Gå til innhold

Eonbarn_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eonbarn_InnleggNO

  1. Så det du sier er at om jeg raner en bank så skal mine foreldre settes i fengsel?

     

    Vi prater om et spill som er avhengig av å selge bra, ikke FIFA-bra, men Too Human-bra, hvis det i det heletatt når opp så høyt.

     

     

    Veldig off-topic her, men måtte bare kommentere på den kommentaren der.

     

    Too Human e det største pisset som har kommet ut på denne kloden, en lygende Denis Dyack og det derre piss selskapet hans har kasta en mørk sky over en del av livet mitt. Æ håpe du aldri, ALDRI, bruke Too Human med et positivt ord igjen. Too Human e piss, og fortjene ikkje mer en det.

     

    Denis Dyack, FU.

  2. Litt sent ut? Bedre kanskje enn ingenting, men sp delen av spillet er faktisk ganske bra, som skrevet her. Men det det ikke står nok om, det er hvor dårlig mp er. For mp delen er faktisk noe av det styggeste, mest groteske jeg noen gang har spillt, blir faktisk litt kvalm(ville helst sett at han brukte noen slike ord). Ingen av klassene i mp delen er balansert, dårlig ping og dårlig baner.

     

    Men det er vel heller verdt å finne dette brukt for å spille sp delen.

  3. Ser man spillsalget her til lands, så vil ikke man ikke akkurat tro at spill er den største demperen på barn i dag. Ser vel heller at man aksepterer at mennesker har lyst til å gjøre andre ting, var selv ikke så dårlig i fotball, men fant ut at det å gjøre andre ting(deriblant dataspill) var mye mer moro.

     

    Det som bekymrer meg, det er at Frode Olsen og alle andre fotball-"jegkanegentligingentingogtv2betalerdopapiretmitt" tror det er trist at ungdom prioriterer dataspill over fotball. Det som er trist det er at ungdom ikke er i aktivitet nokk, det er ikke farlig å spille data spill noen timer om dagen, så lenge man får litt fysisk aktivitet i uken som går. Man må ikke være med på lagspill for å være en vinner. Er vel eller mangel fysisk aktivitet som er urovekkende, det er heller ikke bare dataspill sin skyld.

  4. Skal spillindustrien fraskrive seg alt av ansvar? Det fulle og hele ansvar ligger selvfølgelig ikke på spill, men på flere formater for innendørs underholdning som film, facebook, generelt rask underholdning.

     

    Det jeg ikke skjønner er at spillindustrien ikke bruker dette som en perfekt muligheter til å få litt fin fin PR igjennom å oppfordre ungdom til å være utendørs. Gå ut med kampanjer etc. kan sikkert få skapt mye goodwill hos spill-hatere.

     

    Men Frode Olsen og alle andre som skylder på dataspill glemmer en viktig ting. Prisen på en konsoll, prisen på spill. Hvor tror man markedet ligger? 5-12 åringer? Kanskje Freak og deres pokemon spill har den brukerbasen, men generelt ligger vel forbrukerne av spill på rundt 16-30, de med nokk penger til å handle. Tror heller TV har den største "skylden".

     

    Men men, kan vel ikke anta at alle skal være like smarte som Jack Thompson.

  5. Tales of Vesperia har jo en god sjangs for å bli et av de beste rollespillene på xbox, ikke at de skal så mye til. Har ikke hatt mye RPG å se fram til siden Too Human massakrerte noen måneder av mitt liv. Det siste gode var vel misterloadingtime Lost Odyssey?

     

     

    Nways, er jo bare å glede seg, elsker looken til vesperia :p

  6. Folk er jo ekstremt negativ til treyarch, skjønner det nesten ikke. WaW var ikke halvparten så dårlig som man skal ha det til(personlig smak er en ting, men ser man nøytralt på det så ser man at det henger mer kvalitet der enn i mange andre spill). Bare fordi spillet starter med Call of Duty så trenger man ikke sammenligne det med MW4.

     

    Tror nok treyarch gjør et greit spill ut av vietnam krigen.

  7. Et godt eksempel KUNNE vært Too Human, som er et underholdende spill som skulle utfordre deg i hvor mye du ville bli om til et monster for å kunne drepe, vel, andre monstre. Men som sagt, det klarte de ikke å inkludere(DENIS DYACK IS A LIAR). Men det er ingenting i veien for at et spill skal være konfronterende og diskuterende om temaer, så lenge spillet er underholdende. Men det er vel ingen spill som virkelig har klart det der og enda færre har prøvd.

×
×
  • Opprett ny...