Gå til innhold

ChuckBoris

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ChuckBoris

  1. Spennende lesning dette, min Rockit 99 er på vei (vi prata litt på overclock.net). Jeg tror det var lurt å la det være litt silikon igjen mellom IHS og die. Fjerner du alt, vil det bli et mellomrom på noen mikrometer og du risikerer ujevnt trykk på die som igjen kan føre til at den sprekker. Jeg har et par spørsmål jeg håper du kan svare på... Hvor temperaturbestandig er klar neglelakk? Du er ikke redd for at det smelter ved høy temp og gønker til området rundt dien og blander seg med TIM? Hvordan funket Loctite superlim på IHS? Sitter det ordentlig fast? Bruker du liquid metal mellom IHS og vannblokk også? Jeg tenkte å ha Thermal Grizzly Conductonaut mellom die og IHS, og Kryonaut mellom IHS og vannblokka.

  2. Hvor mye koster disse brikkene i utgangspunktet? Det er jo ikke snakk om 30% økning i pris for sluttbruker?

     

    Det er en del andre komponenter på et skjermkort også?

     

    Redigert:

     

    "Supplier quotes for various graphics memory components have risen by as much as 30.8% in August, from an average of USD $6.50 in July, to $8.50"

     

    Så... Betyr det 20$?

     

    Jeg tror det handler om at Samsung og SK Hynix ønsker å benytte de brikkene man produserer i andre produkter. Dersom det er tilfellet, må skjermkortprodusentene overby hverandre for å få nok brikker til å dekke produksjonsmålet, alternativt redusere antallet skjermkort som produseres. Slå dette sammen med forholdsvis stor etterspørsel etter skjermkort (f.eks pga mining), så blir det veldig vanskelig å spå hvor stor prisøkningen blir.

  3. Noob spørsmål: Støtter skjermen høyere bildeoppdateringsfrekvens når man kjører 2560 x 1440 (2k) oppløsning?

     

    Er på jakt etter min første spillskjerm på mange år og har ramlet helt av lasset. Er villig til å legge ekstra penger på bordet dersom denne er future proof nok til at jeg slipper å kjøpe ny skjerm i løpet av de neste 5 årene. Er det bedre å gå for f.eks. Asus PG279Q og leve lykkelig i 2k og 165Hz inntil videre? Er ikke en utpreget grafikkhore enda. Siden jeg kommer fra konsoll ser det meste imponerende ut for tiden  :hmm:

  4.  

     

    Zipstick hadde fortjent en honorable mention som andre her er inne på. Det var en skikkelig panzerschtick og det eneste som dugde på Winter Games osv. Hvilken gamepad var først ute med knapper under analogspakene?

     

    Dualshock 2 eller Xbox 1-kontrolleren TROR jeg.

    Ganske sikker på at Dual Shock også har det.

    Den har det i følge Wikipedia, men det står ikke om den var først ute med denne funksjonaliteten.

  5. "Give a man a stream, and he´ll watch porn. Teach a man to stream, and he will create it." - PennyArcade

     

    Kjempebra episode folkens! Jeg liker trenden med at dere drar med gutta fra NerdAlert på RadCrew og RetroCrew. Da får de vist litt av sine mykere sider og ikke minst sin genuine spillinteresse :)

     

    For min del har A Link Between Worlds vært en episk spillopplevelse og en tur ned memory lane. Og i dag kommer PS4 i posten. Good times!!

    • Liker 1
  6. Ikke helt enig jeg heller. Jeg forstår ikke hvorfor man skal "spille på nye måter". Er den bransjen selv som pusher dette eller er det et genuint ønske fra de spillende masser? Bevegelseskontroll? Nei takk. Stemmestyring? Nei takk. Jeg vil sitte taus i en lenestol med en håndkontroller og spise potetgull og cola.

     

    Samkjøring med PS Vita blir genialt dersom de får det til å fungere skikkelig, spesielt for de av oss som etter hvert har pådratt oss flere familiemedlemmer og ikke lenger kan forvente å ha monopol på tv´en.

     

    Bakoverkompatibilitet... Jeg skjønner de som ønsker det, men ikke for enhver pris. Det er mye bedre å optimalisere produktet for nye spill, så kan de som ønsker bakoverkompatibilitet beholde sine gamle konsoller.

     

    Det Sony virkelig må ordne, er den bedritne nedlastinghastigheten man får fra Playstation Store. Først da kan man begynne å snakke om streaming, noe jeg forøvrig er forsiktig positiv til.

     

    Det som til syvende og sist er avgjørende for at konsollen skal lykkes er spillene.

     

     

    • Liker 7
  7. Vinter og sommer OL spillene er også noe jeg husker bra fra den tiden.

    Det var nok mang en Zipstick som møtte sin skaper etter diverse kreative påfunn for å holde tempoet oppe i disse spillene. Min personlige favoritt var å holde stikka opp ned og heller riste på basen, gjerne over skulderen. Veldig effektivt helt til man glapp taket og hele dritten ble slengt i betongveggen i kjellerstua.

     

  8. Husker enda den dagen min far kom hjem fra jobb med en Amiga 500 under armen, helt uprovosert. Til dags dato forstår jeg ikke hva tanken bak det var, men det ble hvertfall starten på min tilværelse som spillnerd.

     

    Jeg hadde mange gode spill (og mange dårlig for den saks skyld). Noen favoritter:

     

    Dogs of War - Perfekt underholdning for en 9-åring... Husk å skrive "TIMBO" etterfulgt av F5 etter startsekvensen for å få evig med penger.

     

    Lupo Alberto - Husker dette som sinnsykt vanskelig, men rasende festlig. Spesielt artig at man ofte måtte hoppe ned fra plattformer uten helt å vite hva som lå bak. Musikken var episk.

     

    Italia 90 - Fotball for ikke-fotballere

     

    Wings of Fury - Når man bare fant ut hvordan man tar av fra hangarskipet var dette veldig kult

     

    Lotus Turbochallenge, Lemmings, listen er lang. Er det forresten noen som vet hvor man kan finne melodien fra cracktroen til Oh no, more Lemmings?

  9. Kor kult hadde det ikke vært etter å ha kjempet hardt med skadet fly og konsentrere seg for å lande på et hangarskip etterpå ? :)

     

    Jeg kan i hvertfall se for meg hvor kult det IKKE hadde vært å deise rett i havet etter å ha kjempet hardt med skadet fly :blink:

     

    Seriøst: Jeg vet ikke hvorfor man til stadighet utelater takeoff og landing. For min del kunne de gjerne tatt med dette selv om det ikke er så veldig viktig for meg.

  10. Står imellom dette og Ace Combat 6. Hvem anbefales for en som liker arcade-delen av flyspill? Har prøvd demoene til begge og likte dem veldig godt, men klarer ikke å bestemme meg..

    HAWX uten tvil. Det har gitt meg mange flere gode spillopplevelser. Ace Combat 6 opplevdes til tider som frustrerende vanskelig og historien burde komme med egen spypose.

  11. Jeg er ikke enig i denne scoren da jeg mener spillet er bedre enn som så. Jeg har spillt spillet hver dag den siste uka på XBox360 og personlig mener jeg HAWX byr på en god historie, fin variasjon i oppdragene og, mest av alt, tempo og action. Og det er først og fremst DET dette spillet søker å tilby. Dersom du er ute etter en flysimulator; fortsett letingen. Det virker som om anmelder ble en smule skuffet da dette gikk opp for ham.

     

    Det ER forskjell på flyene, både i form av egenskaper, men også i form av antall og type våpen de kan bære. Fly tilpasset luftkamp er mer manøvrerbare, får raskere lock på andre fly, men tåler lite. Fly tilpasset bakkeangrep tåler typisk mer og er derfor litt tyngre å kaste rundt, kan bære tyngre våpen og får raskere lock på bakkemål. Noen fly går lettere i stall enn andre og F-117 er f.eks vanskeligere å få lock på for bakkeraketter.

     

    ERS er ikke juks, den gjør det bare lettere å føle seg som en topgun :) Dersom noen finner glede i å konstant bli skutt ned, foreslår jeg å sette høyeste vanskelighetsgrad og ikke bruke ERS. Selv bruker jeg det til missile dodge, men sjelden til intercept. OFF-mode krever noe tilvenning, det er sant, men jeg har ikke erfart at kameraet roter det til.

     

    HAWX gruser "kritikerroste" Ace Combat 6 på alle punkter etter min mening.

×
×
  • Opprett ny...