Gå til innhold

Simmemann

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Simmemann

  1. Trofeer og achievments bryr meg stort sett ikke. De får dukke opp om de vil, og jeg føler vel ett bittelite endorfin-kick når jeg får en, men jeg gidder ikke jakte på dem. Men liker å se alle de morsomme og ironiske achievmentene Valve putter i spillene sine. De har skjønt det, at det skal være litt ekstra morro for noe spesielt.

     

    Og ikke bare har jeg og forfatteren ganske like interesser, jeg tror jaggu meg vil har felles slekt og! Kult, esse!

    • Liker 1
  2. God test, men skulle likt å se hvordan dere rangerte Multigamer.no sin nettbutikk.

     

    Selv kommer jeg sikkert til å fortsette med å handle gjennom Steam, ihvertfall siden jeg stort sett bare kjøper når spill er på tilbud, og Steam ofte har veldig gode tilbud, og har Mac-platform.

     

    For andre Mac-gamere anbefaler jeg å sjekke GameTreeMac.com. De har ihvertfall Dragon Age og Sims :p

  3. Det er en mulighet, hovedproblemet er at det nødvendigvis ikke er slik at de vanlige taktikkene for slikt gir spesielt god brukervennlighet. Problemet ligger i at det ikke er noen god standardimplementasjon for hvordan man forventer at noe sånt skal fungere, ettersom de fleste nettstedene bruker sine egne versjoner av funksjonen. Vi har vurdert det tidligere, men foreløpig har vi utsatt det fordi vi ikke var helt fornøyd med hvordan det ble opplevd for brukerene.

     

    Samtidig er det en utfordring at vi har ganske mange _enorme_ skjermbilder, som vi definitivt ikke får utnyttet ordentlig med en slik løsning. Skal ha det i bakhodet og se om vi finner på en god løsning på det etter hvert.

    Jeg trodde det nå var blitt standard at man forventer at når man klikker på bilder, så komme bildet større opp, «flyvende» foran resten av siden, gjerne med dimming av det bak bildet, og så kunne lukke det med knapp og/eller klikke utenfor bildet.

    Dette er vel noe som er rimelig greit å få til med javascript, ihvertfall hvis man f.eks. tar utgangspunkt i scriptet Lightbox 2.

     

    Det er jo ganske store bilder dere serverer oss, men jeg føler det er sjeldent at vi har brukt for å åpne de i sin fulle størrelse for å se på hver eneste lille flekk. De fleste vil vel klare seg med rundt max 700-800 piksler bredde.

  4. Ikke for å spore av noen diskusjon her, men har lagt merke til en ting når jeg preloadet fra EADM. Kjøpte DA2 10. januar, og fikk jo da gratis "upgrade" til BioWare Signature Edition. Men det står ikke Signature Edition noe sted på det jeg har preloadet. Er dette normalt? Eller har EA screwed up ett sted på veien?

  5. Jeg protesterer! Det er ingenting «enkelt» ved å «hoppe til køys» med Tali eller noen som helst quarian.

    For det første må man tenke på og forberede i forhold til immunforsvaret hennes, for det andre må man tenke på problemene med kompabilitet mellom levo- og dextro-proteiner.

    Det siste gjelder og alle jenter som vil ta for seg blant turianere.

     

    Jeg liker Tali, men er og svak for Leliana :whistle:

    • Liker 1
  6. Funker på Desiren min, men ble veldig stor. Kan imidlertid være min feil med innstillinger og sånn. Altså, den passer, men jeg må bla meg fra home screen-en helt til venstre fram til den til ytterste høyre for å lese hele "communication device"-teksten.

     

    Egentlig kanskje ikke så rart. Den er som sagt laget hovedsaklig for iPhone, som vel har en smule høyere oppløsning enn de fleste andre telefoner. Du må vel i så fall se om du ikke kan krympe bildet, enten på telefonen eller på data.

×
×
  • Opprett ny...