Gå til innhold

Kjøttulf

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjøttulf

  1. Er i hvertfall helt latterlig morro å ha gullrunder og diplomverdige langskudd med Gewehr-riflen uten scope. Hadde vært gullfint om man indet minste fikk muligheten til å ta av dette på de øvrige våpen under Scout klassen.

     

     

     

    @kjøttulf: Regner med du har prøvd å installere nyeste driver om igjen? Den maskina der skal da kunne kjøre spillet ganske greit.

     

    Har prøvd det ja. Alt er installert.

  2. Hei

     

    Har vært konsoll-gamer så og si hele livet, men kjøpte nettopp denne pc'en: https://www.komplett.no/komplett-gamer-crazy-gtx-1060/11145#!tab:extra.Kan ingenting om pc, men fikk denne anbefalt til mitt budsjett. Nesten alle spillene jeg har spilt må jeg kjøre på low/medium for at det ikke skal hakke. Det samme med Battlefield 1 beta som ikke er spillbart på low en gang. Hva kan være årsaken til dette?

  3. Har problemer med å laste ned bilder og bildepakker på xboxen. Har hatt den i 2 år, og problemet ser ikke ut til å gi seg. Etter masse googling fant jeg ut at dette er vist et problem hos flere nordmenn. Får opp feilmelding når jeg skal laste ned og absolutt ingenting funker. Noen som har noen tips?

  4. Er i chapter 2 inquisition nå, og har bare lvl 2 sword, men finner ingen trenere. Edgar i harbour town trente meg opp tidligere, men han trenere bare crossbow nå. I the swamp er det ingen som vil prate til meg, så det er bare å glemme. Leste også på et annet forum at inquisition/mage bare kan få sverd og øks til lvl 7.

  5. Da ble det sent igjen ja, lenge siden et spill har lurt meg til å sitte oppe halve natta ). Fant nettop et skjold, dette er rett etter jeg vippet over til kaptitel 2, er lvl 10 kunne godt tenkt meg å vente litt til før spillet gikke videre men. Legger ut et lite bildet av skjoldet.

     

    For min der blir spillet bare bedre og bedre, når det gjelder sverd blir det faktisk ganske mange muligheter etterhvert(komboer,blokking). Så anmelder i Dagbladet røpet seg som det værste innen anmeldere, nemlig anmeldere som ikke prøver spillet skikkelig før de skriver (fikk trekk pga for enkel combat system).

     

    Hvor fant du det?

  6. Runna broken steel nu, tok meg 3 - 4 timer eller noe. verdt poenga, men ikke det store dette heller, skal selvfølgelig titte rundt omkring og lvle til 30, ble lvl 25

     

    Fikk ikke achievement points for achievementene jeg fikk, noen med samme problem? spilte selvfølgelig på 360.

     

    Jeg fikk heller ingen achievement points, men bethesda har uttalt "This should fix itself automatically soon. People won't lose any achievements.", så jeg stresser ikke.

  7. Når jeg skal til å gå inn til The Pitt, sier mannen som følger meg at jeg ikke kan ha med meg utstyret mitt. Men hvor skal jeg gjøre av det? Det forsvinner ikke av seg selv.. Har ikke gjort det hittil i hvert fall.

     

    Edit: Fant det ut nå. De tar utstyret ditt ved porten. :)

  8. Nå er The Pitt tilgjengelig til xbox igjen. Hvis noen av dere har den forrige versjonen, må dere slette denne, før dere laster ned den nye.

    For å gjøre dette, klikker du på guide-knappen,

    Gå til settings-> system settings-> memory.

    Så scroller du ned til fallout 3, og klikk på A.

    Velg Fallout 3: The Pitt (Marketplace Content), så klikk A for å slette denne.

    Når den originale versjonen er slettet, last ned The Pitt igjen, gratis.

     

    (Hadde selv problemer med dette, så jeg bare nevner det for ordens skyld)

  9. Jeg lasta The Pitt ned kl 13.00 i dag, og det var masse feil med den. Nå prøvde jeg å laste den ned på nytt, men finner den ikke(xbox live). Noen som vet når den kommer igjen? Og er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg kan slette den versjonen jeg allerede har lastet ned?

  10. Etter at jeg fikk Gauss Rifle i Operation: Anchorage har jeg nesten ikke brukt annet. Jeg fant Terrible Shotgun her om dagen, men den funka ekstremt dårlig synes jeg. Må være noen meter fra fienden for at den skal funke. Og den var enda dårligere i VATS. I tillegg er jeg en stor tilhenger av Hunting Rifle. Lincolns Repeater er også veldig bra, men finner for lite ammo til den.

×
×
  • Opprett ny...