Gå til innhold

Dashey_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dashey_InnleggNO

  1. En annen ting som irriterer meg er at AO er uspillbart på den nye laptopen min. Fikk den i 18års gave og hadde lyst til å prøve AO, men framerate rundt 10 og chat som ikke viser tekst er ikke noe moro. Har formatert og installert Windows 7 og nyeste drivere, så håper det hjelper.

     

     

    har du forandra rendering device? det måtte jeg på min pc da jeg skulle spille.

     

    når du kommer til der du logger inn i launchern så har du noen knapper på høyre side der, blant annet account og settings - gå inn på settings og sørg for at du har direct3d HAL..

     

     

    det hjalp for meg iaff :)

  2. Er ekstra Innhold til Fallout 3 gratis?

     

    Blir ekstra innhold til Fallout 3 integrert i hovedspillet?

     

    Hva ekstra er kommet ut?

     

     

    på xbox som jeg har koster det rundt 40kr pr update - det finnes 3 stykken.. og ja de er integrert i hovedspillet :) men de er egne soner som du drar til, så har du først starta må du gjøre de ferdige før du kan komme deg tilbake til den orginale verdenen

  3. På Rk2 er det hovedsaklig drittsekker i Clan =/ I hele går bestemte high level clan å traine mobs på en gruppe jeg var i, samt å drepe alt rundt slik at det var umulig å skaffe seg XP.

    Andre dag på rad dette skjer, med forskjellige folk fra Clan hovedsaklig.

     

    holder du på med hecks i nasc? der er det som regel altid en kamp for å få mobs :D

  4. Danke ;)

    Kan du få dem til å invite den nye char'n min btw? Stabzor..lol..

    Vel..

     

    Noen som har noen tips til våpen jeg kan bruke, er litt tom for ideer atm, lvl 33 :D

     

    jeg har et liten pause fra ao atm - ble jævli forbanna på en neut som ks'a meg 2 ganger på rad for 2 uker sia.. etter det har jeg ikke vært ingame..

     

    våpen? hvilken class er du?

     

    hvis du vil ha en invite til orgen snakk med ikenai,linfix eller steavi.. spess ikenai og linfix er mye online og lette å få tak i

  5. Da har jeg aktivert igjen :)

     

    Om jeg husker riktig så er jeg i Valhall Guardians guilden når jeg kommer til å logge på i ettermiddag, noen andre som er der? Fint om noen er der som jeg eventuelt kan spørre om hjelp til, jeg kommer til å være ganske fresh igjen ;)

     

    Har 220/21/65 Ma, Lonelyfaith om jeg husker rett :D

     

    ja jeg er med der ;) kanskje litt sent denna posten men.. Welcome Back skal du ha iaff

  6. jeg har ingen av Ice snake, geyser og lightning spellsa enda, har ikke funnet de enda, men det har kanskje endel med oppsettet av tropper å gjøre oxo?

     

    akkurat nå har jeg royal snakes, evil beholders, human archere, giant dverg og dverg cannoners.. men det er kanskje ikke den mest optimale settingen?

     

    jeg har ikke kommet meg til alveland enda, prøver å finne veien dit.. hehe

  7. jeg syntes det er alt for mange av disse spilla som har en middelalrderstil over seg, jeg liker framtidsspill ala anarchy online.. men synes dette har litt for mange begrensninger oxo, sller mest vil jeg farte rundt i en galakse og lande på et stort anntall planeter og raide/gjøre mishes osv, i tillegg skal det selfølgelig være et stort gameplay i selve galaksen..

     

    og nei.. jeg liker ikke eve online :)

  8. jeg er mage, men jeg gjør sikkert litt for harde quests for min lvl? oppgraderer mine items osv, hvordan kan jeg unngå å tape mobs som mage? utenom å angripe mobs som er very weak ofc :) har ikke gjordt så mange av main questsa heller.. har akkurat funnet han cral fyren, men har tømt områdene rundt greenwort for vanlige quests da.. hmm kanskje jeg gjør ting i feil rekkefølge? :D

  9. jeg er bare lvl 8 og er fortsatt i "menneskeland" - sliter litt med at alle de mobsa jeg bruker begynner å ta slutt i shops - archers og mages begynner det å bli kritisk lite av, noen tips på hvilke mobs jeg burde satse på? er jo ikke så veldig mange å velge mellom - evt når kommer jeg til elven og dvergeland?

  10. Heisann!

    Jeg er ny i AO. Er det noen spesifikke tips dere kan gi meg for at jeg kan komme godt i gang? Jeg har en lvl25 fixer.

    Takker for all hjelp! =)

     

    Ingame: warnemarsh

     

     

    er du på rk1 eller rk2? når jeg kom tilbake til AO ifjor høst så starta jeg opp en fix for å få feeling for spillet igjen. selv om jeg har en highlvl (mp) må jeg si at jeg ELSKER fixere. du har rask tilgang til hele RK igjennom fgrid - lett å blitze mishes osv. min fix er 150 - bruker den som s10 twink, der inne er det gode peng å tjene oxo..

     

    men har virkelig lyst til å lage enda en og lvle den til 220..

     

    er du froob eller har du betalt for expansions? jeg spiller på RK2 - navnet er Dashey

  11. jeg spiller road to independence og er på den delen der jeg er underdog med en by og skal kaste ut britene, men spillet er utrolig bugged, etter en hel haug med random crashes har det nå stoppet helt opp.. er på år 1819.

     

    jeg er savet rett før en turn der cherioke-indianerne erklærer krig mot meg - da kommer declare war vinduet opp - når jeg da trykker den vekk crasher spillet - hver gang.. så nå må jeg starte på nytt.. nesten helt i slutten

     

     

    håper de kommer med noen seriøse patcher ettervært, blir for dumt å slippe et spill som er såpass bugga..

×
×
  • Opprett ny...