Gå til innhold

ThomasM_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThomasM_InnleggNO

  1. Av en eller annen grunn begynner det å skurre litt når jeg leser følgende setninger

     

    "man skal kunne besøke flere steder vi kjenner fra de to første Modern Warfare-spillene – men da fra en annet perspektiv.

     

    Kilden forteller videre at "Modern Warfare 3" vil bruke den samme grafikkmotoren som det forrige spillet i serien."

     

    Modern Warfare 2,2 beta - play from another perspective.

  2. Andre som har problemer med første brettet ?

     

    Siterer andre som sliter med nøyaktig det samme

     

    "im having problems every time the btr blows up its sais your actions have killed your team itssss sooo anoying wats goin? on!

    "

     

     

     

    When I am on the first mission after killing Castro I can not get past the BTR part of the mission. Whatever I do it says "my actions caused my team to be killed".

     

    Anyone else getting this problem?

    When I am on the first mission after killing Castro I can not get past the BTR part of the mission. Whatever I do it says "my actions caused my team to be killed". Anyone else getting this problem?

  3. Har du prøvd å sette kabelen som du ladder spaken med i etter dett skjedde? Altså sjekk om du kan røre på spaken inne på hovedmenyen med kabelen koblet i spaken

     

    Jepp

     

    Kontrolleren var helt tom for strøm når problemet oppstod, lot den lades opp til 3 streker før jeg prøvde den på nytt

     

    Har også prøvd å ha kabelen i

  4. Min kjære dualshock 3 kontroller har plutselig bestemt seg for å oppføre seg som ei 15 år gammel jente, irrasjonell og umulig å kontrollere.

     

    Kan bruke kontrolleren til å skru på PS3'n og den blir tildelt nummer 1 som vanlig, problemet er at det er umulig å bruke den. Når jeg starter opp og skal logge inn som bruker så scroller den helt opp til turn off console, men får ikke trykket inn noe uansett. Virker nesten som om venstre joystick sender et konstant signal om at den blir dyttet opp, men kontrolleren har ikke vært utsatt for støt og joytsticken står korrekt plassert. Den eneste knappen som fungerer er venstre joystick og playstation knappen i midten, holder jeg den inne får jeg ikke lov til å bla ned for å velge "turn off controller", ikke går det an til å trykke inn X for å skru av konsollen heller.

     

    Så, forslag ?

     

    Hvordan er det med innlevering av kontrolleren

  5. For min del var det et av de første spillene jeg kjøpte når jeg gikk til anskaffelse av PS3. Forventningene og forhåpningene var selvsagt høye (både basert på gjennomsnittskarakteren og den ekstreme reaksjonen på at spillet bare fikk 7/10 her på gamer.no), men uheldigvis opplevde jeg spillet som fullstendig uinteressant.

     

    Først og fremst synes jeg våpenet tar litt for stor plass på skjermen, noe som gjør at spillet føles mer uoversiktlig enn nødvendig. Punkt nummer to er det generelle gameplayet, etter min mening er det svært lite som sitter som det skal, skytingen føles på ingen som helst måte riktig og de forhåndsdefinerte sekvensene er bare irriterende. Grafikken er heller ikke så imponerende at den klarer å heve spillet. Jeg synes rett og slett det blir litt kjedelig med de samme grå omgivelsene, gi oss litt variasjon gjennom spillet så jeg slipper å oppleve ørten timer med røyk.

     

    Håper inderlig at Killzone 3 blir et ypperlig spill, men enern og toern tatt i betraktning så er jeg skeptisk til at det skal levere.

×
×
  • Opprett ny...