Gå til innhold

Mac81

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mac81

  1. Jeg tror jeg har sagt dette før, men jeg kan gjerne si det igjen: Det var level-scaling i Morrowind, og den fungerte mye bedre enn den gjør i Oblivion. Det eneste problemet var at det øvre taket var veldig lavt i forhold til hvor mye tid mange investerte i karakterene sine, slik at de ble tilnærmet udødelige etter en stund.

     

    Stemmer nok som du sier at det var levelscaling i Morrowind. Men da må den ha fungert mye bedre enn i Oblivion, for jeg merket det ikke :-)

     

    Da håper jeg i det minste at levelscalingen fungerer bedre i Skyrim. Men det er andre ting fra Oblivion jeg håper de har tatt tak i også. Håper vi får tilbake de ekslusive guildsene hvor man måtte velge en av tre. Og at guild questene blir større og lengre. I Oblivion ble man leder i alle guildsene altfor lett.

     

    I tillegg håper jeg at det ikke blir random loot overalt, men det er vel for mye å be om. Som jeg skrev tidligere var jo litt av sjarmen med Morrowind at man visste hvor ting var etter å ha spilt det noen ganger. Og jeg syntes iallefall det var spennende å sette ut på en quest i ukjent terreng for å finne det.

  2. Selv om det virker som de tar et stort steg opp fra Oblivion så er jeg fortsatt litt skeptisk. Personlig syntes jeg levelscaling er en uting. Savner hvordan det var i Morrowind. Hvordan man kunne rote seg inn i en dungeon og få grisebank av en mektig motstander for så å komme tilbake "with a vengeance" senere i spillet. Eller hvor spennende det var å snike seg forbi vakter fordi man visste at i akkurat den kisten så lå det et sett med glass armor. Selv om Oblivion var en vakkert spill med veldig mye bra var det aldri på høyde med tidligere TES spill. Men at jeg skal ha Skyrim i postkassa 11. Nov er uansett helt sikkert.

×
×
  • Opprett ny...