Gå til innhold

SirMarino

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SirMarino

  1. King's Table er en DS-versjon av det middelalderske brettspillet Hnefatafl.

     

    Les hele saken

     

     

    Drit og dra. Jeg visste det bare var et spørsmål om tid før vi fikk konkurranse, men hadde håpet vi skulle være først ute though. For the record, mitt nystartede studio Tower Hill Software kommer med en versjon av Hnefatafl for iPhone og Android (i første omgang) i løpet av noen måneder. Akkurat hvor mange måneder kommer an på om vi greier å dra inn noe ekstern finansiering eller om det må gå på private midler og fritid gjennom hele prosjektet. Forhåpentligvis holder disse danske gutta seg unna iPhone og Android en stund til.

  2. Siden vi fortsatt er innenfor fristen benytter jeg anledningen til å komme med et bidrag til konkurransen/skamløs reklame for hobbyprosjektene mine.

     

    Bildet er et utkast til prosjektsiden på websiden jeg holder på å sette opp. Det er "programmer art", så det når ikke helt opp i konkurranse med proffe designere, men det er jo gøy læll.

     

     

    post-171-1098441219_thumb.jpg

  3. Jeg er vel en form for "halvprofesjonell". Jeg tjener ikke mine daglige kroner i spillbransjen, men jobbet for et par år siden med et "serious games"-prosjekt finansiert av EU-kommisjonen i forbindelse med jobben min. Nå for tiden driver jeg med diverse spillprosjekt på hobbybasis. Har et enkeltmannsforetak som jeg benytter sånn i tilfelle det skulle renne noen penger min vei etterhvert. Det heter Tower Hill Software. Webside kommer plutselig, så stay tuned ;)

     

    Jeg er også med på å prøve å få i gang noe spillutvikling i Frost Software sammen med et par kompiser med erfaring fra Funcom, og jeg var for noen år siden med på å starte Enigmatic Studios i Trondheim, så jeg har etterhvert litt erfaring med hvor vanskelig det kan være å nå gjennom og komme i gang. Gir meg selv et par-tre år til, om jeg ikke har kommet noen vei med noen av prosjektene mine til da tror jeg nok at jeg pakker sakene og går tilbake til å bare SPILLE spill. Det er nesten like gøy som å lage dem :)

  4. Hadde en eldre XBOX uten HDMI. Denne Solgte jeg til GAME sjappa for 600 uten hardisk. Så kjøpte jeg en Arcade versjon til 1700 i samme butikken. Forsikret meg at den hadde Jasper Chipsettet ved og titte på strømforsyninga. Så puttet jeg min gamle hardisk på min nye Arcade og startet opp. Alt funket, savegames, live etc.

     

    I realiteten betalte jeg dermed 1100 for og oppgradere til Jasper og HDMI. God deal spør du meg.

     

     

    Du kunne kjøpt arcade for 999 på Gamestop, så hadde du spart 700 til. Om den har Jasper chipset vet jeg dog ikke.

  5. Har 100% på Viva Pinata, riktignok med hjelp fra gamefaqs.com (siden ca halvparten av achievementsa er "secret" -WTF?!). Jeg kommer aldri til å røre en pinata igjen resten av mitt liv! Ble så lei! Kommer neppe til å gå for 100% på spesielt mange spill i fremtiden heller, ettersom jeg heller spiller flere spill enn å spille noen få til døde. I grunnen får jeg ikke spilt særlig mange heller, når jeg tenker etter, men jeg KJØPER gjerne mange. Så står de innpakket i plast i flere år. But I digress...

     

    Min liste:

    Viva Pinata

    Edit: NHL 3 on 3 Arcade, hadde to kompiser med meg på å få juling i ranked online her om dagen. Artig artig :)

    Edit: og der var Lost også på 1000/1000

  6. Jeg bygger alltid Stonehenge og Oracle, men ellers varierer det litt etter hvordan jeg jeg planlegger å spille og hvilken tilgang jeg har på stone og marble. Jeg prøver å bygge de fleste, men det er litt tilfeldig hvilke jeg rekker å bygge først. Er som regel alltid en eller to AI'er som også er ganske flittige med wonderbygging.

×
×
  • Opprett ny...