Gå til innhold

Meet the Soldier

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Meet the Soldier

  1. Hei

     

    Den siste tida har musa og/eller tastaturet mitt begynt å fryse eller koble seg ut heilt tilfeldigt. Av og til varar det berre noken sekundar, menst andre gongar må eg flytte dei til ein anna USB port for å få liv i dei igjen. Det fungerar berre enkelte gongar, so ofte må eg drive å flytte dei rundt til eg finne ein port som fungerar. Det spelar ingen rolle om eg har dei i USBane bakpå maskina eller i frontpanelet, utkobling er garantert uansett.

    Eg har ikkje klard å finne noke mønster på kortid dei kobla seg ut. Det skjer både under lett webbrowsing, og under tyngre ting som gaming og video rendering.

     

    Mus: Logitech G400

    Tastatur: Razer BlackWidow Ultimate

    Hovedkort: Asus P9X79 PRO

    CPU: Intel i7 4930K

    PSU: Cooler Master v1000 1000W

    OS: Windows 8.1

     

    Eg har oppdatert alle driverane til dei overnevnte komponenta, og BIOS er flasha til nyaste versjon.

    Eg mistenkte egentlig hovedkortet til å vere syndaren, men ingen av dei andre USB einheitane mine, headsett og ekstern harddisk, ser ut til å vere påvirka, og eg har ikkje klard å google meg til andre med liknande problem, so eg ana ikkje kvar problemet ligger. :(

     

    På forhånd tusen takk for all hjelp

  2. Eg treng hjelp til å finne ein forhandlar som selger dette opptakskortet: http://www.avermedia...tab=DESCRIPTION Eg kan ikkje finne ein norsk forhandlar som selger dette kortet, og Amazon vil ikkje sende elektronikk til Noreg. (Noke som er mildt irriterande sidan dei sender til Sverige, Danmark og Finland).Er det noken som veit kor eg kan få tak i det, ELLER eit brukbart alternativ? Det eg er ute etter er eit kort som tar opp spel video til samme PC som eg spelar på, brukar lite prosessorkraft og har komprimert filmen.

    Det eg har brukt før er Fraps, som er ganske kravstort og lagrar ukomprimerte filmar som er store som fjell.

     

    Eg har ikkje plass til ein sekundær PC til å ta opp på, som mange slike kort krevar, og er heller ikkje interesert i eit slikt oppsett, då det virkar veldig kronglete.

     

    Takk på forhånd

  3. BMW. I følge Top Gear gjengen (som er allvitande og mine heltar) har dei cock-ane som før køyrde BMW begynt å køyre Audi i stadenfor, so det er trygt å kjøpe BMW igjen uten å frykte å bli kalt ein cock. Hurra

     

    Kva hadde du gjort om den flekk nye BMWen din hadde begynt å brenne?

  4. Og sånn for å nevne det igjen: Dette er et hobby prosjekt fra min sin side. Så ting tar litt lengere tid en vanlig. Jeg beklarer det dette måtte medføre for dere men jeg gjør så godt jeg kan.

    Og vi er alle veldig takknemlige for det du gjer, og at du er villig til å bruke pengar for at vi skal ha ein norsk server å leike oss i :)

     

    Uheldigvis for meg so har eg nettopp hatt ei lita operasjon i handleddet, og vil vere i uspelbar tilstand i over to veker (Blir jo kjekt å bli god i handa igjen, men det går so mykje tid med den der rehabiliteringa), so meg blir ikkje å sjå på serveren på ein stund :(

  5. Einaste grunnen Tolkien tok med Bombadil var for å gjere historia lenger, og Tom var ein karakter han allerede hadde og kunne flette inn i historia. (ikkje offisielt, berre egen tolking)

    Den egentlige grunnen til at eg ikkje lika Bombadil er fordi eg ikkje klara å plasere han. Han er ikkje menneske, alv, dverg, vala, maia eller noke anna rase eg kjenne til. Han berre er.

    Den EGENTLIGE egentlige grunnen til at eg ikkje lika han er fordi han syng for mykje...

     

     

    Egentlig :D

  6. Leste nettopp Silmarillion, og anbefala den til alle som vil vite meir om LOTR universet. Du får utrulig insikt om alvane og menneska, og egentlig alt som foregår i bøkene, og kva denne krigen egentlig handlar om.

     

    Men eg har noken spørsmål eg tenkte kunne vere grett å diskutere her. Slik eg har forstått det, er trollmennene sent av valaane frå over sjøen til Midgard for å hjelpe i kampen mot Sauron, (kan diskuterast) men kvifor gjorde dei ikkje meir? Ein skulle tru at vist Sauron fekk tilbake ringen og makta, då ville han vere ein real trussel mot Aman, valaane og alvane som bur der. Kvifor går dei ikkje i krig mot han slik som dei gjorde mot Morgoth? Er dei redde for å øydelegge like mykje som i den nemte krigen? Eller har dei vore så lenge på jorda at dei rett og slett ikkje bryr seg lenger?

×
×
  • Opprett ny...