Gå til innhold

MardilVoronwe

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MardilVoronwe

  1. Flere som sliter med å få liv i konsollen fra hvilemodus? Den starter opp ved å holde inne start-knappen på joycon, men bildet er helt svart. Ved å holde inne start-knappen på selve konsollen i 3-5 sekunder så dukker "power options" opp, men ingenting skjer ved å velge sleep mode, restart og shutdown.

    Eneste måten er å gjøre en "forced shutdown" ved å holde inne knappen i 10-15 sekunder.

    Reklamasjonssak?

     

    Har du et spill kjørende når du setter den i hvilemodus? Jeg hadde samme problemet med Stardew Valley kjørende. Skjer ikke med noen andre spill jeg eier.

  2.  

    Fascinerende å se hvor mye cash de drar inn, med tanke på hvor stor del av kaka GDQ beholder for seg selv. Greit med en årslønn på 7(?) dager ;)

    Beklager, tror du har funnet noen veldig oppspunne fakta. Absolutt alt som blir donert går direkte til veldedigheten. Tror det du har lest om er at Prevent Cancer Foundation, som er veldedigheten for Awesome Games Done Quick i januar, budsjetterer (budsjetterer er ikke det samme som betaler) en del hvert år til å hjelpe maratonet fortsatt være en realitet. Her kan du finne budsjettforklaring fra AGDQ 2016: https://forum.speeddemosarchive.com/post/agdq2016_budget_overview.html

     

    Ingen årslønner her.

     

     

    Oppspunnede fakta for å skape drama rundt GDQ? Kan ikke stemme :p

  3.  

    Alle kan ha sin mening, som kan selvfølgelig variere. Men dette skal være en profesjonell anmeldelse, som er mest av alt objektiv og analytisk i sin vurdering. Denne anmeldelsen er åpenbart bare barnsligheter og/eller inkompetanse på høyt nivå. Har selv mer enn 100 timer i spillet, og dette er et av de beste spillene jeg har spilt noen gang, helt uten tvil grensesprengende på flere områder. I sjangeren "open world" det desidert beste. Denne anmeldelsen bare bekrefter hva jeg har trodd en stund, at Gamer.no er en gjeng med useriøse amatører som jeg ikke orker å følge lenger.

     

    Endelig en som har skjønt det.

     

    Folk MÅ ta høyde for sjangeren når de anmelder noe. Tenk om jeg skulle anmelde Command & Conquer, det er jo RTS spill, right? det er nu det folk kjenner til men plutselig begynner man behandle spillet som om det var FPS spill (C&C har fps spill også men var failure).

     

    Det er problemet jeg sitter med og jeg er helt sikker på at anmelderen ikke tok høyde for det. Han behandlet Breath of the Wild som om det var en helt vanlig Zelda spill... og når han ikke fikk den følelsen da ble scores lavere, det er det jeg ser og mener det er helt feil og dårlig gjort... men når han selv ikke bekrefter eller sier noe om det, så går jeg utifra at jeg har rett.

     

     

     

    Har holdt meg unna denne tråden men når folk skriver sånt tull må jeg bare kommentere!

     

     

     

     

     

     

    C&C Renegade var jo konge!

  4. post-238678-0-49610700-1465490261_thumb.jpg

     

    :w00t:

     

     

    Så det som skjedde hos meg var at USA sendte ~150 divisjoner til Soviet, og så fort de kapitulerte var det lett å moppe opp de resterende Amerikanske divisjonene. De mista 8 mil. mann (inkludert diverse tapte d-dager), og hadde så ca. null forsvar av statene. Tydelig at AI'en trenger litt jobb når det kommer til å sende styrker til allierte.

  5.  

    Merkelig sammentreff, må jeg si. Jeg sitter for tiden med en bok kalt Ancient Knowledge, der forfatteren gjennom mange år har prøvd å finne sannheten bak mange ting i historie, religion og mytologi. VELDIG kort fortalt er det sterkt tvilsomt at menneskene utelukkende befinner seg på jorden, og "gudene" fra religion og mytologi er bare mennesker på et helt annet stadie enn oss. Jeg nøler med å kalle dem "romvesener". Det er mer som om vi setter løs noen folk på en annen planet og lar de klare seg selv i noen tusen år, før vi besøker dem igjen.

     

    Men uansett, det mest interessante (og skremmende) er Stonehenge. Det har vært kjent lenge at det kan brukes til å studere verdensrommet, og allerede her har vi et forklaringsproblem. Uranus ble oppdaget på 1700-tallet, og Pluto ikke før i 1930. Men Stonehenge kan brukes til å regne ut banen til alle planetene i solsystemet, helt ut til Pluto. Men hvordan kunne de vite det for mange tusen år siden? Enda verre er det at på grunn av at alt stemmer så nøyaktig, er det så godt som bevis for at planetene ikke har havnet der de er tilfeldig. De er så nøyaktig plassert i forhold til hverandre at sjansen for at det skulle skje er ca 1 til 10 med sytti nuller bak. Eller 1/10.000.000.000... (til du har 70 nuller.) Dette er ikke bevis for at Gud eksisterer, men det beviser at solsystemet ikke er så naturlig som vi kanskje tror. Dette igjen kan lett forklares hvis vi lever i en simulert verden.

     

    Alt dette (og mye mer i boken) kan være rimelig tungt å svelge for mange, men nettopp derfor går han hele tiden nøye gjennom tankemåten, viser i detalje hvordan han kom frem til ting og så videre. Alt i boken kan bekreftes på egenhånd hvis man er interessert. Alt man trenger er en skisse over Stonehenge (kan nok lett skaffes på nettet) og en viss kunnskap i matematikk (snakk med en mattelærer.)

    Dette er meget interessant!

    Ta vår "måne" for eksempel. Den har en perfekt sirkulær bane rundt jorden, og den roterer ikke rundt sin egen akse, som betyr at vi alltid ser den samme siden av måne . Noe som kan bety at månen våres er "plassert" i en perfekt bane rundt jorden. Ser vi ut i verdensrommet, er ikke dette å se noe annet sted. Alle andre måner oppfører seg på helt annet vis.

    Dessuten spekuleres det i at vår måne er for stor for vår planet. Det betyr at jorden ikke kunne klart å "fange" vår måne, da den kom susende gjennom rommet. Den ville kanskje avviket litt fra sin opprinnelige bane, men ikke bli fanget av jorden. Den har rett og slett for mye masse.

    Det finnes ingen referanse til noe måne i tidlige skrifter heller. Pluteslig var den bare der.

    Det finnes mange meget interessante dokumentarer om dette på youtube.

     

     

    1. Månens bane er ikke "perfekt sirkulær":

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Orbit_of_the_Moon#Elliptic_shape

     

    2. Månen er ikke det eneste objektet i universet som har en bundet rotasjon, det er mangfoldige bare i vårt solsystem:

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Tidal_locking#List_of_known_tidally_locked_bodies

     

    3. Den mest anerkjente teorien om månens opprinnelse er:

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Giant-impact_hypothesis 

     

    4. "Det finnes ingen referanse til noe måne i tidligere skrifter": 

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Exploration_of_the_Moon#Early_history

    • Liker 8
  6. Noobmeter statsene mine er blitt helt rare etter patch 0.9

     

    I går hadde jeg vistnok en wn8 rating på 74, noe som logisk nok resulterte i at totalen min økte med 15,5 til 1457...

     

    Har noe med at de splittet Pz IV og Stug tror jeg, jeg har tydeligvis spilt 1000 kamper på 2 dager

     

    http://www.noobmeter.com/recent/eu/MardilVoronwe/500627618/500627618_00009854_20140414_233909/500627618_00009866_20140416_214152

  7. Bestilte fra komplett i går, pakken er sendt i dag. Burde være her i morra. Om nøkkelen er med der eller om den kommer på mail ved release, får vi se. Andre som allerede har fått fra komplett kan kanskje avklare. :)

     

    Bestilte digitalt derfra når det kosta 350,- (de fant vel ut at Origin solgte det for 500,- og tenkte de kunne tjene en ekstra hundrelapp...)

    Står 7. på siden der så håper det er rett.

  8. Videre; noen som har tanker rundt skills og perks i neste patch. Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne dette begynner å bli vel komplisert...

     

    Hadde tenkt jeg ihvertfall skulle ha Tutor på alle tanksene mine og Premonition på light og TD.

     

    Ace er vel et must for TD, Cruise Master & Steady Hands for medium/light. Do or Die virker jo flott å ha på alle, Non Impact ammo rack for Tigeren min =) (jeg tror rack-et ryker hver andre match jeg spiller >_>)

     

    Radio skill-ene virker litt meh, men det blir vel Sonar.

×
×
  • Opprett ny...