Gå til innhold

Hockax_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hockax_InnleggNO

  1. Hmm...fikk nettop mail fra Mojang om at jeg hadde bedt om å resette passordet mitt, noe jeg ikke har gjort. Kunne bare ignorere mailen, men jeg håper dette bare er noen som har veldig lik e-post som meg å at de bare har bomma litt på tastaturet og ikke noe hacking forsøk...

     

    Uhm, jeg ville passet meg om jeg var deg, ihvertfall sjekka ut denne linken her: Min lenke

  2. Hei hei, det har seg sånn at min HTC Touch Diamond 2 ble borte for meg forrige kvelden og når jeg endelig fikk den returnert var alle mine telefonkontakter borte!

     

    Alt annet som gamle meldinger og bilder etc. er der fortsatt, men mine kontakter er borte vekk. Så jeg lurte på om det er noe jeg kan gjøre for å få de tilbake, eller må jeg gjøre den sure jobben med å lagre hvert eneste nummer igjen ?

     

    På forhånd takk :)

  3. Heisann, mine minecraft koleger ;D lurte bare på om noen av dere orket å se/kommentere min save, deg oppdaterer hva som er nytt (nesten) hver dag, eg bare kommen til nr. 3 :p

     

    Hvis noen er intresert i å se hva jeg styrer på med for øyeblikket, sjekk www.youtube.com/mrpain94

     

    på forhånd takk :)

     

     

    Hva slags grafikk er det du bruker ? :s Skjønner ikke noe jeg

  4. En ganske utfyllende (dog ikke veldig godt skrevet) artikkel på Spillmagasinet:

     

    http://www.spillmagasinet.no/article2736934.ece

     

    En bra artikkel som ga mer informasjon til oss siklende gamere, men er rett som du sier. Artikkelen mangler en fin oppbygning og skribenten er litt rotete i måten å formulere seg.

     

    Men det var fint å få litt mer info om spillet. Er det forresten noen som har noe mer informasjon om den kortfilmen som skal komme i oktober-november ? Er nevnt i nettavisen idag tror jeg...

  5. jeg forhåndsbestilte AC2, Left 4 Dead 2 og Brutal Legend til detta 1 kroners tilbudet når det var oppe, Jeg må ikke betale 199kr for AC2 når jeg allerede har benytta meg av 1kr tilbudet som var for en liten stund tilbake? da blir jeg griseforbanna...

     

    Nei det trenger du ikke, grunnen til at det nå står at det koster 199 kr er fordi kampanjen du tok del i er over. Altså når du bestilte var det en kampanje som gjorde at spillet kostet 1 kr (og to spill), men nå er kampanjen over og det betyr at hver person som skal kjøpe spillet nå må betale 199 kr (og to spill)

  6. Kan man levere inn nintendo wii og xbox 360 spill kjøpt på play.com? Med andre ord, tar gamestop.no imot spill som ikke er sonefrie?

     

    Dette er forklart tidligere, men her er en enkel forklaring på saken: JA! Det eneste de gjør er å sjekke spillet, og om det da faktisk kommer fra utlandet spiller det ingen rolle. Hvis de rynker på nesen av det og ber deg velge et annet spill skal du referere til deres nettside og si at ingen ting er nevnt om dette, ergo jeg skal kunne bytte dette spillet.

     

    Selv må jeg nevne at jeg har vært å bestilt meg Assasins Creed 2 idag, og etter mye tullball med misting av spill på toget osv. har jeg fått meg spillet til en rimelig sum på 199 kr. Dette er et supert tilbud ^^

  7. Eg har lasta ned Native Expansion, og den verker veldig artig! Men når eg starta var det ein ekstra faction, "The Black eit eller anna" eller noko sånt, men dei forsvant etter ein dag eller noko sånt...

     

    Det var sikkert "The Black Knights". Og hvis du allerede er kvitt dem er du vanvittig heldig, det er en faction ifra en tidligere versjon av spillet (.808 og tidligere). De var, og er, noen jævler å slåss med. Den beste armouren som kan skaffes, de beste våpnene og hestene og de har noe vanvittig weapon proficiency.

     

    Hvis du møter disse og er lavere level enn 30 burde du løpe, du kommer til å miste mange folk anyway. Bare gå på taleworlds-forumet så står det side opp og side ned om denne factionen ;)

  8. Har en HTC Touch Diamond II for øyeblikket og vil si at det er en veldig grei mobil. Grei lyd, greit internett (WiFi), helt grei skjerm uten en ripe atm. Problemet er at mobilen liksom mangler det absolutt siste for å bli en utrloig mobil-telefon, men er deilig å få tak i en mobil med over 5 megapixler kamera. Dette gjør mitt digital-kamera sånn smått overflødig, men veldig greit å ha med seg til spesielt langt unna bilder ;)

     

    Denne mobilen er vel kanskje blitt litt oversett av de nye touch-telefonene på markedet (Omnia, IPhone 3G osv.). Men alt i alt en veldig grei mobil som kan anbefales for de som ikke er ute etter det perfekte ^_^

  9. Har ingen hard-disk nei, men takker for de andre rådene. Med henhold til lufting tror jeg den har det ganske greit. Ikke noe rundt den der den står og står 20 cm fra veggen så tror ikke det er noe problem^^ Men skal se om jeg kjøper en hard-disk til den og så får jeg heller begynne og støvsuge den godt. Takk ;)

  10. Er det noe annet å gjøre med det enn å kjøpe en bedre Xbox-360? Vet jo at arcade ikke skal være den beste maskina, men trodde ikke at den skulle bråke så mye som den gjør.

     

    Føler at det er vifta som bråker noe insanely mye egentlig, har vært sånn siden jeg køpte den i juletider i fjor. Hvis jeg ikke har i noe spill er den overkommelig rolig, men med en gang jeg setter i et spill og det begynner å laste starter uværet...

     

    Så for å gjøre en lang historie kort; bråkete vifte på 360-arcade, noe annet å gjøre enn å kjøpe en bedre versjon? :huh:

     

    PS. Vet at tidligere emner er skrevet, men de fleste forklaringene går rett over huet på meg. Så lurte litt på om jeg kunne få en forklaring på god gammaldags norsk? :blush:

×
×
  • Opprett ny...