøp

  11. Spillet så interessant ut i starten, men det gått hele syv år siden de startet, og ennå har de ikke noe konkret å vise til. Er det i det hele en spillbar versjon folk kan prøve? Håper jo de klarer å levere og leve opp til forventningene, men jeg har ikke tenkt å støtte dem før jeg kan kjøpe det i butikk, for å si det sånn.

    Tja... brukbar version kan man vel si? Begynner å komme "kjøtt på benet" men mener de fleste bør holde seg unna frem til sen beta/release.

  12.  

     

    Spillet hadde en stor streaming event i går. Mange store streamere tok del.

    Jeg har ikke fått sett noen enda.

    Men i følge steam forumet. Var det ymse.

    Noen av streamerne hadde null erfaring med denne typen spill. Og en del var veldig useriøse.

    Andre gjorde det bedre. (Angry Joe sin skal vist være ok og jeg venter på at den dukker opp på YouTube)

    På forumet har folk klaget på at brettene er tomme og kjedelige.

    Brettene skal være baser på kart fra Holland 1944. Så jeg regner med de så ca. Sånn ut.

    Animasjoner og fps har blitt klaget på av både streamers og de som har sett streams.

    Spillet skal i følge rykter komme i slutten av mai og noen er usikre på om spillet faktisk vil være klart innen den tid

    Spillet skal ikke slippes som early access.

    Kartene kan føles store og tomme ut. Men det kommer også ann på om du spiller spillet "rett". Var på en server der mange klaga om dette men så var det ca 30 stk på mitt lag som pusha mot siste cap punkt. Det skal sies at dem var på feil plass for fienden var langt nede mot vår base og cappa frontline slik du skal gjøre. Er også sikkert mange "uerfarne" som spiller atm etter dem åpnet det for folk. Derimot når begge lagene hvet hvordan det skal gjøres så er de ikke fullt så "tomme" lengre.

    Må seff vemte litt på at fienden eller ditt lag kommer i posisjon men når det først starter så synes jeg at det er temmelig intenst vertfall

    Ja følger man ikke med kan fronten flytte seg og du sitter og passer på en stykke jord som er helt ubrukelig. (Skjedde meg to ganger. ..)

     

    Det jeg er enig i er at husene er tomme. Men da har noe med svakhetene til UE4 å gjøre. Man ser jo allerde at de har pressa motoren til max (antagelig er brettene allerede for store og detaljerte for hva som er sunt for stakkars UE4. Jeg tviler på at dette spillet noen gang vil kjøre stabilt 60 for noen. Det har ikke med utstyret til spilleren. Men rett og slett motoren er ikke god nok til det de prøver å gjøre. (Men jeg kan så klart ta veldig feil jeg har null peil på spill utvikling) men det er devs selv som sier mangel på møbler er en UE4 ting.

    Husene har jo bare et formål spør du meg å det er å få litt high ground. Personlig er jeg temmelig glad at dem er tomme :p

     

    Tenker at selve spillet vil bli temmelig bra etter et par mnd fra release når folk spiller det "skikkelig" og ikke rusher solo i tanks osv. Capper faktiske mål osv

  13. Spillet hadde en stor streaming event i går. Mange store streamere tok del.

    Jeg har ikke fått sett noen enda.

    Men i følge steam forumet. Var det ymse.

    Noen av streamerne hadde null erfaring med denne typen spill. Og en del var veldig useriøse.

    Andre gjorde det bedre. (Angry Joe sin skal vist være ok og jeg venter på at den dukker opp på YouTube)

     

    På forumet har folk klaget på at brettene er tomme og kjedelige.

    Brettene skal være baser på kart fra Holland 1944. Så jeg regner med de så ca. Sånn ut.

    Animasjoner og fps har blitt klaget på av både streamers og de som har sett streams.

     

    Spillet skal i følge rykter komme i slutten av mai og noen er usikre på om spillet faktisk vil være klart innen den tid

    Spillet skal ikke slippes som early access.

    Kartene kan føles store og tomme ut. Men det kommer også ann på om du spiller spillet "rett". Var på en server der mange klaga om dette men så var det ca 30 stk på mitt lag som pusha mot siste cap punkt. Det skal sies at dem var på feil plass for fienden var langt nede mot vår base og cappa frontline slik du skal gjøre. Er også sikkert mange "uerfarne" som spiller atm etter dem åpnet det for folk. Derimot når begge lagene hvet hvordan det skal gjøres så er de ikke fullt så "tomme" lengre.

     

    Må seff vemte litt på at fienden eller ditt lag kommer i posisjon men når det først starter så synes jeg at det er temmelig intenst vertfall

  14.  

    Nei blir nok post scriptum istedet på meg. Synes personlig at bf har tapt seg etter bf3. Bf4 var ok men for mye problemer ved release. Bf1 synes jeg dem bomma totalt med. Dette føles også "meh" ut.

    Alt føles flatt ut etter SW Battlefront kom ut.

    Virker som alle 4 titlene er copy&paste spill, noe jeg synes blir kjedelig.

    Kom med noe nytt, ikke gjør den samme feilen som Treyarch.

     

    Litt her og lit der, eg har mine metoder -Fleksnes

    Enig. Er synd. Alltid likt dice frem til bf4

×
×
  • Opprett ny...