Gå til innhold

vgard213

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vgard213

  1. Ja Bertelsen, kanskje lurt å begynne med en høvel som er litt vennligere mot nybegynnere, vi får se. :) Liker ofte å bare hoppe i det og se hva som skjer, kan jo bare kjøpe en billigere høvel og kost, så bytte det ut med vision settet etterhvert. ^^

     

    Kommer ikke på noen spørsmål nå, men er sikkert mange spørsmål jeg kommer på etterhvert som jeg prøver meg frem. Med billighøvel nå må jeg barbere meg mellom tre og fem ganger for å få et godt resultat, med skikkelig trykk på høvelen. Etter omtrent 1-2 cm slutter høvelen å ta pga hår som setter seg fast. Napper også mye i hårene. Da med 4-7 dagers skjegg. Det resulterer i at jeg ikke gidder barbere meg, og heller tar det med skjeggtrimmer av og til. Vet med meg selv at jeg ville gjort det grundigere med skikkelig utstyr.

     

    Statuen; Må huske på at jeg ikke har bestilt for 3k kr enda, bare satt opp det jeg ville ha.. ;)

     

    Hadde vært interessant å sett hvilket barberutstyr de forskjellige har, ja. Syns det er utrolig tøft design på enkelte høvler og koster..

  2. Huff, ikke billig å handle skikkelig barberutstyr.. :p

    Sitter og snoker litt på Barbershop.no og har egentlig sett meg ut denne (Merkur Vision gavesett). Problemet mitt er at jeg rett og slett må ha noe som ser bra ut, kan ikke bare ha en type høvel og en kost som ikke står i stil. Det blir for dumt :p Får spare litt og handle senere. Stilig er det hvertfall. Så rekker jeg å se på andre ting som frister også, før jeg hiver meg på. Også trenger jeg barberskum og sånne greier og, blir dyrt dette. ^^

     

    *EDIT*

     

    Haha, havnet på over 3k kr for det jeg ville ha.. Da har jeg tatt med Merkur Vision gavesett(høvel, stativ og kost), 100 barberblader, Proraso barberkrem, Truefitt & Hill Grafton Aftershave Splash, Proraso razor burn repair og blodstillerstift.. Trenger jeg mer da? :)

     

    Får vente en mnd eller noe, og se om jeg kan ta meg råd til dette. Gidder uansett ikke gjøre noe "half-assed", så blir enten eller for min del. ;)

  3. Selv kjøper jeg Grandiosa uten paprika av og til, men er enig at det kan bli noe tamt uten paprika, selv om jeg ikke liker paprikaen som ligger på grandiosaen. Pleier drysse på litt pepper og hvitløkspulver, da blir det litt mer smak. Evt litt ekstra ost. Har alltid plukket av paprikaen på grandiosa, men spiser gjerne baguetter og salat med store paprikabiter i/på. Paprika er en god grønnsak, men lurer på hva de egentlig gjør med den på pizzaen. Smaker beiskt og har en skikkelig ekkel konsistens.

  4. Have anyone here read The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (the entire series) in English? If yes, what did you think?

     

    I have read every book DNA(Douglas Noel Adams) have ever written, and the last one he never finished, several times, some in both Norwegian and English. He is/was probably one of the best writers the world will ever see.. (well, in my mind anyway)

    I don't have any problems understanding his way of writing, probably because i have used English for many years, and use it to some extent in my work.

    Only thing is, his writing is probably not the best or most interesting, but the way he writes and how he describes things makes it the best.

     

     

    I listen to The Hitchhiker's Guide to the Galaxy every night before i fall asleep, usually for about 30 minutes. His voice is perfect and calming, so it gets me in the right mood to fall asleep. I also have radioversions of Dirk Gently Holistic Detective Agency and The Hitchhiker's Guide to the Galaxy which i listen to often. I am at a point were i have to listen to one of them before i can fall asleep..

     

    Marvin is probably the funniest character, I just love his pessimistic behavior and funny comments

     

    It feels great to get to use English on a Norwegian forum, I don't know why. I write on English/American forums all the time, and it never feels like this. How strange.

     

     

    Amidoinitrite?

  5. Utrolig bra guide Bertelsen. Kommer til å handle litt godsaker selv etterhvert. Har tidligere brukt maskin, billig høvel, gilette multi-giga-ultra-xxx med ørten blader, men ikke klassisk høvel. Har eksperimentert litt med kost og bodyshop barberkrem, men kosten var nok litt for dårlig og billig, ubehagelig treskaft og stiv bust. Men var bedre enn gilette skum. Har kraftig men kort skjeggvekst, men ikke så veldig ømfintlig hud.

    Har alltid vært fascinert av stilige høvler og stativer, og fikk litt hakeslepp av det ene stativet med stilig kost og høvel postet litt tidligere. Må nok ha noe sånt på badet. :)

     

    Igjen, tusen takk for en utrolig bra og utfyllende forklaring og anbefaling. Denne tråden burde være sticky, om den ikke er det allerede.

    Registrerte meg på forumet bare for å kommentere dette. ;)

×
×
  • Opprett ny...