Gå til innhold

Ares42

Medlemmer
  • Innlegg

    721
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ares42

  1. Spillet havner i en litt merkelig kurv sånn jeg ser det. Det er absolutt ikke noe feil med spillet, og jeg ville ikke hatt noe motforestillinger om å anbefale andre om å spille det, men det er heller ikke på noen måte noe imponerende eller fantastisk ved spillet. Selv om mange kanskje opplever at spillet har fått sterk kritikk av anmeldere, så tror jeg at mange spillere vil kose seg med spillet rett og slett fordi det er første store spillet etter sommeren (og ingen andre på en god del uker) og det har en slags "mors kjøttkaker" følelse.

  2. Tror det er viktig å peke ut at det finnes stort sett to veldig forskjellige typer av "show" som er populære.

     

    Den første er de som i bunn og grunn ikke handler om spillet. Folk ser på for verten som strømmer, spillet er bare en katalysator for verten til å spille sin rolle. De kan på mange måter sammenlignes med typiske natt-show på TV hvor de har en konkurranse eller ett eller annet gående så verten har noe å prate om, eller den mer sofistikerte versjonen, typiske amerikanske late-night show (hvor spillet er byttet ut med kjente gjester).

     

    Den andre handler direkte om spillet, og ikke noe annet. Som andre har allerede påpekt, det er gøy å spille fotball, men det er også gøy å se på fotball. Disse showene er konstruert akkurat som typiske sports-sendinger på TV, de bare bruker videospill istedenfor mer tradisjonelle spill.

     

    Så i bunn og grunn så er det meste av hva du ser av strømmer mer eller mindre kopier av typiske populære ting du ser på TV, bare med en videospill vri. Det er de samme prinsippene i bruk, bare vridd mot ett publikum med andre interesser.

  3. Har ikke akkurat spilt veldig mye enda, men må si at med en gang jeg ble introdusert til hele "time-twisting chosen one" historien så ble jeg bare oppgitt. Man har jo allerede source hunter motivasjonen (som ikke engang har blitt veldig utdypt enda), trengte man virkelig å legge til denne utrolig klisje historien i tillegg ?

     

    Flere spill har noe å lære fra Witcher på dette punktet. Selv om man kan bli involvert i større ting etterhvert som historien utvikler seg så er det noe veldig forfriskende med å bare være en person som tar skjebnen i sine egne hender.

  4. Fikk nettopp sendingsbekreftelse fra GameZone i hvert fall! :) DEDSEC/PS4

     

    Ikke først denne gangen, men fortsatt trofast til GameZone! :w00t:

     

     

    Er ganske sikker på at jeg kommer til å like dette spillet her veldig godt! Er mange likheter med Assassin's Creed-serien, som jeg elsker! Gi meg en god grunn til å løpe frem og tilbake, så gjør jeg det! Jeg kommer uten tvil, som alltid, til å spille superduper Good Guy!

     

    Blir dette spillet en suksess, som jeg tror det kommer til å bli: Inntrykket mitt etter å ha hørt folk snakket, sett videoer, osv, er at spillet, selv om det ikke er helt hva folk forventet etter E3-visningen for et par år siden, så er det fortsatt et relativt solid spill, som jeg tipper vil havne på rundt 8(+?)-ish av 10 i karakter. Uansett så er det jo da store muligheter for at Watch Dogs får en oppfølger, en Watch Dogs 2, og så en Watch Dogs 2: "Brotherhood", og det er jo relativt stor enighet om at hoppet fra AC til AC2 og AC2:Brotherhood var veldig så gode og solide! Jeg ser i hvert fall positivt på det hele! :)

    Spillet har mye mer til felles med GTA enn AC. Flere ganger jeg har gått i fella selv og tenkt "jeg kan jo bare klatre opp den bygningen", for så å huske at de fleste bygningene er utilgjengelige med mindre det er satt ut spesifikke ting for å hjelpe deg opp. Det som slo meg mest (som jeg ikke hadde tenkt på i det hele tatt egentlig) er at som GTA så er det for det meste ett bilspill.

  5.  

    Det som skremmer meg med spillet er den følelsen kjøringen gir meg... synes det ser så dårlig ut diverse videoer. Samme hvordan fysikken er når bilen treffer andre biler.. litt sånn crazy taxi...

     

    Det er veldig arkade, for min del gjør ikke akkurat det noe. Men det er umulig å kjøre med mus og tastatur. Er ingen måte å kontrollere hastighet, så det går i 150 i det du trykker på pila fremover. Det er utrolig frustrerende om du skal ut av et smug, eller bare kjøre relativt vanlig.

     

    Synes også det er merkelig om du hacker vei-blokker, så kommer de opp umiddelbart. Egentlig burde det være slik at de kom opp ETTER du hadde kjørt forbi. Nå må du se bakover for å gjøre det, og hastigheten du har vil ofte ende opp i en krasj like ille som politibilen.

     

    Det er ikke veldig intuitivt, men når du vil bruke ting i trafikken til å stoppe biler så må du ikke bruke dem når du får opp ett vanlig ikon, du må vente til det piper og popper opp ett blinkende lyse-blått ikon. De vil poppe opp når timinga er riktig selv om det du må hacke er bak deg.

  6. Spillet for meg er mer 7/10. Det er absolutt ikke dårlig, men den står ikke ut som noe spesielt heller (Har klart ikke spilt ferdig, så dette er mitt syn så langt).

    Etter hva jeg har spilt så må jeg si meg enig. Forutser at det vil få mye 7-8. Det er mye morro å gjøre i spillet, men de har gjort noen litt rare valg med hvordan de presenterer verdenen. Til tider så føles det veldig som om de prøver alt de kan på å distrahere deg med ett eller annet å gjøre, så istedenfor å få en open-world følelse hvor du selv bestemmer hva du har lyst til å gjøre så føles det mer som om du blir ledet med bånd.

  7.  

     

    HC gir meg en utfording som jeg ikke finner i SC

    Mulig jeg tar feil her, men HC forandrer da ikke utfordringen på noen måte, gjør det? Du kan forsåvidt drepe noen mobs ved å rezze om og om igjen, men de blir da ikke i utgangspunktet sterkere ? Og kan ikke si utifra min erfaring at det er en taktikk som er relevant særlig ofte.

     

     

    "rezze"? Er ikke noe ressurection i HC. Dør du, så dør du for godt.

     

    Ja ... Poenget mitt var at det ikke er mulig i HC, så på den måten blir spillet litt vanskeligere.

  8. HC gir meg en utfording som jeg ikke finner i SC

    Mulig jeg tar feil her, men HC forandrer da ikke utfordringen på noen måte, gjør det? Du kan forsåvidt drepe noen mobs ved å rezze om og om igjen, men de blir da ikke i utgangspunktet sterkere ? Og kan ikke si utifra min erfaring at det er en taktikk som er relevant særlig ofte.

  9. Difor eg meiner AAA er snodig å bruke på spel. Det er mykje brukt på andre ting og tang, og då hovudsakleg for å gradere kvalitet. Eksempelvis brukte golfballer og teikneserieblad.

     

    Produksjonskostnadane seier fint lite om kvaliteten på spelet. Du kan sjølvsagt sjå på metacritics, omtaler osv. i forhold til kvalitet, men det er alltid ein subjektiv vurdering.

    Vi da si at produksjonsverdien som regel sier noe om de tekniske kvalitetene til ett spill. Det sier kanskje ikke så mye om det artistiske, og du behøver absolutt ikke å like spillet, men rent teknisk sett så vil AAA titler for det meste skille seg ut fra andre rett og slett fordi det ligger utallig mye mer arbeid bak dem.

  10. Utover klarer jeg ikke helt se hva som skiller Wildstar fra alle de andre generiske MMO'ene der ute. Jeg har vært litt inn og ut av MMO's siste 10 årene, og etter at jeg ikk fryktelig lei WoW for sikkert 8 år siden er det heller ikke noe særlig annet som har klart å holde på interessen. De fleste lover gull og grønne skoger, slutt på grinding, resource gathering, drep x av y, osv, men så begynner man å spille å ser at det nok en gang er "same shit, different wrapping". Sist ut for min del var GW2, som etter kort tid var en gedigen skuffelse for min del.

    Er nok ganske enig, men samtidig så har jeg aldri synes det er noe feil med WoW modellen og jeg liker innpakninga til Wildstar. Det som gjør at jeg ikke er like kynisk som vanlig er det at de faktisk ikke har gått ut og sagt at de skal gjøre alt mye bedre. Istedenfor så har de vist ett system som tar grunnprinsippene fra WoW og moderniserer dem. Det virker bare rett og slett som om de lager ett spill for folk som liker MMO, ikke bare en klone med en gimmick.

  11. Du (og de fleste andre) overser/glemmer fullstendig at det er to typer F2P. Pay to win er noe faenskap som ikke hører hjemme noe sted. Her må man kjøpe ting for å kunne ha det moro i spillet. Det er alt fra å måtte kjøpe de beste våpnene, til å møtte kjøpe potions osv for å slippe å vente i flere timer med å spille etter at man dør. Mange MMOer har jo en ganske drastisk konsekvens av å dø. LotRO for eksempel senket alt av stats ganske lenge når du dør, så du i praksis må spise noe eller hvile for å kunne sloss videre. Dette var derimot ikke et P2Win, men abonnentsbasert. Det gjorde at alt kunne skaffes gratis.

     

    En annen type F2P er nettopp det. Free 2 Play. Path of Exile er et bra eksempel. Det er 100% gratis å spille, og du kan ikke kjøpe noe som helst i cash shoppen som gir det fordeler i spillet. Det eneste unntaket er til en viss grad mer plass i stash, men det er omdiskutert om det er pay 2 win eller ikke. Strengt tatt får man jo ikke noe fordeler av det, annet enn å kunne samle mer skrot i byen. Anyway, sånne spill liker jeg. De er som sagt helt gratis å spille, og selv om de har cash shop er det ingenting der man faktisk trenger. Selvsagt er det jo noen som selger bedre ting enn andre. Marvel Heroes har 21 helter å spille som, men bare fem av de er gratis. Vi kan i tillegg bare velge en av de fem, og får to til to steder i historien. De er da valgt tilfeldig. Vil man ha de andre heltene og kostymer må de nok kjøpes. Men de vil også kunne fås som loot (med veldig liten sjanse, skal det nevnes). I det siste har de snakket om Eternity Splinters, en ny type valuta man får i spillet som kan brukes til å kjøpe de heltene og kostymene. Det er dermed ikke et krav at man kjøpe heltene, så det er gått enda mer mot 100% free 2 play, og ikke free 2 win. :)

     

    Poenget er at om Wildstar blir pay 2 win, altså at man kan kjøpe seg fordeler, er nødt til å kjøpe ting osv, er jeg totalt uinteressert. Er det derimot 100% free 2 play er jeg svært interessert. Et svært bra spill helt gratis uten abonnentsavgift? Ja takk! :D

    Nå skal jeg ikke svare for LarZen, men spør du meg så er begge noe herk. Du kan snakke så mye du vil om at spillet ikke krever at du bruker masse penger, men det kan ikke benektes at selv med den andre metoden så påvirkes spill ofte veldig sterkt av modellen. Det kan skje i utallige metoder som at ting gjerne krever mye mer grinding, blir låst bak tidslåser, eller bare er rett og slett utilgjengelig med mindre man betaler. Det er nå såpass enkelt at om det de selger ikke har noe tiltrekning så ville ikke modellen funka, og har nok sett for mange eksempler på såkalt "bra" f2p som jeg fortsatt ikke har noe sansen for.

     

    Driter egentlig i hvor mye det koster, betaler gjerne mer for abonnement enn jeg noen gang ville gjort i mikro-trans, men bare hater følelsen av å måtte dra fram "lommeboka" støtt og stadig for å få det jeg vil ha ut av spillet. Bare å ta WoW som eksempel. Jeg brukte masse tid på å anskaffe de mountene jeg likte best og hadde masse morro med det. I ett "bra" f2p spill så ville nok flere av dem bare kosta noen kroner og vært umulige å få tak i ellers, noe som ville tatt bort masse av gleden jeg hadde med spillet.

  12. Jeg bare håper dette ikke blir et F2P spill, infisert av kjøp ditt kjøp datt rundt hvert hjørne. Det funker for dem som vil spille litt men for dem som er litt mer dedikert så er det et helvete...

     

    Har fulgt spillet en stund selv, og tenkte akkurat det samme når jeg så demoen de hadde på comic-con. Var noe av housing-greiene som så veldig ut som noe som er lagd for mikro-trans, men håper på at de ikke går den veien.

  13. Haha, sorry da :p

     

    Har begynt og få dreisen på det, men spawner sånne slemme barbarer ved siden av meg hele tiden, ut av en sånn camp. Hvordan ødelegger jeg campen?

    Drep barbarene i campen og flytt en militær-enhet inn i den. Du får en fin liten bonus når du gjør det og =)

  14. Hvordan holder jeg happiness på et høyt nivå gjennom hele gamet? Det er ett av mine store problemer med dette spillet, da jeg ikke finner en måte å holde den på ett stabilt nivå gjennom det hele..

    Trenger nok litt mer info for å kunne gi ett godt svar, altfor mange faktorer som kan påvirke happiness. Start med når i spillet du sliter mest, og hva er det som gjør at du får mye unhappiness ? (du kan se hva som gir unhappiness om du holder musa over ikonet på toppen).

×
×
  • Opprett ny...