Gå til innhold

Muddy_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Muddy_InnleggNO

  1. Jeg holder for tiden selv på med ett relativt heftig kompleks som begynte med 1 etasje på ca 10.000m², nå er jeg oppe i 3 etasjer, og det er fortsatt 6-7 etasjer til jeg er oppe i "fri luft" igjen. Jeg begynte å hakke ut helt i bunnen av verden hvor det er så hardt at enkelte av blokkene ikke kan hakkes en gang (de helt sorte).

     

    Blir også glass mellom hver etasje, så skal bli gøy når jeg er kommet helt opp (om sikkert 1 mnd :p) og jeg får sollys helt fra øverst til nederst :)

     

    Dette da på min egen, online server :)

  2. I et mulig stikk til Left 4 Dead-spillene legger Inafune-san til:

     

    – Personlig mener jeg zombier som løper ikke er ekte zombier.

     

    Lo godt når jeg leste dette. Med all respekt for Valve, må jeg si meg enig her.

     

    Det som er med motstanderene dine i L4D-spillene er forøvrig dette; de er ikke zombier! De er infiserte! Ingen som sier dem er døde, de er bare ute etter å banke deg opp, ikke spise deg (tilsynelatende), og derfor har Valve ikke noe å skamme seg over at de lar de springe rundt når de først har fått lukta på deg ;)

  3. Dette er gode nyheter, men jeg stiller meg litt tvilende.

     

    Hvis noen andre husker, så er DNF nevnt i Guiness World of Records Game Edition (mener det var det boken het), som "Lengste utvikling for et dataspill: Rekordholder: Duke Nukem Forever (Valve Corporation)".

     

    Det står videre i den artikkelen "Men utgiveren Take Two har fremdeles rettighetene, så det er kanskje en sjanse likevel ..."

     

    Spørsmålet er da, er det feil i artikkelen i boken, eller om Gearbox har overtatt etter at Valve satt med ballen en stund.

     

    Om Valve skulle tatt seg av ferdigutviklingen, er jeg redd det hadde blitt ett motorbytte igjen, da jeg vil tro de fleste hos Valve kan Source, og ikke Unreal-motoren de havnet på til slutt.

     

    Vi får se, og smøre oss litt til :)

  4. De holder nok på med EP3, samt med mye annet. De eier jo Duke Nukem Forever også nå (jfr tidligere bilder fra Guiness World of Records - Game Edition (husker ikke om det var helt rette navnet, men har selv sett i boken på Rema, og det står Valve Corporation der)).

     

    Valve har nok litt av ting å jobbe med, vi har jo rundet midten av 2010 allerede, så får håpe 2011 bringer med seg noe mer spennende enn "bare" Portal 2. :)

  5. iPhone er lysår forrand på design og programvarebiten...

     

    Hehe, sorry, men jeg må bare le. Lysår forran på programvarebiten?

     

    De kom med MMS-støtte 10 år etter resten av verden, errindrer også at de slo noe voldsomt på stortromma når de med brask og bram lanserte mulighet for å kopiere mellom programmene på iPhone.

     

    Og sist men ikke minst; de har enda ikke klart å få til noe så essensielt som multitasking, selv på iPad.

  6. [...] jeg ønsker for det første ikke en sammenvikling med Portal-universet utover det vi får se i Portal, av den enkle grunnen at jeg ikke tror GLAdos eksisterer på samme grunnlag som Gordon Freeman.

     

    Kan si meg enig i det du sier. GLaDOS skrives slik <-- forresten :) *pirk pirk*

     

    Skjønt jeg kunne veldig gjerne ha sett for meg en mulighet for å leke gjennom HL2 med portal-gun'n iallefall. Ser for meg scenarioet når du har kjørt bil helt opp på den klippen hvor det kommer en drøss med dropships; bare lage en portal utgang på klippeveggen pekende mot havet, og så ha muligheten for å lage ett hull der combines kommer springende for å bare se dem fly ut av klippeveggen og ned i vannet.

     

    Sånn pr nå funker det jo å "hacke" HL2 til dette, men det går bare an å flytte objekter ikke NPC'er.

  7. Det var faktisk rasende festlig å spille MxO. Tok bokstavelig av under betaen når Morpheus ble drept og live events var helt sjef helt til noen kom og føkket til alt: Sony.

     

    I det Sony tok over driftingen var det bare downhill for hele greia og at det nå er slutt kom ikke som ett stort sjokk.

     

    R.I.P. MxO.

     

    \\Muddy

    Tidligere eier av PlanetMxO.com

  8. Når jeg først hørte om at Rockstar skulle lage et Western spill etter samme mal som GTA serien ble jeg henrykt

     

    Vel, det gjorde de jo strengt tatt med Red Dead Revolver.

     

    Funfact: flere aspekter fra Red Dead Revolver, Manhunt, The Warriors og andre spill basert på GTA3-motoren som kom mellom GTA:VC og GTA:SA ble forøvrig implementert i GTA:SA. :)

     

    Gleder meg noe så ustyrlig til Read Dead Redemption kommer, hestene i Red Dead Revolver var jo mer eller mindre statiske når de galopperte, men videoen tyder på at hestene i RDR kommer til å bli noe helt annet..

     

    Så får vi bare håpe de letter mer på sløret etter som tiden går.. (jeg vil svært gjerne ha multiplayer, tenk så fett!)

  9. Veldig fin anmeldelse. Litt pirk må til dog.. ;)

     

    ***SPOILERARLERT*** (selv om det bare tar opp ting i artikkelen)

    Skjul

    Oppdraget hvor en skal sprenge de 3 bilene med rørbomber, krever ikke at du bruker rørbombene, du kan fint bruke en rocketlauncher, andre våpen eller bare smadre de bilene til de eksploderer. Så ingen grunn til frustrasjon. :p

     

    Oppdraget hvor en skal kjøre den bussen med fengselsfugler og en skulle være så uheldig å velte bussen, bør enhver som kjenner R* sine GTA-motorer vite at litt triksing med "ratt" og gass få et hvert kjøretøy fra sideliggende stilling til å stå på alle 4 hjul "in no time". Vinglet selv med bussen og havnet på siden rett før en Pay 'n Spray, og fikk vippet den over på hjul igjen etter kort tid.

    Sånn at ingen får panikk uten grunn, det finnes alltid en løsning.. :)

×
×
  • Opprett ny...