Gå til innhold

Brokenone

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brokenone

  1. Fant ut at CS støtter 4 kjerner, så da kan det gi mening med en 6-kjerner. Er vel alltid noe i windows som kjører i tillegg, samt litt fremtidssikring. Tror det blir en i5 9600 da heller.

    Regner såklart ikke med 300+ stabilt med en 780 gtx, men ja, CS sliter jeg med på 800x600 nå. Stutters er jo såklart det værste, men drops under 120 fps merkes også. Hvis det fikser stutters er jeg kjempefornøyd. 300 fps konstant får komme med ny GPU.

  2. CPU ligger max på 56-57 grader når den ligger på 100% load i CS.

    Har tilnærmet identisk fps med 1280x1024 / 1920x1080 som med 800x600, så tror det er CPU det går mest på i disse spillene for å oppnå stabil høy fps. Selv når jeg bytter til 640x480 går ikke fps opp noe som helst. Ønsker ikke å spille med høy resolution, men ønsker å slippe å droppe ned fra ~300 fps til under 120 fps enkelte steder/situasjoner i CS, og i PUBG dropper jeg til under 80 fps! Samt stuttering-problemet jeg snakker om.

    Føles ikke som at disse spillene er grafisk tunge, men det er noe greier med engine til spillene som gjør de veldig CPU-intense, og det påvirker fps.

    Så jeg tenker at steg 1 for meg vil uansett måtte være å oppgradere CPU, da selv en 1080 med nåværende CPU/RAM ikke ville gitt meg over 240 fps konstant i CS, eller 120 konstant i pubg. Som sagt, GPU vil jeg oppgradere snart uansett, men lurer på om dere tror overgangen går greit med PSU som jeg har allerede, med komponentene jeg har valgt, og da en nyere generasjons GPU i tillegg?

    (etter å ha lest litt tror jeg jeg burde få inn en ny PSU ved oppgradering uansett... den har vært i bruk i snart 7 år så... selv om jeg hører fra flere at det går helt fint så lenge PSUen ikke lager rare lyder)

  3. Slik jeg forstår det finner jeg ikke noen CPU som vil gi særlig mye større forbedringer i spillene jeg spiller, som jeg forresten spiller med lav resolution (800x600) og alt på low.

    Glemte å nevne det, men hovedkortet jeg har nå støtter ikke overklokking, så hvis man legger til litt overklokking blir det sikkert enda noen prosenter. RAM-hastigheten er jo også betydelig mye større, så det i tillegg vil kanskje gi mindre drops? (vet ikke)

    Vil PSUen holde til en nyere generasjons GPU, kanskje 2060 / 1070? (også tatt de nye komponentene i betraktning)

    Sammenligner reviews, så ser jeg at 9350kf bruker 40watts under load hvis jeg overklokker... Problem for PSU og ny GPU?

    https://bit-tech.net/reviews/tech/cpus/intel-core-i3-9350kf-review/6/

    https://bit-tech.net/reviews/tech/intel-core-i5-4670k-haswell-cpu-review/6/

  4. Hei.

    Tenker å oppgradere maskinen min. Da først CPU / RAM, da det er disse som er flaskehalsen for meg i CS og PUBG.

    I mitt nåværende system sitter jeg med:

    Intel Core i5-4670K

    DDR3 1600MHz 8GB

    Intel® SSD 530 Series 240GB 2.5"

    Corsair CX600M, 600W PSU

    NVIDIA 780 gtx

     

    Hvordan ser disse komponentene ut? komplett-liste

    Tenkte beholde SSDen, også kjøpe ny GPU senere. Så se til å begynne med om det blir noen bedring i stabilitet (stutters og fps-drops) med dette setupet.

    Innspill?

     

  5. mine hjertesaker er:

     

    innvandring, mye strengere kontroll på landegrensene, lukkede asylmottak til identitet er bekreftet, større skjerping rundt falsk identitet, bedre integrering, roe ned innvandring betraktelig.

    miljø, nedtrapping av oljevirksomhet, mer kollektivt etc.

     

    NRKs valgomat blir helt på trynet for meg. eller fins det rett og slett ikke noe parti som er rett for meg?

     

    Blir det slik at jeg må velge bort en av mine hjertesaker?

  6. min gamle skypeid hadde et passord som fortsatt fungerer, selv om jeg nå bytter passord.

     

    greia er at siden jeg har linket min gamle skypekonto med microsoft, så får jeg kun til å endre microsoft-passordet, ikke passordet til den gamle skypekontoen.

     

    helt umulig å få tak i microsoft support. når jeg har kommet meg forbi den virtuelle agenten, så gir skype-siden meg kun muligheten til å bruke skype community, ser ingen mulighet til å trykke på "start live chat

     

    akkurat samme problems om denne karen her:

    https://community.skype.com/t5/Account-Setup-Maintenance/Old-password-through-old-username-still-works-parallell-to-LIVE/td-p/4634264

  7. Har en 120hz skjerm. spiller aldri med grafikk på high / ultra. handler bare om flyt for meg, evt. synlighet. spiller gjerne med 180 fps, selv om skjermen ikke når så langt.

    I gamle cs 1.6 dager spilte man jo på 100 fps, selv om man kun hadde 60hz skjerm (enorm forskjell fra 60 fps)

     

    tenkte kose meg litt i sommer med playerunknowns battlegrounds. spillet krever mye av CPU, men kompisen min (med samme CPU) og sitt 970gtx holder mye bedre flyt enn meg.

     

    vil oppgradere om ny GPU vil kunne heve meg til et noe "konkurransedyktig" nivå.

     

    samtidig skulle jeg ønske å kjøre shadowplay mer (i div. andre spill, samt battlegrounds), men vet ikke om bedre GPU vil lindre ytelsestapet? som nå hindrer meg i å slå på shadowplay.

  8. La oss si rundt 3500-4500? men hvis jeg først går så høyt kunne man vel bare gått for en 1080?

     

    Det jeg lurer på er om det er nødvendig for mitt forbruk? Om min CPU vil være flaskehals avhenger vel mye på spillet. I battlegrounds da, som tar mye av CPU:

     

    ville jeg fått bedre ytelse om jeg kjøpte et 1060 gtx + nytt HK og klokka til ~4 ghz? (forresten er komplett windows license bound til hovedkort?)

     

    eller å kun bare ha gått for et 1070 gtx?

     

    kjører jo med turboboost på CPUen nå, og tror den ligger på 3,8 ghz stadig, så det kan jo ikke være så mye å hente på overklokking? eller kan jeg dratt CPUen jeg har mye lengre?

  9. Hei. Sitter nå på følgende specs:

     

    intel i5 4670k

    msi b85m-e45 (som ikke støtter overklokking, desverre)

    8gb ram

    msi geforce 770 gtx

     

    En kompis av meg sier jeg ikke burde gå for 1060 gtx da 1080gtx eller 1070grx er et kort som vil holde seg mye lengre. Å bruke så alt for mange tusen på et skjermkort er ikke aktuelt for meg, men lurer på om jeg kunne gått for et 1070gtx

     

    Setter jo også pris på å bare kunne plugge i et skjermkort, over å måtte bytte ut hele systemet. så lurer på om min CPU vil bottlenecke f.eks 1070-kortet?

     

    Et annet spørsmål, om jeg fant er hovedkort som støtter overklokking til min CPU på finn.no. vil det vær noe merkbar økning i performance? Lurer på om det kunne være verdt bryet?

    kjøleren jeg sitter på: https://www.komplett.no/product/792423?#

     

    Spiller hovedsaklig battlegrounds og overwatch i 1080p.

  10. I flere år har jeg slitt med en fortann som har blitt mer og mer skjev(dreid om sin akse). Dette er absolutt grunnet av at jeg presser tunga mot fortenna når jeg svelger. Det underlige har bare alltid vært hvorfor ikke begge tenna har blitt skjeve, siden jeg presser like hardt mot begge to.

     

    For noen år siden ble det litt værre, med en følelse av at denne ene tanna var "løs", og nesten klikker seg selv inn og ut av ledd...?

    Dette klarte ikke tannlegen jeg gikk til å bli klok på... Siden begge tennene føles like løse, og det kjenner jeg jo selv også. I løshet er de "like". Det er bare denne "klikkingen" som også utløser en liten lyd, i mitt hode iallefall. Er usikker på om noen andre ville klart å høre det.

     

    Hvis jeg spiser f.eks nøtter eller frø, harde ting, så utløses dette. Med iskald drikke føles det lindrende, og tanna "faller på plass" lettere. Har ikke har noen smerter knyttet til denne følelsen av at tanna er løs.

     

    Var også hos kjeveortoped, som avskrev alle bekymringene jeg hadde. Kanskje ikke rette behandleren, men jeg ser for meg at f.eks en skinne eller noe kunne hjulpet meg, siden dette faktisk plager meg i hverdagen med litt talefeil, pga. av både skjev tann og følelse av ujevnhet i munnen når tanna blir "løs". Blander litt r og l som resultat... Tunga treffer ikke slik som før. Blir veldig oppgitt over det!

     

    Har lest på nettet, og har funnet diagnose som stemmer så jeg så absolutt kjenner meg igjen i. "Cracked teeth syndrome" hva heter dette på norsk?

     

    http://www.aae.org/patients/symptoms/cracked-teeth.aspx

    http://www.dentistryiq.com/articles/wdj/print/volume-3/issue-8/focus-on-endodontics/cracked-tooth-syndrome.html

     

    Noen med erfaringer rundt dette? Eller lure hoder som kan hjelpe meg med hva jeg skal si til tannlegen. Vil bli undersøkt av spesialist, men spørsmålet er vel om det fins så mange av de i Norge?

     

    "Cracked teeth can be one of the most difficult sources of dental pain to diagnose."

  11. Nordlys er oppløst? Sier litt om hvor mye du følger med!

     

    På lørdag downa vi Afternoon Delights sitt nye battlekeep, sammen med folk fra Mor'Di (saragel og en til). Har også den oppfatning av at Mor'Di er mye hyggelige folk. Men, da Hallgeir kom og spurte om merge måtte vi takke nei. Siden vi har egne ambisjoner, som ikke består av å teame opp med en "fiende" hehe

     

    Bare så vi har det klart! Norske folk skifta navn til Nivlheim, deretter gikk dem i oppløsning etter Skandinavisk satsning. Helnorsk for the win! :D

     

    Hilsen trofast Nordlys'er

×
×
  • Opprett ny...