Gå til innhold

Dimind_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dimind_InnleggNO

  1. Nå begynner det å bli en så enormt stort teknisk kløft mellom de relativt gammeldagse konsollene og ny pc'er, at utviklere må begynne å gimpe konsoll-versjonene.

     

    DICE har nå gått ut og sagt at konsollversjonen av BF3 ikke vil ha like store kart som pc, og kun ha 24 player maps, kontra 64 til pc. Dette en og alene fordi konsollene ikke kan håndtere så mye data, samtidig som det skal se fint ut.

     

    Links

     

    Fra Multigamer.no eller deres utenlanske kilde Cerfy.net

     

    Så pc vil nå begynne å dra i fra.

     

    Men selvsagt vil ikke 10x bedre hardware gi grafikk som ser 10x bedre ut. Mange av de nye funksjonene i spill, krever veldig mye kraft, men viser ikke så mye igjen. Men tror at 2011/2012 blir årene da skille mellom konsoll og pc-grafikk vil bli markant.

     

    DA2 som kom med en ekstra high-quality til pc er vel nok et eksempel på det.

  2. Vel, etter å ha spilt gjennom demo på pc, gikk dette fra et Garantert Kjøp og ned til Faktisk Litt Usikker. Demoen imponerte ikke i det hele tatt. Forferdelig flat og dårlig grafikk, føltes som om jeg gikk på en bildeflate. Det virket veldig nedskalert for å kunne kjøres på de avlegs konsollene. Kjørte på med alle valg på topp av det jeg kunne velge, men var veldig skuffet.

     

    Combat var heller ingen øyeblikkelig vinner, men det kan bli bra. Er muligens bare en liten tilvenningssak.

     

    Men det værste var faktisk hvor lite frihet til å bevege seg det var, det var jo kun en 2 meter brei sti som du måttet følge. " Å, så du vil gå opp de 10 cm til siden her.....sry No Can Do, men du kan springe 30 meter frem og så 29,90 meter tilbake opp dit, det er ok"

     

    Men siden jeg liker storyen, og satser på at de ikke har ofret noe på alteret til konsollene der, så blir det nok et kjøp, selv om mesteparten av entusiasmen forsvant under spilling av demoen.

  3. Jeg vil vel likevel tro at det er noen av de spurte kandidatene som ikke følte for å svare heeeeelt ærlig på spørsmålet om piratkopiering.

     

    At 1 av 8 spillere laster ned ulovlig er kanskje ikke helt feil, men samtidig så tror jeg nok at de som piratkopierer til de grader laster ned mer spill enn de som kjøper spill.

     

    Hvis 12% av spillerne laster ned f.eks 5-10 spill i måneden, så blir fordelingen ganske annerledes når de resterende 88% kanskje kjøper 2-3 spill i året.

     

    Vel, det du kommer med her blir bare svada. Hvis du har belegg for dette, vil jeg gjerne se det. Her er det en seriøs undersøkelse som gir et et bilde av hvordan det står til på noen områder. Bare fordi det ikke passer helt inn med din virkelighetsoppfatning, så blir det feil å komme med løse påstander tatt ut fra løse luften

  4. Utrolig artikkel. Helt fantastisk at et nettsted som skal være for forbrukere, går så langt i å rakke ned på forbrukere. Vi må lempee på krava våre, slutt å syt, dere er bare pirater, skaff dere skikkeligg nett osv er bare noe av det vi blir severt her. Jeg kan faktisk ikke bruke spill med denne type DRM på, på grunn av streng brannmur der jeg oppholder meg.

     

    * "Jeg tror at vi må bryte med den gamle tankegangen hvor forbrukere har rettighetene på noe som om det er en materiall gjenstand." Hva??? Slåss virkelig gamer.no for at forbrukere skal få mindre rettigheter. Etter at Europa og verden slåss for mer rettferdighet for forbrukere, mener Gamer.no at forbrukerene har for mye rettigheter. Seriøst skuffende av Gamer.no. Har du kjøpt en vare, har vi heldigvis en del rettigheter her i Norge. En digital vare er fortsatt en vare.

     

    * "Jeg begynner å bli mektig lei av det som virker som en latent motstand mot alle systemer som lar åndsrettsinnehaverne beskytte materialet sitt fra å bli piratkopiert." Hva f**n er det du sier? De aller aller fleste spill har en form for DRM. Spill fra Steam har sin egen, en del spill har VALGFRIE goder ved online, noen har ekstra saker du får ved å være online (Mass Effect 2). Steam har offline modus, ME2 kan du spille offline, da uten Cerebus Nettwork. For svarte, til og med Spotify, en ren STREAMINGTJENEST klarer å få offline modus. Men neida, Gamer.no stempler lett alle som er imot denne værste formen for DRM som har blitt implementert på et singelplayerspill på lang lang tid, som forutinntatte sytepaver. De offisielle siden til spill som har denne typen DRM, renner over av folk som ikke får spilt, avaserte tekniske løsning for å komme gjennom brannmurer, avinnstalering av noen typer programmer osv....dette er det GAmer.no så helhjertet fremmer som fremtiden.

     

    Er så skuffet over Gamer.no nå. Snakk om å spytte på deler av leserne sine. Såg på dere som den litt uavhengige siden, de som stod opp for spillerne....nå er dere den laveste av alle. Mange store gamingnettsider har krasse artikkler mot denne type DRM. Gamer.no går heller rett i strupen på forbrukerne, spillerne og motstanderne av rigid DRM.

     

    Denne typen dommedagprofetier som GAmer.no spyr ut her, var det samme vi hørte fra musikkinndustrien i mange år. "Vi må ha streng DRM på mp3, ellers dør industrien" Vel, nå har ingen DRM der lenger, og industrien vokser hvert år. De tok feil, og Gamer.no tar feil nå.

  5. Det er bare å ta en tur til det offisielle forumet, så ser dere fort at dette er ikke èn "snill" DRM.

    Mange har hatt spillet i uker, uten å få spille en gang. Det krever ofte at du har admin-rettighet på brannmuren, for å kunne åpne porter til DRM. DRM-serverne har vært nede flere ganger, slik at ingen kunne spille hele helger.

    Sitter du, som meg, offshore bak en veldig streng brannmur, er det dessverre ikke mulig å spille det. Selv om det står i FAQ, at " har du internett, kan du spille". Blank løgn.

     

    Å ha en slik DRM på et spill, gjør at spill fra Ubisoft er 100% no-go. Likeså er det uakktuelt å rappe det, så S7 får vente.

     

    Og igjen ser vi at piratene får et bedre produkt enn de som er betalende kunder. Pirater kan spill når som helst og hvor som helst. Er ikke rart at bukta får flere brukere hele tiden, med idiot-selskaper som Ubisoft. Musikkinndustrien har jo innsett at forbrukerfientlig DRM, ikke ga flere kunder. Likevel er det folk her inne som forsvarer Ubisoft. Ser sånn frem til den dagen der de sitter fast på en plass uten internett, og tenker "yess! en runde med S7 nå.....nei fakk...jeg har jo en kjøpt spillet, så det går ikke. Skulle ønske jeg hadde rappet det heller."

     

    Syns også at det er trist og svakt av Gamer.no som ikke våger å ta et oppgjør med denne utviklingen. Hvis dette ikke blir stanset, har vi snart ingen spill vi kan med oss på hytta, på plattformen osv.

  6. Vel, da vil tydeligvis ikke Ubisoft ha meg som kunde. Greit nok det, men syns jo det er irriterende å ikke kunne bruke en del gode spill. Reiser mye og har lange venterperioder som jeg av og til bruker til å spille (flyplasser, offshore, hytta), og da er det singelplayer som gjelder. Og siden jeg er ganske så prinsippfast, så blir det ikke noe Ubisoft-spill til guttene sin 360, fordi pappa som sitter på lommeboken er sur!! Slik jeg ser det så hindrer de sikkert en del i å spille spillet gratis, men mange av de hadde ikke kjøpt det uannsett. Samtidig så mister de mange som hadde betalt. Tror regnestykket vil bli et netto tap for Ubisoft.

     

    Og ja, det er helt uaktuelt å laste ned div crack/emulatorer fra .ru-produsenter :-)

     

    Ubisoft kan brenne. Trist utvikling når kunder må se etter pirater for å kunne bruke produkter de har betalt for.

  7. Er den kopibeskyttelsen virkelig et stort problem?

     

     

    Ja, for meg er det flere problem.

     

    1. Jeg jobber offshore, og det er ikke trådløst internett der. Så jeg pleier å "preppe" min laptop før jeg reiser, med alt av patcher og spill jeg trenger. Nå kan jeg ikke gjøre det lenger.

     

    2. Jeg har en hytte. Kan selvsagt kjøpe ICE eller lignende, men det blir for dumt at jeg må ut med flere 1000 i året for å kunne bruke et singel-player spill jeg har kjøpt.

     

    3. På ferie i utlandet. Jada, du kan som regel finne en trådløs zone, men ikke alltid. Og ofte blir det dyrt.

     

    Nå er dette spesifikt for meg. Det er godt mulig at du kun sitter på en plass og spiller hele tiden. Mange andre vil oppleve lignende problemer som jeg har, bare med andre rammer.

     

    MMO-spill blir det bare dumt å dra inn her, det ser sikkert du også :-)De er kjøpt og designet for være online. Det at du dra de inn her, gjør bare at du ser mindre lur ut :-)

     

    Men siden du syns dette er helt ok, da er det vel like bra at Windows, word og alle andre også tar dette i bruk....siden det ikke er noe problem.

  8. Er dessverre en utvikling som ikke kan aksepteres. Så lenge jeg ikke har mulighet til å starte et spill når jeg er ute å reiser/på hytta og ikke har en internetttilkobling, da kan de bare beholde spillet. Og nei, laste ned crack til et kjøpt spill er ikke en mulighet. Ved å ikke handle, viser man at man er imot dette. Synd, elsker slike spill. Musikkbransjen har nå forstådt at rigide DRM-systemer ikke er veien å gå, men det ser ut som om spillbransjen sover. Synd, kan fort bli nok en spiker i kisten for pc-gaming.

  9. 9/10 til et så kort spill, som bringe så lite nytt til markedet? 4-6 timer SP??? For bare kort tid siden ville det gitt en maks på 7/10, bare på grunn av det. Veldig veldig svakt av Gamer.no. Men det er vel lett å bli bitt av hypen.

    Vet ikke om du leste skriften som kom før tallet, men her er det du ikke fikk med deg:

    Spillets enspillerdel er ikke spesielt lang, men jeg vil mye heller spille en kort og intensiv kampanje hvor jeg ikke kjeder meg ett sekund, enn en lang tidtrøyte med ensformige og halvkjedelige oppdrag.

    Også har spillet en multiplayerdel som du kan spille til tunga di detter av pluss co-op. Er det fortsatt for lite innhold i spillet for deg så finnes det andre spill :)

    jo takk du, leste alt. Men mener faktisk at 9/10, som er en kjempekarakter, bør gis til spill som faktisk både er bra laget, og passe lange. Som sagt, for ikke lenge siden, ville det blitt automatisk 7/10, bare på grunn av den korte lengden på SP, samma hvor bra den var. Men slike svake annmeldelser som dette bidrar bare til at vi aksepterer dette, og neste blir sikkert enda kortere. Men hvem bryr seg, det blir sikkert flotte 3 timer med 9/10 underholdning på neste MW. Kanskje de som laget SP-delen, måtte gå over til MW3, som allerede er annonsert for neste år....

×
×
  • Opprett ny...