Gå til innhold

tiddylicious

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tiddylicious

  1. Russland har vel neppe full kontroll på VPN, hvorfor ta seg bryet og oppstyret rundt å få det bannlyst da? De er jo mye bedre tjent med at folk bruker VPN i den tro at de er anonyme og sikre samtidig som Russland har evnen til å sniffe alt. Så nei, tror nok ikke Russland sitter å har full kontroll, da hadde de ikke forsøkt å bannlyse det.

     

    Full kontroll hjelper ikke om man ønsker å kunne straffeforfølge folk via rettsvesenet. Dvs, oppnå en allmennpreventiv effekt vha straff. (men om det er det som gjelder i dette tilfellet skal jeg ikke påstå :p )

     

    edit: leif

  2. Jeg har kontaktet Dustin og forsøkt avslutte hva jeg anser som å være et kundeforhold, men de mente at dette ikke var noe poeng siden de mente jeg kunne bare slutte å handle for å ikke ha noe kundeforhold.

     

    Det er for meg uklart akkurat hva man kan gjøre for å slette konto eller person informasjon, så jeg har i første omgang bedt dem om å sperre eller gjøre kundekontoen ubrukelig. Har ennå ikke hørt noe fra dem om det etter et døgn.

     

    Formålet her for meg vil være å ikke måtte være oppført med kundekonto, samt å ikke måtte være oppført med brukernavn og passord i databasen(e) dems.

     

     

    Samme jeg prøver på, men jeg fikk bare et autogenerert svar av dem at det ikke var mulig. Så neste steget jeg tar (sleng dere gjerne på dere som vil, send PM) er å ta kontakt med slettmeg siden Dustin ikke tilbyr å løse dette enkelt.

  3. Jeg fikk nøyaktig samme svar av Dustin som flere her har nevnt. Det virker som dette er et ferdigenerert svar de sender ut da det er ordrett likt. Jeg fant hvertfall liten trøst i det svaret.

     

    At Dustin nevner at passordet må gjennom flere brannmurer hjelper jo ingenting når det er i klartekst og de ansatte har full oversikt. Sosial hacking er jo det eldste trikset i boka. De skriver også i svaret sitt at det ikke har oppstått noen "nevneverdige" brudd, hva nå enn det måtte bety.

  4. Jeg sendte inn en mail til Dustin for å gi dem min historie samt en forespørsel på å få slettet mine data hos dem. Jeg har vært utsatt for ID tyveri over en lang periode, og jeg finner det så utrolig provoserende å lese at forkastelse av kunders personvern har vært et "strategisk valg" hos Dustin.

     

    Jeg kan ikke være kunde hos noen som tar så slett på personvern, ikke når jeg har blitt utsatt for det jeg har. Det ødelegger utrolig mye av min livskvalitet siden misbruket er jevnlig og jeg øyner nesten ikke håp om at det skal endre seg, da det virker som hele verden (inkludert politiet) gir fullstendig f*** i personvern og ikke forstår hvordan / tenker på hvor mye det kan ødelegge i livet.

     

    Jeg stiller meg meget undrende til en IT-sjef som lar noe slikt skje på sin vakt. Det store spørsmålet jeg undrer på nå er hvilke andre ting som har måttet vike, siden hashing av passord kanskje er det første kapittelet i boka.

     

    Eller er jeg bare opprørt og drar reaksjonen litt for langt / urimelig?

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...