Gå til innhold

Kealvis

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kealvis

  1. Så vidt jeg husker fra 2142 brukte alle assault-folk samme oppsett, fordi ting som smoke grenade og underbarrel shotgun var altfor situasjonsbetingede til å være noe man kunne satse på som standard loadout.

    Jeg spilte over gjennomsnittet mye 2142, og alle klanfolk spilte med herzog shotgun som standar oppsett ikke PK-rockets, og ikke så rent få spilte med det av publicfolk og :) Et system veldig likt 2142 tror jeg hadde fungert bra, men burde muligens flytta granatkaster (rockets) fra assault/medic til support elns?

  2. Muwhahahaha, ikke det at jeg setter pris på spillutgivere må legge ned, men jeg har ingenting til overs for JoWood. Har følt gang på gang at de har rævkjørt meg på mange gode spill i forhold til oppdateringer, sperrer o.l, men kanskje spesielt etter hva de gjorde med Gothic serien. Så jeg føler at jeg kan være litt skadefro nå.

  3. Et lite problem...

    Spillet ble gitt ut antageligvis samtidig i USA og Europa, men tidsforskjellene gjør at spillene ble gitt ut i forskjellige måneder. Ettersom spørsmålet ble stilt som følger:"Når kom originale StarCraft i salg?" så betyr det at to av svarene er korrekte og alle som svarer et av de to riktige alternativene får riktig helt frem til spørsmålet blir definert på en ny måte.

     

    Btw så har jeg bursdag 4. mai så jeg satser på å være ekstra heldig.

  4. NEI :cry: :cry: Skal de gjøre enda en god serie med sterk en historie knyttet og gjøre den til et MMO. Der vil den enten fortape seg i evigheter av repetisjon og dyre lisenser som en suksess, eller bli slukt av et allerede tøft marked og bli glemt som en lite progressiv fis.

     

    Jeg har alle Heroes spillene og dette lover ikke bra for min del, så jeg har nok kjøpt mitt siste Heroes spill. :cry:

×
×
  • Opprett ny...